Kadın sanatçılar için düzenlenen ‘Benim Şehrim, Benim Sesim’ programının üçüncüsüne başvurular başladı! Katılmayı düşünüyor musunuz?

Kadın sanatçılar için #KültürdeKadınGücü Destek Programı ‘Benim Şehrim, Benim Sesim’ Proje Başvuruları başladı!

Kadınların hemen hemen her konuda olduğu gibi müzik sektöründe de çok iyi işler başardığına hep birlikte şahit oluyoruz. 🥰 Şimdi çok güzel bir projeyi duyurmaya geldim: ‘Benim Şehrim, Benim Sesim’🎉

“Müzik endüstrisinde enstrümantist, vokalist, prodüktör veya ses tasarımcısı olarak faaliyet gösteren kadın profesyonellerin, toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki fikirlerini dile getirmeleri ve sanatlarını ve yeteneklerini dijital ortamda çoğulcu, kapsayıcı ve yenilikçi programlar yoluyla sergilemeleri için fırsatlar yaratmak amacıyla çalışan ‘Benim Şehrim, Benim Sesim’ programının üçüncüsüne başvurular başladı!”

Bu proje müzik sektöründe yer alan tüm kadınlara ışık tutuyor, adeta yol oluyor. Siz de bir inceleyin, ilgi çekici bir program. Müziğe ve sanata ilginiz varsa bir başvuru yapın bence 🤩

https://www.youtube.com/watch?v=5ABIqJgyp98&ab_channel=BeatsByGirlzT%C3%BCrkiye

Kadın sanatçılar için düzenlenen ‘Benim Şehrim, Benim Sesim’ programının üçüncüsüne başvurular başladı! Katılmayı düşünüyor musunuz?