Bazen sen ne yaparsan yap , işinde ne kadar iyi olursan ol özel sektör ya bu ayağını kaydırmak , önüne taş koymak isteyenler olacaktır. Senin çok sayıda iş değiştirmen kötü olduğun anlamına gelmez. Bazen mobinge uğrarsın gidersin bazen de yaptığın emekleri görmezler vs gidersin. Sana bir şey katmayan iş yerlerinde durmak hata olurdu zaten. O yüzden kendini kötü hissetme. Diğer türlü şiddet gördüğü halde evliliğine devam eden kişi misali olurdu senin durumun. En istenmeyeni de odur zaten. Memnun değilsen devlet düşünebilirsin ya da özelde devam etmek istiyorsan da bu psikoloji ile olmaz. Psikolojik destek alman gerekir bence
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik bi durum bu 🥺🥺 önceden mobbinge uğradıysan o yüzden olan bişey. Psikolojik destek almanı tavsiye ederim. Gerçekten iş hayatını, kariyerini ve özel hayatını etkileyebilecek bir durum
16 Yorumla
Soran+1 yılmahvolmuş durumdayım
Cevap sahibi+1 yılİnanırım, tahmin edebiliyorum o yüzden verebileceğim inan en iyi tavsiye psikolojik destek
Soran+1 yılcidden işe yarıyor mu ya
Cevap sahibi+1 yılYa birine kendini anlatabilmek bile, içini dökmek bile o kdr güzel bi duygu ki. Profesyonel biri senin neyi neden hiss ettiğini ve bu durumla nasıl başa çıkacağını tabiki bilir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim hayatım biraz daha zindan olsun da
Cevap sahibi+1 yıl😆😆😆 akıl almayızz diosun yanee 😃
İşinde ne kadar iyi olursan ol. İstersen türkiye seni tanısın yine yaranamazsın. Gittiği yere kadar gider. Gitmiyorsa basar gidersin. Ben hep öyle yaptım. Hiçte pişman olmadım. Bana değer vermeyene ben hiç değer vermem. Alsın başına çalsın herşeyi. Eyvallah bile demiyorum.
00 Yorumla
+1 yılİşine odaklan kulaklarını tıka daima.
Benle de çok uğraştı hepsi sürünüyor Türkiye geneli sorumlu oldum bir bölümde başarı her zaman herkesi kıskandıracaktır12 Yorumla
Soran+1 yılAma ya sebepsiz yere kovulursam
- +1 yıl
Sebebi olmadan kimse kimseyi işten çıkartmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence başka iş şansınız yoksa devam edin sabredin
10 Yorumla
+1 yılBence mobbinge uğruyor olabilirsin. Mobbing yapıldığı için yöneticileri konuşurken bile görsen acaba benim hakkımda mı diye düşünmeye başlıyorsun. Eğer mobbing yapmıyorlarsa ve daha önceki işlerini de bu yüzden biraktiysan bence bir psikologa git..
10 Yorumla
+1 yılgüleryüzlü sakin tatlı dilli ol. Kimsenin umurunda değilsin , seninle uğraşmıyorlar da. işine gücüne baksana sen.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeynimin içini susturamıyorum
- +1 yıl
Müzik aç.
+1 yıl8 iş yeri neden değiştirdin? Paranoid olabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
- +1 yıl
Paranoid kişilik bozukluğu, halk arasında paranoya olarak bilinen psikolojik bir rahatsızlıktır. En genel tanımı ile bu rahatsızlık bireyin, diğer insanlara karşı nedensiz ve devamlı şekilde duyduğu şüpheci ve güvensiz yaklaşımdır.
Kovulacak bir şey yapmıyorsan neden korkuyorsun ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu bende bilmiyorum aslında. Üstüme alınıyorum hep
İş yerinde sadece işiniz yapın, muhatabıunız yönetici olsun hatalar olursa direek yöçnetici ile paylasın pozitif enerji yayın 2 yılda 8 işyeri çok fazla bunşarı cv yazma içinde 2 tanesi yaz sadece
10 Yorumla
+1 yılBak boyle bakarsan hata yapmak kacinilmaz rahat ve emin olarak hareket etmelsin
10 Yorumla
+1 yılAcaba mahsuru yok ise bu sitres geçmişte bir olaya mi dayanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılişten kovulmalarıma
- +1 yıl
üstesinden gelmek ister misin
Sabretmelisin anlattıklarına göre
12 Yorumla
Soran+1 yılAma kovulmaktan korkuyorum
Boş ver gs bayern maçına bilet aldım İstanbul için patron izin vermedi bende işi bıraktım takma okadar şimdi almanyadan İstanbul'a uçacam inşallah değer
02 Yorumla
Soran+1 yılşaka mı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKovulacak bişi yapmadiysan ya da haksız olduğun bı konu yoksa korkmana gerek yok senlede ugrasan olursa başa cikmayi öğren nereye kadar kaçacaksın?
00 YorumlaBaşka işe de geçsem aynı olacak ki
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdilmez
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne