+1 yılHepsini bilemedin ama oldukça iyisin!
Belli ki yakın tarihimize damga vurmuş, bizi başarılarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını yakından takip ediyorsun. Soruların hepsine doğru yanıt veremesen de bu konudaki ilgin bizi çok mutlu etti! 🤩 Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Yakın tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍00 Yorumla
Tebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Yakın tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍00 Yorumla
+1 yılVar bir iki tane bir iki tane diyorum çünkü bir çoğu hakkında yalan yanlış öğretilen bilgilerle doluyuz ya fazla abartılmış ya da hakkı yenilmiş bir çok kadın var ve milyonlarca isimsiz kahraman kadınlar var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTeşekkür ederim çok güzel bir paylaşım <3 ama maalesef yeterince bilgili değilmişim..
Testi başarıyla tamamlayamadın ama çok şey kazandın!
Yakın tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını ile tanışmana çok sevindik! 🤩 Testi başarıyla sonlandıramasan da onlarla tanışmak günün en büyük kazancı. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍"Cumhuriyetin 100 Yılına İlham Veren Kadınlar" serimizi Instagram'dan takip ederek bize destek olabilir, bir sonraki Quiz için tüyolar edinebilirsin!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/KPx8VLDCR-kCumhuriyeti atatürk getirdi. O bir erkekti ve başşak vardı. Yani kadın değildi. Hatta Kadın madın görmedik biz mermiler havada uçuşurken 😉😎 kadınlar: " düşman kazanırsa hangi pozisyonları yapabiliriz" adlı B planına çalışıyordu. Cumhuriyet kazanılırken %95 erkek kanı aktı. Nerdeyse yanlızca erkeklerin kanıyla, alın teriyle ve emeğiyle kazanıldı. Geri kalan %5 lik kesim kadın da yardım etti çünkü evlatları cephedeydi. Evlatları ya ölücek ya kazanılıcaktı onun sayesinde %5 lik kadın katılımı oldu bu değerler kazanılırken.
00 Yorumla
+1 yıl"Tebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Yakın tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍"Başka ne olabilirdi ki? Kadınlarımızla gurur duyuyoruz.
10 Yorumla
+1 yılTebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Yakın tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
00 YorumlaKadın merkezli, feminizm kokan, cinsiyet ayrımcısı olan herşeye karşı mesafeliyim. Adından ve bu ideoloji için yapılanlardan da belli olduğu gibi, feminizm gerçekte kadın, erkek eşitliğini değil, kadın üstünlüğünü savunur. Ve sorunuza da verilecek cevabım bu'dur.
00 Yorumla
+1 yılBırakın hikayeden cumhuriyetçiliği. Buraya odaklanın.
https://www. KızlarSoruyor. com/genclik-gelecek/q21166471-turkiye-cumhuriyeti-nin-ilk-4-maddesine-dokunanin-iyi-niyeti-olabilir? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q2116647110 YorumlaTesti başarıyla tamamlayamadın ama çok şey kazandın!
Yakın tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını ile tanışmana çok sevindik! 🤩 Testi başarıyla sonlandıramasan da onlarla tanışmak günün en büyük kazancı. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
10 YorumlaTebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Yakın tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍
00 Yorumla
+1 yılBen Osmanliciyim. Cumhuriyet bana ters.
Hoş Sivasta Erzurumda ben Cumhuriyeti getireceğim dese işler degisirdide neyse.
Yaşasın Osmanlı.
Gerisi Fasa fiso.00 Yorumla
+1 yılGeçmişten günümüze birçok kadın vatandaşımızın başarı hikayelerini başarı ile okudum, takip ettim..
En son filenin sultanları bizi çok gurlandırdı.00 Yorumla
+1 yılTebrikler! Harikalar yarattın! 👊
Yakın tarihimize damga vurmuş, bizi başarıyla gururlandıran cumhuriyet kadınlarını çok yakından takip ediyorsun! 🤩 Eşsiz bilgi birikiminle bizi çok şaşırttın ve Quiz'i Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır şekilde başarıyla tamamladın. Cumhuriyetin 100. Yılını gururla kutlarken, bize ilham olmuş tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürler! ❤️🤍yanlış cevapları sonradan düzelten kaç kişi var acaba
00 YorumlaHayat ne kadar sahte bir yer Allahım O kurban. burada değil. Hakim Allah dır. Hüküm ona ayittir kimse boşa aldatmaca Hesaplar yapmasın bana müsade
00 Yorumla4 soru bildim 😄 tek bir yanlış o da sadece "demir leydi lakabı ile tanınan voleybolcu" bilemedim 😄
00 Yorumlahiç birini tanımıyorum kime göre neye göre bu isimler seçilmiş benim cumhuriyetim de bu isimleri kabul etmiyorum ilhamları da kendilerine kalsın
10 Yorumla
+1 yılTürkan Saylan
Seyit Onbaşı
Sabiha Gökçen
Asker Saime00 Yorumla
+1 yılKadınlar ancak çağdaş bir zihniyet tarafından başarılara imza atabilir.
