Dünya Yürüyüş Günü’nde #BirAdımÖne attığın fotoğrafını paylaş, 250 TL hediye çeki kazan! Bir adım atsam hayatım değişecek dediğin şey ne?

KızlarBirAdımÖne r

Dünya Yürüyüş Günü'nde bir adım öne attığın yürüyüş fotoğrafını paylaşarak en beğenilen iki cevaptan biri olup 250 TL hediye çekini kazanmaya var mısın? 🎁

Hayatta #BirAdımÖne çıkmak attığın küçücük bir adımla başlar. Zor olan harekete geçmek, sonrası ise tahmin etmediğin kadar güzelliklerle gelir. Hep almak istediğin dil eğitimi, yazılımcı olma hayalin, yurt dışında kariyer hedefin… Hepsi için bir başlangıç yap; bize katıl ve hayatı adımla! 🚶‍♀️🚶‍♂️

3- 4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü’nde seni bir adım öne çıkmaya davet ediyoruz: Bir adım atsam hayatım değişecek dediğin şey ne? 👊

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü
3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü

Dünya Yürüyüş Günü’nde bir adım öne attığın yürüyüş fotoğrafını cevabında paylaş; en beğenilen cevabın sahibi olup 250 TL hediye çekini kazanma şansını yakala!

• Hep hayal ettiğin, bir adım atsam hayatım değişecek dediğin hedefini cevabında paylaş.
  • Cevabına bir adım öne attığın yürüyüş fotoğrafını ekle.
  • En çok like alan 2 cevaptan biri ol; 250 TL hediye çekini kazan!

Dünya Yürüyüş Günü neden kutlanıyor?

1991 yılında Uluslararası Herkes İçin Spor Federasyonu (TAFISA) tarafından başlatılan Dünya Yürüyüş Günü, fiziksel hareketsizlik sorununa karşı basit ve eğlenceli bir farkındalık yöntemi olarak ortaya çıktı.

Dünya genelinde 160'tan fazla ülkeden milyonlarca insan, Ekim ayının ilk Pazar gününü "Dünya Yürüyüş Günü" olarak kutluyor. Türkiye'de de bu özel gün, 3-4 Ekim tarihlerinde yürüyüş günü olarak coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

#KızlarBirAdımÖne ekibi de seninle birlikte adımlıyor!

Yarışma başlasın, ilk adım ekibimizden gelsin. 🏃‍♀️

Hayatın her alanında, değer yaratan kadınların hep bir adım yanında yürüyen ekibimizden sevgilerle!
Hayatın her alanında, değer yaratan kadınların hep bir adım yanında yürüyen ekibimizden sevgilerle!

Cevabını heyecanla bekliyoruz; beğendiğin cevapları beğenmeyi de unutma.💜

Güncellemeler
2 ay
#BirAdımÖne attığı fotoğrafı paylaşarak 250 TL hediye çeki kazananlar belli oldu.

@BurcuQueen
@Bahtıgüzel00

Tebrik ederiz. 🤩 Hepsiburada çekiniz için @ksBence hesabına yazın lütfen.
Dünya Yürüyüş Günü’nde #BirAdımÖne attığın fotoğrafını paylaş, 250 TL hediye çeki kazan! Bir adım atsam hayatım değişecek dediğin şey ne?
184 Cevap