ufak bi işletme kurmak istiyorum kendi işimi yönetmek istiyorum lakin bu nası işletme olabilir emin değilim sosyal medyada dolanırken önünüze bir reklam çıksa ve bu reklamın hangi ürün satıyor olsa dikkatinizi çekip almak isterdiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendi işinizi kurmayı düşünüyorsanız, 2023 yılında e-ticarette en çok satılan ürünler arasında aşağıdakiler yer almaktadır:
Yemek ve Hazır Yemekler: Günümüzde insanların mobil uygulamalardan veya e-ticaret sitelerinden en çok yemek siparişi verdiği tespit edilmiştir.
Giyim, Ayakkabı ve Aksesuarlar: Giyim, her yaştan grubun hayat boyu olmazsa olmaz temel ihtiyaçlarından bir tanesidir.
Kişisel Bakım ve Makyaj Ürünleri: Kişisel bakım ve makyaj ürünleri de online ticarette en çok satılan ürünler arasında.
Spor Kıyafetleri ve Ekipmanları: Sporla ilgilenen birçok kişi, spor kıyafetleri ve ekipmanları satın almak için online alışverişi tercih ediyor.
Kitap, Film, Müzik ve Oyunlar: Bu tür ürünler genellikle geniş bir kitleye hitap eder ve online satışlar için popüler seçeneklerdir.
VR Aksesuarları: Sanal gerçeklik teknolojisi giderek daha popüler hale geliyor ve bu nedenle VR aksesuarları da talep görüyor.
Telefon Aksesuarları: Telefon kılıfları, ekran koruyucular, şarj aletleri gibi ürünler genellikle online alışveriş sitelerinde yoğun talep görür.
Akıllı Saatler: Akıllı saatler, teknoloji meraklıları arasında popüler bir üründür.
Bu ürünlerin yanı sıra, işletmenizin başarısı için hedef kitlenizi belirlemek, pazar araştırması yapmak ve müşteri ihtiyaçlarını anlamak da önemlidir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Sosyal medya değil çevreni işletmeyi nereye kuracağını nelere talep olduğunu ve kuracağın alanda nelerin olmadığına dikkat etmen lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılsosyal medya da reklam veriliyor ya o yüzden ekledim onu ama çevremin bilmesini istemiyorum hiç bir zaman destek olmuyorlar
Soran+1 yılyok hiç duymaları daha iyi
Soran+1 yılçok samimi değillim çevremle bu yüzden imkanları yok
+1 yılEn çok hangi ürünlerle alakan varsa onlarla başla.
00 Yorumla
+1 yılMurmak ne lan
05 Yorumla
Soran+1 yılyazım hatası yapmışım normal bir durum neden bunu dile getiriyorsun ki
Soran+1 yılsordum soruya cevap ver lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın
- +1 yıl
Sanane lan
Soran+1 yılistediğin üslubu takın seni engelledikten sonra hiç bir soruma cevap yazamazsın zaten
- +1 yıl
Bas git işine
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kendi işimi kurmak kurmak istiyorum. İşletmemde hangi ürünleri satmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat