- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGüçlü kadın, kendi kendine yeten, kararlı ve özgüvenli bir kadındır. Kendini ve değerlerini bilir ve onları korumaya hazırdır. Zorluklarla karşılaştığında pes etmez ve hedeflerine ulaşmak için çalışır. Özgüven: Kendine ve yeteneklerine güvenir. Kararlılık: Hedeflerine ulaşmak için kararlıdır. Dayanıklılık: Zorluklarla karşılaştığında pes etmez. Özgürlük: Kendi seçimlerini yapabilir. Merhamet: Başkalarına karşı merhametli ve yardımseverdir. Güçlü kadınlar, toplumda önemli bir rol oynar. Farklı alanlarda liderlik yaparlar ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için çalışırlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
s +1 yılBir öğretmenim vardı yüksek lisans yaparken. Kendisi kırsal bir bölgede doğmuş, yaşı da var biraz. Babası oldukça zengin. Üniversiteye gideceği zaman babası diyor ki "kız milleti okumaz, sana hayırlı birini bulup evlendircez" ama kadın okumayı çok istiyor. Babasına rest çekiyor üniversiteyi kazanıp başka şehre gidiyor. Haliyle babası küsüyor, hiç para yardımı yapmıyor. Bundan 40 yıl falan önce hem çalışıyor hem okuyor. Sonra yüksek lisans doktora falan derken akademisyen oluyor. Babası ölmeden önce helallik istiyor, senin hakkına girdim diye. Benim tanıdığım en güçlü kadın odur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüçlü kadın diyince ekonomik, kendi ayakları üzerinde cart curt sacmalayanlar olmuş ama hayır değil. İlk etapta karakterden önce parayı, ekonomiyi yazan kadınlar güçlü değildir, ekonomik özgürlüğü olan kadınlarda güçlü değildir. Görünüşte para kazanıyor çalışıyor diyor buradaki kadınlar ama ben çok gördüm calisipta parasını kocasının eline sayan kamu çalışanlarını. Güçlü kadın çalışmasa bile sözü geçendir, sözünü dinletendir. Akıllıdır, hitabı güçlüdür. Güç akıldan gelir, bu da okumayı gelecekte para kazanma olarak gören bir kesim türk kızında yoktur.
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın kimsenin önünde eğilmeyen fikirlerini sonuna dek savunan kadındır. Kimse kolay kolay yıkamaz onu çünkü gelebilecek her darbeye hazırlıklıdır. Birden olmaz zamanla öğrenilir deneyimlerle kazanılır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüçlü kadın ayakları üzerinde durabilen, ekonomik ve sosyal açıdan kimseye bağımlı olmayan, kendine yetebilen, kendini ve değerini bilen, idealleri ve çizgileri olan kadındır.
Çözümcü olan, kendini geliştiren, daima dik durmayı amaçlayan, akıllı kadındır. Hayatın peşinden giden değil, hayatı kendine sürükleyen kadındır.
Ne olursa olsun, her türlü olumsuzluğa rağmen yılmayıp direnen, ayakta durabilen, düştüğünde ayağa kalkan, kalkmasını bilen kadındır.
Hayata karşı umudunu, neşesini kaybetmeyen kadındır.
10 YorumlaGüçlü kadınlar, farkındalığı yüksek, derin ve samimi olan kadınlardır. Yalnız Yaşamaktan Korkmazlar, Ekonomik Özgürlükleri Vardır!, çalışkanlardır, Onlara Zarar Veren Kişileri Bir Kalemde Silerler! Taviz vermezler, Derin ve Samimidirler! 🦋
00 Yorumla
+1 yılBence beni anlayan, aynı zamanda dışarıdan da giyinisi olsun imajı olsun sağlam olan ama beni gördüğünde sanki balon verilmiş çocuk gibi koşan sarıldığında bana huzur benimde ona güven verdiğim biridir herhalde.
00 Yorumla
+1 yılAidiyet duygusu olan, Ait olmayı bile, ailesine sahip çıkan, çıkarsız ve beklentisiz kendi hayatını yaşayabilen ve yaşatabilen insan güçlüdür, geri kalanların hepsi oyuncudur.
10 YorumlaBana göre güçlü kadın kendi işini kendi gören sorunlar zorluklar yaşasa da tek başına üstesinden gelen sorunlara çözüm bulan duygularını kontrol edebilen kişidir
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın her şeye rağmen
ayaktaKalmış tüm zorlukları aşmış
kendini geliştirmiş kadındır.10 Yorumla
+1 yılBeyini olan ve onu kullanabilen maalesef Türkiye de o kadar az ki ıq seviyeleri düşük.
20 Yorumla
+1 yılMaddi-manevi her türlü sorunu her zaman kendi çözmeyi üstlenen, mücadele eden ve bütün bunlara alışmış bir kadın..
00 Yorumla
+1 yılSorun gördüğünde onu çözmeyi düşünen ve bunun için çabalayandır.
