En slkca olan olur. Bana kalsa besyo bölümünü tümden kaldırmalı. Eğer zeka varsa başka bölüm yaz, yok başarın düşükse ve besyonun spor sınavlarını başarırım diyorsan sonuçta gene hedefine ulaşırsın ama biraz sabrederek ve atamalarda kpss için yüksek puan alarak
Antrenörlük falan yaparım dedim de özelde ya da özel okulda beden eğitim öğretmeni olarak calısırım dedim bencede haklısınız cogu okunur demiş ama geleceği yok sanırım
Eğer imkanın ve sınav başarın buna yetecek durumdaysa fiziksel kondisyon sınavlarına da iyi hazırlammsk lazım besyo için. Ama özel okul beden öğretmenliği hakkında bilgiler yok.
Ben olsam, başarılıysam dediğim gibi bir çok bakanlıkta alımı çok olan bölümleri tercih ederdim. Tabi Kpss kesinlikle her bölüm ister. Yerel yönetimler veya sosyal hizmetleri önermiştim sana. Bunların alakası olan alımlar genelde bakanlıklara bağlı memuriyet kadroları. Artık hangi bakanlık alım kartlarında mezun olunan bölüm ismini geçiriyorsa.
Ha bi tane daha aklıma gelen var. Özel sektörde de alımı ( kendi araştırman ilan takımın neticesinde olabilir) , Sağlık Kurumları işletmeciliği' ydi sanırım. Bu bölüm devlette veya özel hastahanelerde memur kadrosu veya özelde idari personel olarak iş bulabilir diye düşünüyorum. Belki müdüriyeti belki büro memuru falan
Ozellerde çalışıp kazandığın parayla bunu yapmak kolay olmaz. Tabi bolca tecrübe kazanırsın. Bu işte ancak büyükşehirlerde kazanırsın. Küçük yerlerde zor olur.
yok mu? Herkes pişateste teniste felan güzel para var dedi onları olmak istemezsen özel okulda öğretmen olursub ya da antrenör olursun felan dediler işte güzelde para kazanırsın dediler bende sana sorim dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Değmez, ataması çok az.
Bence sosyal hizmetler, yerel yönetimler gibi bölümleri oku. Kamuda alımları çok
4 senelik mi
İki seneliği de dört seneliği de var biliyorum ama sonuçta Kpss her bölüm için mezun olunca şart
Özelde çalışmak mantıklı değil mi besyoda
En slkca olan olur. Bana kalsa besyo bölümünü tümden kaldırmalı. Eğer zeka varsa başka bölüm yaz, yok başarın düşükse ve besyonun spor sınavlarını başarırım diyorsan sonuçta gene hedefine ulaşırsın ama biraz sabrederek ve atamalarda kpss için yüksek puan alarak
Antrenörlük falan yaparım dedim de özelde ya da özel okulda beden eğitim öğretmeni olarak calısırım dedim bencede haklısınız cogu okunur demiş ama geleceği yok sanırım
Cevap vereydinşz
Eğer imkanın ve sınav başarın buna yetecek durumdaysa fiziksel kondisyon sınavlarına da iyi hazırlammsk lazım besyo için. Ama özel okul beden öğretmenliği hakkında bilgiler yok.
Ama önermiyorsunuz okumayı
Ben olsam, başarılıysam dediğim gibi bir çok bakanlıkta alımı çok olan bölümleri tercih ederdim.
Tabi Kpss kesinlikle her bölüm ister.
Yerel yönetimler veya sosyal hizmetleri önermiştim sana.
Bunların alakası olan alımlar genelde bakanlıklara bağlı memuriyet kadroları. Artık hangi bakanlık alım kartlarında mezun olunan bölüm ismini geçiriyorsa.
Ha bi tane daha aklıma gelen var. Özel sektörde de alımı ( kendi araştırman ilan takımın neticesinde olabilir) , Sağlık Kurumları işletmeciliği' ydi sanırım. Bu bölüm devlette veya özel hastahanelerde memur kadrosu veya özelde idari personel olarak iş bulabilir diye düşünüyorum. Belki müdüriyeti belki büro memuru falan
Teşekkür ederim❤️🙏
👍v
Çoğu kendi mesleğini yapmıyor çünkü Türkiye de onları istihdam edecek kadar iş imkanı yok.
Özellerde öğretmenlik düşündüm ama çok kötüymüş
Özel sektör tam bir emek sömürüsü...
Sadece ailenin durumu iyiyse ve bu mesleği seviyorsan bu durumda okuyup diplomanı alıp kendi işini kurabilirsin.
Ailemin durumu çok yok, ben de özellerde calısıp calısıp kendi işimimi kursam dedim
Ama antrenör olmak için okumaya gerek yokmuş sertifika alabiliyormuşsun yani besyo mezunu olmaya gerek yokmuş galiba
Ozellerde çalışıp kazandığın parayla bunu yapmak kolay olmaz. Tabi bolca tecrübe kazanırsın. Bu işte ancak büyükşehirlerde kazanırsın. Küçük yerlerde zor olur.
Büyükşehirde yaşıyorum
Neyse okunur mu okunmazmı böyle güzel yerlere gelir miyim
Buna sonuç olarak sahip olduğun yetenek ve ilgine göre senin karar vermen lazım.
Ben genel olarak sordum
Başarılı bir ögrenciysen tavsiye etmem genel olarak.
Yok değilsen oku.
Ben mezunum atandım
Nereye atandın
Önü kapalı
Ciddenmi ya
Vakit kaybı mı
Aynen iş bulamazsın
Bazıları değer yazmış
Onun yerine diyaliz önü daha açık
Emin misin ya
Değer bence
Herkes önü tıkalı diyor
Okuması zevkli
Değil artık
Cidden mi
Evet
Okuyormusun
Evet son sınıfım
Nerde okuyorsun? Hangi bölümü okuyorsun? Öğretmenliğini okumak mantıklımı ben öğretmenliğini düşüdüm
Bide mesela özelde cok parası var mı? Önü açık mı kısacası aydınlatırmısın
Kısacası okuma derim.
Ya okuma dedin de hani sebebi ney? Özelde iş imkanı var diye düşünüyorum ama
Yok ne iş imkanı
yok mu? Herkes pişateste teniste felan güzel para var dedi onları olmak istemezsen özel okulda öğretmen olursub ya da antrenör olursun felan dediler işte güzelde para kazanırsın dediler bende sana sorim dedim
deger kanka
Sen okuyon mu
Türkçen harikaymış
Konumuz o mu