Kızlar Bir Adım Öne 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Filenin Sultanları şampiyon oldu! Şampiyonlarımıza tebrik mesajınız ne? (Sayfa 2) Quelina Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1522 Yapay Zekaya Sor 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Filenin Sultanları şampiyon oldu! Şampiyonlarımıza tebrik mesajınız ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 37 kişi beğendi
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Çok mutlu oldum. Çok güzeldi baya heyecanlandım. Başarıların devamı gelecektir inşallah. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nerede eş cinsel pislikler varsa onlar öne geliyor beğeni topluyor ne hikmetse hep algı peşindesiniz 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl dünya kabul etti de bizdeki yobazların zoruna gitti 2 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tebrik ederim futboldaki basarisizligimizdan cok daha iyi 0 0 Yorumla
JetskiyoksaaAtskivar Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Vargas kendisi tek takım boskoviçte harikaydı 1 0 Yorumla
kumsalozdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl Atatürkün kızları💙💙 4 3 Yorumla bendenizberkay +1 yıl Ne alaka Yorumla Banker_Bilo +1 yıl @bendenizberkay Dinci köpeklerin karın ağrısından gece boyunca ulumalarına neden oldukları için. Atam kökünü kazıyamamış yobaz tayfanın. Yorumla kumsalozdemirr +1 yıl ahahahahahha Yorumla
Laviniayha Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl voleybolcu olma hayalleri kuran kızların umudu oldular tebrikler:) 0 0 Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Helal olsun yaa işte Türk kadını 💪💪🇹🇷🇹🇷 2 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl O kadar mutluyum ki sonuna kadar hak ettiler 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Filenin sultanlarını tebrik ederim 🙏 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Harika maç oldu tebrikler kızlar 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Gurur duyuyoruz onlarla iyi ki varlar 🇹🇷 0 0 Yorumla
atesetmemayk Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 75% +1 yıl siyasal islamcılar hariç herkes sevindi 0 0 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Favorim Eda Erdem sonra Zehra Güneş ❤️❤️ 0 0 Yorumla
Bedenimsağ_amaruhum Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bu Ebrar kız mı gerçekten? 0 3 Yorumla kumsalozdemirr +1 yıl yok erkek gece uğrayacakmış sana Yorumla bendenizberkay +1 yıl Annem de görünce bu nasıl kız erkek gibi demişti ki zaten lezbiyen ebrar Yorumla Bedenimsağ_amaruhum +1 yıl Kumsal eğer o kadınsa, ben hiç dişi görmedim. Dikkat et de sana uğramasın şekilsiz Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ellerine sağlık Türk milletinin gücünü gosterdiler 2 0 Yorumla
yellowwlipsss Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl tebriklerrr kadinlar her konuda basarili🫶🏻🫶🏻 0 0 Yorumla
taksimdelisicenk Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl bendaha iyi ynarıdm 0 2 Yorumla honeyyy__ +1 yıl Ahahahhahahh Yorumla honeyyy__ +1 yıl Abdülhamidde patladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Çok mutlu oldum. Çok güzeldi baya heyecanlandım. Başarıların devamı gelecektir inşallah.
Nerede eş cinsel pislikler varsa onlar öne geliyor beğeni topluyor ne hikmetse hep algı peşindesiniz
dünya kabul etti de bizdeki yobazların zoruna gitti
Tebrik ederim futboldaki basarisizligimizdan cok daha iyi
Vargas kendisi tek takım boskoviçte harikaydı
Atatürkün kızları💙💙
Ne alaka
@bendenizberkay Dinci köpeklerin karın ağrısından gece boyunca ulumalarına neden oldukları için. Atam kökünü kazıyamamış yobaz tayfanın.
ahahahahahha
voleybolcu olma hayalleri kuran kızların umudu oldular tebrikler:)
Oyle cok gururlandik ki! Helal olsun kizlar!
Helal olsun kızlarımıza
Tebrikler kızlarımıza
Helal olsun yaa işte Türk kadını 💪💪🇹🇷🇹🇷
İşte kadınımızın gücü
Helal olsun daha nicelerine
Gururluyuz 💙💙💙💙💙💙
O kadar mutluyum ki sonuna kadar hak ettiler
Filenin sultanlarını tebrik ederim 🙏
Bizi gururlandırmaya doymadılar🥳
Türkiye için gurur verici bir şey
Ebar hariç hepsini tebrik ederim
Harika maç oldu tebrikler kızlar
Gurur duyuyoruz onlarla iyi ki varlar 🇹🇷
siyasal islamcılar hariç herkes sevindi
Bu kizlar bu iste usta
Favorim Eda Erdem sonra Zehra Güneş ❤️❤️
Gurur duyduk tebrikler
Şampiyon Türkiye 🇹🇷
Bu Ebrar kız mı gerçekten?
yok erkek gece uğrayacakmış sana
Annem de görünce bu nasıl kız erkek gibi demişti ki zaten lezbiyen ebrar
Kumsal eğer o kadınsa, ben hiç dişi görmedim. Dikkat et de sana uğramasın şekilsiz
Tebriklerrrrrr işte buuu! 🤍❤️💪🏻
Başarılarının devamını dilerim
💪💪💪 Bravo 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Evet teprikler turkiye
Tebrikler en çok melisaya 👏🏻
Tebrik ederim onlar gururumuz🥳❤️
Tek kelime ile mukemmeldi
Tebrikler, Filenin Sultanları. 🇹🇷❤️
O kadar harikalar ki ♥️
2 m boyları var masalallah yarı dev
Her zamanki gibi harikalar!
Onlarla gurur duyduk. Hepsini kutluyorum.
İşte bizim kızlarımız Türkiyenin gurur kaynakları
Ellerine sağlık Türk milletinin gücünü gosterdiler
Muhteşemsiniz
Harikaydınız çok başarılısınız ♥️
tebrikler
tebriklerrr kadinlar her konuda basarili🫶🏻🫶🏻
Tebrik. ederim
Helal olsun 🤗🇹🇷🏐
Filenin sultanları candır CAN
Tebrikler
filenin sultanları 🤍❤️
Helal olsun 👏👏👏👏