00 YorumlaŞu an aklımda öyle bir sayı yok yazsan buraya sığmaz ama Fatma Aliye diyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılTürk kadınına örnek olan bu şahsiyetleri tebrik ediyorum
00 YorumlaÇok fazla olsa da bir kaçını sayarak yetinme çabası
00 YorumlaBaşarılı hepside tanımasakta okuyoruz sizler sayesinde.
00 Yorumla
+1 yılHiçbirini tanımıyorum
Ayrıca Quiz Var Galiba bende gözmüyor01 Yorumla- +1 yıl
Gözükmüyor*
+1 yılKadın Milli Voleybol Takımı bunu başarı ile yerine getiriyor!!!
00 Yorumla
+1 yılHarika paylaşım! Kadınlar çok önemli ve de değerli bizim için.
00 Yorumla3 doğru ikisi yanlış sağolsun Aleyna tilki demet akalın dayatilan hayatta buna da şükür
00 Yorumlakopya çekmek serbest mi :D :D
gurur duyulası <3 harikalar!
00 YorumlaŞu an için sporcularımızı hatırlayıp gururlaniyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman nerde o Cumhuriyet kadını, şimdi hepsi evhanimi olma derdin de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPaylaşım için teşekkürler elinize emeğinize yüreğinize sağlık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel bir paylaşım olmuş, hepsi doğru çıktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç birini tanıyorum desem cahilim ğeıgıdksldkfkk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınlarımıza başarılarının devamını dilerim
00 Yorumla
+1 yılCumhuriyetimizi temsilen canla başla mücadele eden, ülkemizi gururlandıran tüm kadınlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
00 Yorumla
+1 yılTeşekkürler çok bilgili paylaşım eline sağlık 💯🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgüzel bi yazı olmjs cumhuriyet tarihiyle ilgili teşekkürler ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın cok bilmiyorum ama erkek olarak sadece ataturku tanıyorum
10 Yorumla
+1 yılBirtek demir leydiyi bilemedim 😅😅
00 Yorumla
+1 yılHepsini ayrı ayrı tanımaya çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılHepcini bildimmm
00 Yorumla
+1 yılHepsini tanımaya çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılFatma Aliye
Turkan Saylan
Sabiha Gökçen00 Yorumlavar mı ki bilmiyorum ben
01 Yorumla
+1 yılHiçbirini 😂😂
00 YorumlaÇoğunu bilirim
#Mirliva00 Yorumla
+1 yılBaşarıyla tamamladım
00 Yorumla
+1 yılÇoğunu tanımıyorum
00 Yorumla
+1 yılTanıyorum diyecek kadar değilim :/
00 YorumlaTanımıyordum ama tanıdım artık.
00 Yorumla
+1 yılbende atomu falan parçaladık sandım :(
01 Yorumla
+1 yılo değilde ben erkeklerini de tanımıyorum ki
00 Yorumla
+1 yılPek tanımıyormuşum :(
00 Yorumla
+1 yılHiç birini tanımıyorum
00 Yorumla
+1 yılHepsini bilemedim üzücü bir durum
00 YorumlaHepsini bilemedin ama oldukça iyisin!
00 Yorumla
+1 yılBilmesel bile emeyine saglik
00 Yorumla
+1 yılmaalesef tanımak mümkün olmadı !!
00 Yorumlaçok güzel paylaşım. devamı gelsin
00 Yorumla
+1 yılSabiha Gökçen neden yok
00 Yorumla
+1 yılHemen hemen hepsini tanıyorum
00 Yorumla
+1 yılTeşekkürler paylaşım için
00 YorumlaOkumadım üzgünüm puan alacağım için yazıyorum