+1 yılTebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Cumhuriyetimizin yakın tarihine damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍Bildiğim yerden çıktı. :D
Onun dışında, hep beraber bu Cumhuriyete ilham verdik. Cumhuriyetin kadınları da erkekleri de var olsun, hepimiz cumhuriyet çocuklarıyız!
Elinize sağlık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTeşekkürler çok güzel bir test olmuş.. 100.. yılımızı kutluyorum öncelikle.. ve Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da saygı ve özlem ile anıyoruz... 🥳 🇹🇷 🇹🇷
Tebrikler! Cumhuriyet kadınlarını çok iyi tanıyorsun! 😎
Cumhuriyetimizin yakın tarihine damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍"Cumhuriyetin 100 Yılına İlham Veren Kadınlar" serimizi Instagram'dan takip ederek bize destek olabilir, bir sonraki Quiz için tüyolar edinebilirsin!
00 Yorumla
Tebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Cumhuriyetimizin yakın tarihine damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍00 Yorumla
+1 yılTebrikler! Cumhuriyet kadınlarını çok iyi tanıyorsun! 😎
Cumhuriyetimizin yakın tarihine damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılTebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Cumhuriyetimizin yakın tarihine damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍"Cumhuriyetin 100 Yılına İlham Veren Kadınlar" serimizi Instagram'dan takip ederek bize destek olabilir, bir sonraki Quiz için tüyolar edinebilirsin!
20 Yorumla
+1 yılSadece 1 yanlış
Tebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Cumhuriyetimizin yakın tarihine damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍00 YorumlaBir tek 2018 de Paralimpik de yüzme şampiyonu olan Sümeyye Boyacı ve 2018 de dünyanın en başarılı genç bilim insanları arasına giren Burçin Mutlu Pakdil'i bilebildim 😂😊
00 Yorumla
+1 yılHepsini bilemedim ama bu sayede de öğrenmiş oldum. Güzel ve faydalı bir içerik olmuş
00 YorumlaHadise Fulya Öztürk Nil Karaibrahimgil
Doktorum Filiz Ersümer Annem ablam yengelerim Anneannem ve birçokları🤗00 Yorumla
+1 yılHepsini bilemedim ama bu sayede de öğrenmiş oldum. Güzel ve faydalı bir içerik olmuş
00 YorumlaBirçoğunu tanıyorum. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Bütün kadınlarımız Cumhuriyet kadınlarıdır.
00 YorumlaBen cumhuriyeti sevmem ama yinede kutluyorum 100. Uncu yılı.
00 YorumlaSadece üç değerli hanımefendi ismini bilemedim artık dopingledim kadının elinin değdiği her şey şaheser elinize sağlık
00 YorumlaBilgilendik teşekkürler. Çok hoş bir test olmuş.
00 Yorumlaher zaman kadin ve erkek esit ve adil şartlarda olsunlar
00 Yorumla
+1 yıl2 tane bildim ama cumhuriyet kadınlarını çok iyi biliyormuşum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbilmediğimizi öğrenmiş olduk. teşekkür. ler😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir paylaşım olmuş teşekkürler ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmisten ornek veririm ama simdi günümüzden bilmiyorum ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Test yok sanki bana mı öyle geldi?
00 Yorumlaeksiklerim var ama olsun türk milleti var olsun
00 Yorumla
+1 yılGüzel ve farklı bir paylaşım olması yanı sıra faydalı bir şey olmuş. Emeğinize sağlık
00 Yorumla
+1 yılÇok faydalı bir paylaşım olmuş eline koluna sağlık
00 Yorumla
+1 yılTebrikler cumhuriyet kadınlarını cok ıyi tanıyorsun 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece üç değerli hanımefendi ismini bilemedim artık dopingledim kadının elinin değdiği her şey şaheser elinize sağlık
00 Yorumla
+1 yılfulledik bugun de Allaha sukur
10 Yorumla
+1 yılAfet İnan var sanırım o güzel işler başarmış
00 YorumlaHelal olsun size güçlü insanlar
00 YorumlaHepsi birbirinden kıymetli
00 Yorumla
+1 yılNuriye Akman der susarım
00 Yorumla
+1 yıl4 kişi tanıyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok başarısız mışım 🫣
00 YorumlaMuhteşem anlatım olmuş
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir paylaşım <3
00 YorumlaTest yok ortada
#Mirliva00 Yorumla
+1 yılGüzel paylaşım teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılEheh ne güzel de bilmişim la
00 Yorumla
+1 yılBen Cumhuriyetin yüzüyüm
00 Yorumla
+1 yılBir iki tane bilemedim güzel olmuş
00 Yorumla
+1 yılGeçen seferkinde okumuştum hepsini
00 Yorumlaellerine sağlık
00 Yorumla
+1 yılHepsini tanirim.
00 Yorumlahepsine eşit bastım
00 YorumlaHepsini gayet iyi biliyorum.
00 YorumlaTanırı yeterince tabiki
00 Yorumla
+1 yılHarika test gerçekten
00 YorumlaDaha uzun yıllara hepb
00 YorumlaÇözemedim çünkü test yok
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinize sağlık çok guzrl olmuss
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılellerine sağlık güzel olmuş
00 Yorumla
+1 yılharika
10 Yorumla
+1 yılgüzel bir test olmuş
00 Yorumlagüzel faydalı paylaşım olmuş teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılDaha uzun yıllara
00 Yorumla
+1 yılNice 100 yillara
00 Yorumla
+1 yılÇözmüş kadar oldum
00 Yorumla
+1 yılGuzel bi soru olmuş tebrikler
00 Yorumlayine harikalar yarattım desene.
00 Yorumla
+1 yılÖzlem dizgel
00 YorumlaYaşasın cumhuriyet yaşın Türkiye
00 Yorumla
+1 yılHicbirini tanimiyorum
00 Yorumla
+1 yılTest nerede ki
00 Yorumla
+1 yılÇoğunu tanımıyorum bile
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri