Kızlar Bir Adım Öne Tıp okumak istiyorum ama erkek arkadaşım var. YKS sürecinde beni etkiler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tıp okumak istiyorum ama erkek arkadaşım var. YKS sürecinde beni etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yani ona kalmiş ilgisini sevgisini eksik etmezse etkilemez 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kendisi üniversite sınavına hazirlanmiyor oyuzden beni motive etmiyor Yorumla Benchbas +1 yıl Ne alaka aga üstüne durmasi lazim senin onu diyom Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum sürekli aklım onda kalıyor şu an ders çalışıyordum motive olamıyorum sürekli aklıma o geliyor Yorumla Benchbas +1 yıl Etkiliyo kardesim o zaman sen kazanaman bu kafayla Yorumla Soran +1 yıl Evet etkiliyor Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Ama çok zor tıp 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani ona kalmiş ilgisini sevgisini eksik etmezse etkilemez
Kendisi üniversite sınavına hazirlanmiyor oyuzden beni motive etmiyor
Ne alaka aga üstüne durmasi lazim senin onu diyom
Bilmiyorum sürekli aklım onda kalıyor şu an ders çalışıyordum motive olamıyorum sürekli aklıma o geliyor
Etkiliyo kardesim o zaman sen kazanaman bu kafayla
Evet etkiliyor
Etkiler.
Ama çok zor tıp
Evet