Ve en önemlisi kendini tanıyan, olduğu gibi görünendir.00 YorumlaGüçlü kadın Annemdir hem Anne hem baba oldu bizi okuttu yokluk cekmeyelim diye herşeyi yaptı... Kendi ömrünü bize adadı.💎
00 Yorumla
+1 yılPes etmeyen, yılmayan , dim dik duran, kimseye boyun eğmeyen
10 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın hayattaki tüm zorluğa karşı dimdik durabilen neşesini kaybetmeyen kadındır bana göre
10 Yorumla
+1 yılEvini, işini, eşini ve çocuklarını idare edip iyi geçinebilendir 👍
10 Yorumlaİki tane damacanayı tek hamlede omuzlayan kadındır, afilli şeyler beklemeyin :d
13 Yorumla- +1 yıl
Hahahhah 😂
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana:)
Güvenmediğim ortamda fotoğraf paylaşmadığımdan koyamıyorum buraya☺️☺️☺️
11 YorumlaAcılara yürüyor korkmuyorum arada bir kalbimi yokluyorum 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılIṣi gücü olan bi ev geçindirebilecek parası olan kadın güçlüdür
10 Yorumla
+1 yılEğitimli, özgüvenli, işinde başarılı, cool kadın güçlü kadındır.
00 YorumlaHerseye Rağmen gülebilen kadındır.
00 YorumlaKendine yaslanıp kendi ayakları üstünde duran kadın
00 YorumlaKimsenin (anne, baba, eş, arkadaş) gölgesinde kalmayan her kadın güçlüdür..
00 YorumlaKorkusu olmıyan cesur olan her iş elinden gelen her türlü mücadele eden
00 YorumlaHayata karşı duruşu olaylara bakış açısı hayatın gerçeklerinden haberdar olandır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüçlü kadın erkekte tapınma hissi uyandıran kadındır. Ve korkmayıp bu hislere karşılık veren, erkekleri kendisine taptıran, kulu, kölesi yapan kadındır.
00 YorumlaDurumu trip ya da tavır yapmadan net bi şekilde diyalogla çözen kadın güçlüdür
00 Yorumla
+1 yılAşık olmasına rağmen vazgeçmesi gerektiği yerde vazgeçmesini bilen kadındır.
00 Yorumlakendine güvenen ve başkalarının lafına hiç ama hiç aldırış etmeyecek kadar umursamaz insanlar
00 Yorumla
+1 yılŞu çocuklarının sorumluluğunu tek başına üstlenen anneler güçlüdür bence
00 Yorumla
u +1 yılPek çok konu da güçlü olabilir kadın. Tek tip konular da sınırlandırılmaması lazım.
00 Yorumla
+1 yılKendine yetebilen. Üretken, çalışkan ve zeki kadındır.
00 YorumlaA101'de müdür olup kendini güçlü zanneden kadınlar olmadığı su götürmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi ayaklarının üstünde durabilen başkasının sırtına yaslanmayan kendi kararlarını veren ne istediğini bilen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşime çocuklarıma göre en güçlü kadın benim. Herşeye her an çözüm bul diye yanımda beliriyorlar.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hoplatır Bazen tukeniyorum yorgunum
Cevap sahibi+1 yıl@Hoplatır evde 3cocuk yemek , temizlik ödevler okula git gel vs
Cevap sahibi+1 yıl@Hoplatır niye
Hayatta tek kalsa bile dimdik duran şerefiyle onuruyla yaşayan kendini millete meze etmeyen asil bir kadındır...
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadını bilmemde güçlü adam doktorlar dizisindeki arslan İbrahimoglu gibidir kimseyi umursamayan
00 Yorumla
+1 yılKimseye bagimli olmayan ne istedigini bilen hayatta bir durusu olan
10 Yorumla
+1 yılAladatmayan, kendi ayaklarının üzerinde durabilen, eşine sadık, onurlu haysiyetli biridir
00 YorumlaKadınlar her zaman güçlüdür tabi biz erkekler onları yıpratıp bitiriyoruz ablam.
00 Yorumla
+1 yılKadın erkek fark etmez bana göre güçlü insan kendisinden başkasına ihtiyaç duymayandır
00 YorumlaKimseye eyvallahı olmayan!!!
10 Yorumlaişini eline almış, kariyer sahibi kadın
10 Yorumla
+1 yılerkeğe ihtiyaç duymayan. Net !!!
10 Yorumla
+1 yılKenfine güvenen kendi ayaklarin üzerinfe durabilen
10 Yorumla
+1 yılKendi ayakları üzerinde durabilenler
00 Yorumla
+1 yılkendine ait çizgileri vardır
00 Yorumla
+1 yıl@HearthofFire
Böyle biridir kjf02 Yorumla- +1 yıl
ups @HeartofFire
- +1 yıl
☺️ Çok teşekkür ederim Gök, sen de güçlü bir adamsın 💪✨️
+1 yılAhlak terbiye ne yaptığını bilen zeki kisiler
00 YorumlaKimseye ihtiyaç duymayan, akıllı kadındır
00 Yorumla
+1 yılErkeklerden uzak duran sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO ne yeniyor mu
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine yetebilen
00 Yorumlasabırlı kafaya pek takmayan
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak çabuk çökmeyendir.
00 Yorumla
+1 yılkorkmayan özgür olandır
10 Yorumla
+1 yılBilmem tanışmadık
10 Yorumladurdugu yerı bılen bırıdır
00 Yorumla
+1 yılsade olan kadın
00 YorumlaHamarat biridir 😂
00 Yorumla
+1 yılEmek veren
00 Yorumla
+1 yılSabır