68 kiloda bizi temsil eden milli güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu, rakibi Delgermaa Enkhsaikhan’ı tuş ederek dünya şampiyonu oldu.
Bu anlamlı senede adını tarihe yazdıran bir Türk kadını daha!

68 kiloda bizi temsil eden milli güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu, rakibi Delgermaa Enkhsaikhan’ı tuş ederek dünya şampiyonu oldu.
Bu anlamlı senede adını tarihe yazdıran bir Türk kadını daha!

Parlıyor maşallah da bir o kadar da göze batıyorlar bir çok hacı hoca ülkenin bu başarılardan elde edeceği nimetleri değil de kızlarımızın orasına burasına takmış haldeler. Komitelerin kararları neyse onlarla kurallara uygun çıkıp mücadele ediyorlar.
Onların kıyafetlerini değil ülkeye gelen itibarı, Ödülleri başarıları düşünmüyorlar.
Kur'an okuyarak şehit olan ve şehit kanları ile dalgalanan şanlı al bayrağımız ne hali geldi. Sadece üzülüyorum. Müslümanlık inancında ölünce Allah'ın emir ve yasaklarını çiğneyen kadınları tebrik ettin mi diye sormayacaklar. Allah'ın emir ve yasaklarına sahip çıktın mı diye soracaklar. Allah'ın rızasını kazanmak için ne yaptın diye soracaklar. Kaç ödül getirdin, kefeni açta sayalım demeyecekler.
Kadınlarımız diye adlandırmak ta bir cinsiyetçilik tir bir erkek başarı elde ettiğinde erkeklerimiz şunu yaptı erkek sporcumuz bunu yaptı diye cinsiyet vurgulamiyor isek kadında sıradan bir sporcumuz dur cinsiyete vurgu cinsiyetçilik tir
Bu arada erkeklerde paylasiliyor
@simgee_yuuna paylaşılıyor evet ama erkekler kazandı erkeklerimiz kazandı erkek takımımız kazandı şeklinde söylemle duymadık hiç erkekler tarih yazdık😁😁😁 yani kadını vurgulamak nedir cinsiyetçilik bu
Hala kadinlarin işlevsiz olduğunu öne gören yobazlar ve ak sakallılar var
@simgee_yuuna bu itamlarin ve cinsiyetçi söylemin ile en tehlikeli yobaz sensin. Erkekler tarih yazdı diye bir söylem duydun mu hiç embesil
Cevap
19Cevap
eee kazanmış olabilir ne var bunda tebrikler sanki kadınların kazanması imkansızmış gibi paylaşmışsınız
Türk insanı, sporda parlayan yıldır diyorum ben buna, kadın olmasının altının bilhassa çizilmesini aşırı demagojik buluyorum.
Oyle ya oyle bir azimle savasiyorlar ki... kilik kiyafetine sacina basina gozune laf edenlere altin madalyalarla karsilik veriyorlar... gururumuzlar
Futbol dışında neredeyse her masada varız, tebrikler.
Helal olsun türk kadınlarının bir kez daha güçlü ve azimli olduğunu gördük tebrik ediyorum
Gurur verici bir kadın böyle başarıya imza atması
ee ben evlenemiyorum adamakıllı para kazanamıyorum, sap sap yaşıyorum
Hepside maşallah iyiler yeterki erkekleri gömmeyin 😉
Zaten güreşte yıllardır böyle kadın erkek fark etmeden
Tebrikler buse tuşla yendi müthiş maç oldu tebrikler
Kendisini tebrik ederim bize bu mutluluğu yaaşattığı için
türk kadınlarının başarısını azmini bizde varız demesini sporun her dalında var oluşlarını tebrik ediyorum ...
anladık kı bizim Buse'lerimizin hepsi başarılı ((: tebrikler gururumuz
Çokça gurur❤️ bayılıyorum güçlü, başarılı kadınlara.
Tebrikler bu kadınlar bir harikaaa
bizlerden çok daha iyiler son zamanlarda
Çok güzel bilgi. Teşekkürler.
Oha kaslara bak beni bile döver la bu
Tebrik ederim. Futbol dışında hep mutluyuz.
Uğraşan çabalayan emek veren istediği yere geliyo
Bir bitmedi şu feminizm akınımız
Tebrikler
Evet helal olsun
Parliyor
ne güreşi
Tebrik ediyorum
Helal tosunuma
Tebrik ederim
👏👏👏👏