Kafam cok karisik lutfen yardımcı olurmsunuz is imkanlari nasil önü kapalı mı açık mı devlette iş var mı özel de maaslari cokmu düşük okuyan veya mesleği yapan biri beni bilgilendirebilirmi lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arkadaşım bitirdi, grafik tasarım bölümünü ama işsiz şu anda, garsonluk yapmıştı ama çok yorulduğu için ve kötü şartlarda çalıştığı işide bıraktı şimdi yine işsiz bu alanda ilginç işsiz kalmanız güzel bir bölüm bence başvuru yap reklam şirketlerine falan.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGrafik tasarımı mezunları, reklam ajansları, tasarım stüdyoları, matbaalar, yayınevleri, basın ve yayın kuruluşları, dijital medya şirketleri, kurumsal firmaların reklam departmanları, internet siteleri ve oyun stüdyoları gibi birçok alanda iş imkanı bulabilirler. Ayrıca, kamu kurumlarında resim-iş öğretmeni, grafik öğretmeni olarak görev yapabilirler. Grafik tasarımcıları medya kuruluşlarında da rahatlıkla çalışabilirler.
Grafik tasarımı bölümü mezunları, müşteri ile etkili bir iletişim sağlayabilme, görsel zeka farkındalığına erişerek çok yönlü düşünüp görebilme konusunda uzmanlaşmış olurlar. Grafik tasarımı, reklam çalışmalarında sıkça kullanılır. Bölüm mezunları grafik tasarımcı ve grafiker gibi unvanlar ile çalışabilirler. Bu unvanların haricinde web tasarımcısı, sanat yönetmeni, tasarımcı pozisyonlarında da görev alabilirler.
Grafik tasarımı mezunlarının maaşları, çalıştıkları sektöre, iş tecrübesine, şirketin büyüklüğüne ve konumuna göre değişebilir. Özel sektörde çalışan grafik tasarımcılarının maaşları, kamu sektöründe çalışanlara göre daha yüksek olabilir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılinternet siteleri düzenlerler
00 Yorumla
+1 yıliş imkanı fazla ama bana kalırsa artık pek geleceği yok çoğu telefon uygulaması Photoshop uygulamalarının yapabildiğini saniyeler içinde yapıyor
21 Yorumla
+1 yılweb site tasarım grafik olarak oyun modelleme vb gibi şeyler
00 YorumlaZaten yeterince yaygın bir alan bence önü kapalı
16 Yorumla- +1 yıl
Ben insan kaynakları uzmanı değilim ama ingilizce bir bölüm okursan ingilizce- işletme gibi önün daha açık olur, tercümanlıktan danışmanlığa kadar bir çok seçeneğin olur önünde, tekdüze bölümler okumak yerine kapsamlı bölümleri tercih etmeni öneririm. İngilizce okursan bir de bu bölümleri çok daha iyi olur. Mesela grafik tasarım yerinede varsa ingilizce reklamcılık okumak gibi, web tasarımdan kurumsal danışmanlığa kadar hizmet verebilirsin.
+1 yılA101 kasiyeri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyun projelerinde çizm
00 YorumlaReklamcı oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılTasarım yapar
10 Yorumla
+1 yılGrafik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı