- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef 1 tane bilebildim :)
Testi başarıyla tamamlayamadın ama çok şey kazandın!
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını ile tanışmana çok sevindik! 😎 Testi başarıyla sonlandıramasan da onlarla tanışmak günün en büyük kazancı. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍"Cumhuriyetin 100 Yılına İlham Veren Kadınlar" serimizi Instagram'dan takip ederek bize destek olabilir, bir sonraki Quiz için tüyolar edinebilirsin!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍00 Yorumla
+1 yılTebrikler! Harikalar Yarattın! 👊
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
00 Yorumla
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍70 Yorumla
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın...” diyerek Türk kadınına büyük önem veren her zaman onları önde tutan Atatürk'e saygı ve minnetle...
00 Yorumla
+1 yılCumhuriyetin masallarına aşina değilmiş yüreğim... Çıkan sonuç bu. Hadi şimdi her Kemalist gibi tahammülsüzluk yapın ve yorumumu kaldırın... Aman sizden olmayana nefes alma hakkı bile tanımayın... Cumhuruna düşman Cumhuriyet. Çok yaşa Topal Osman...
10 Yorumla
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍.00 Yorumla
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍00 YorumlaCumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler!
00 YorumlaCumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
00 YorumlaHepsini bildim basitti. Daha turkan saylan gibi gurur duydugum kadinlar voleybol milli takimimiz var. Var da var. Ama benim icin en onemlisi, kurtulus savasini bize kazandiran, savasmayacaksaniz silahlarinizi bize verin diyen sehit ve gazi kadinlarimizdir. Hepinizle her zaman gurur duyacagim. Ruhlariniz sad olsun, vatan size minnettardir..
00 Yorumla
+1 yılTesti başarıyla tamamlayamadın ama çok şey kazandın!
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını ile tanışmana çok sevindik! 😎 Testi başarıyla sonlandıramasan da onlarla tanışmak günün en büyük kazancı. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
00 Yorumla
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍10 Yorumla
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 😎 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍10 Yorumla7'de 7 yaptım 😎
20 YorumlaKurtuluş savaşında, sonraları Cumhuriyet'e şekil verenler, kanaatimce birçoğunu biliyorum. Merak ettiklerini de arastırıp tanımaya calıstım. Allah mekânlarını cennet eylesin.
00 YorumlaTebrikler! Harikalar yarattın!
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler!
00 Yorumla
+1 yılTesti başarıyla tamamlayamadın ama çok şey kazandın!
Cumhuriyet tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını ile tanışmana çok sevindik! 😎 Testi başarıyla sonlandıramasan da onlarla tanışmak günün en büyük kazancı. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
00 YorumlaÇoğunu iyi tanıyorum ama inan hiç duymadığım isimlerde var. Ayrıca harika bir sınıflandırma yapmışsın. Cumhuriyet onlarla taçlandı, onlarla bu günlere geldi. Ruhları şad olsun.
00 Yorumla
+1 yıl
Harikayım
00 Yorumla
+1 yılVar birkaç tane tanıdığım Bu konuda bize tanıtılan bize dayatılan bazı isimlerle değil de gerçekten bu işin mutfağında olan birkaç isimden haberdarım
00 YorumlaSadece cumhuriyet ve sonrası olarak değil Osmanlı dönemi hatta müslümanlığın ilk yayılmaya başladığı dönemlere bakıldığında kadının ayrı bir yeri var.
00 Yorumla
+1 yıl1 tane hariç hepsini bildim. Kendimi tebrik ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılNiye sadece kadınlar? Yine konuyu feminizme çektiniz ya hayretler olsun.
00 Yorumla
+1 yılAtatürk'ün manevi kızlarından bazıları çok değerli onları biliyorum biraz
00 Yorumla
+1 yılBence muhteşem bir paylaşım olmuş emeğine sağlık
00 Yorumla
+1 yılKimi ön plana attilarsa onu tanıyoruz geri kalan aç sefil vefat etti
00 YorumlaHımm 3 tane bildim güzel sonuç kendimi tebrik ediyorum
00 YorumlaCumhuriyet tarihine özel ilgim var hepsini tanıyorum arastirdim.
00 YorumlaSadece Adile Naşit'i tanıyorum gerisini tanımıyorum 🥲
00 Yorumla
+1 yılbu soruları google amcasına sorup cevaplayanlara selam olsun
00 YorumlaElinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
00 YorumlaHiçbirisi gram umurumda değil.
Yaşasın ERKEK milleti ✌️00 Yorumla
+1 yılCumhuriyet Kadınlarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecektir
00 Yorumla
+1 yılBidahakine daha zorlari ile gelin rica edecegim.
00 YorumlaSadece 3 tane bilemedim ama bileceğim artık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen guclu degilim digerleri beni ilgilendirmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSatıkadin
Nene hatun
Halide edip adivar
Animsayamadigim bir kaci daha00 Yorumla
+1 yılBi tane teyze vardı diyordu ki g... nün kılıyım
Başka bir teyze de dedi ki tövbe haşa Bizim Peygamberimiz odur
Işte bunlar gibi onlarcası ni biliyoruz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
00 Yorumla
+1 yılbiri dışında tamamını bildim. minnettarız size güzel annelerim. bir ihtimal daha varr, o da ölmek mi dersin?
00 Yorumla
+1 yılYani çoğunun ismini duymadım benim dönemine denk gelmeyen kişiler sanırım
00 Yorumla
+1 yılBence çok iyi çalışmalar başarılarının devamını dilerim
00 Yorumla
+1 yılHepsi tandk isimler blinyo cogu kisitrafndan
00 Yorumla
+1 yılhiçbirisinj tanimiyorum keske tanima firsatim olsaydı
00 Yorumla
+1 yılSavaşta nenelerimiz bile o kadar çabalamışki Allah hepsinden razı olsun
00 Yorumla
+1 yılHepsini bildim güzel bir test hatırlatma oldu benim içinde teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılPeki burada neden ilk kadın pilotu Sabiha Gökçen yok
00 YorumlaHepsi ilham verici bence.
10 Yorumla
+1 yılSabiha Gökçen
10 YorumlaKutlu olsun 🙏
00 Yorumla
+1 yılBilmem düşünmedim hiç
00 Yorumla
+1 yılişte asil kadinlar
00 Yorumla
+1 yılSabiha Gökçen , Halide Edip Adıvar
00 YorumlaÇok güzelll💫 bilgilendirici oldu
00 YorumlaTeşekkürler bu soru cevap için
00 Yorumlahiç kimseyi tanımıyorum :p
00 Yorumla
+1 yıl- Sjjsjs sjsjsjs jsjsjs
00 Yorumla
+1 yılCumhurıyetimizin 100. yılı kutlu olsun..
00 YorumlaBir tane doğru çıktı. Bildim demiyim
00 YorumlaHepsini tanımak isterim
00 Yorumla
+1 yılBilgi için teşekkür ederim
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler