TÜRKİYE!❤️🤍 İtalya'yı 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları finalde!
Son sette İtalyanlara nefes aldırmayan takımımız adını altın harflerle finale yazdırıyor!
Bir kez daha şampiyonluk mu geliyor?

TÜRKİYE!❤️🤍 İtalya'yı 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları finalde!
Son sette İtalyanlara nefes aldırmayan takımımız adını altın harflerle finale yazdırıyor!
Bir kez daha şampiyonluk mu geliyor?

zor yenmişler ama yenmişler tebrik ederiz. bir türk olarak erkek ya da kız farketmez başarı elde edenleri şahsen takdir ediyorum. başarıları ile mutlu oluyorum.
bence önemli olan bi ekol olabilmek. misal abd basketbolda nasıl. 4 takım bile cıkartabilierl hepsi de yarı final ceyrek final görebilir. 1 seneye haiz olmamasını dilerim bu jenerasyon yaslanana kadar hep üstlerde takılınmasını hatta sonraki genclerle tekrar bu devirdaimin mümkün mertebe devam ettirirlmesini isterim. futbola yatırım yapılmamasını da ayrıca isterdim. ülkede o alanda geriyiz ileri olma sansımız da yok. sonuc alınabilcek alanlar bence onceliklendirilmeli.
ama basarı finalle olmaz ben buna tarih yazmak demem acıkcası. kupa alan bilinir hatırlanır. kupayı almaları gerek. neticede türk milli takımı. bizde türküz. destekliyorum inşallah alırlar.
Kesinlikle evet.
En zor maçı, son Avrupa şampiyonu olan İtalya'yı yenerek atlattık.
Ancak finaldeki rakibimiz Sırplar da kolay lokma değil. Üstelik çalıştırıcıları, bizim önceki antrenörümüz Giovanni Guidetti. Adam varını yoğunu ortaya koyacaktır bu maç için.
Ancak büyük takımlar, neden büyük olduklarını, neden birinci sırada olduklarını bu tür durumlarda gösterir zaten.
O kupayı istiyoruz kızlar ve size yürekten güveniyoruz. Haberiniz olsun.
Evet, kızlar geriden gelerek son şampiyonu devirdiler, hak ettikleri bir galibiyetle finale çıktılar. her şey şimdilik güzel gidiyor, ancak jenerasyon geçişini doğru şekilde yönetmesi gerek federasyonun, kaptan Eda olsun, Zehra olsun, pasör cansu olsun yaşları ilerleryen sporcular var, bunların yerini en iyi şekilde doldurmasi gerek
Cevap
45Cevap
Tebrikler dilerim.. umarım finalde de kazanır ve şampiyon olabiliriz. . güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. 🥳
Daha önce aynı turnuvada 2 kez final oynadılar. Tarih yazmaları için finalde kazanmaları gerekir. Bu sefer olabilir, çünkü 14 maçtır yenilmiyorlar ve takım olarak dünya sıralamasında birinci sıradalar. Turnuvanın en zor maçlarını oynayarak finale çıktılar. Kupayı da hakettiler.
Milletler ligi şampiyonluğundan sonra bir şampiyonluk daha geliyor inşaallah. Bugün İtalya maçında Vargas ve Ebrar muhteşemdi. Vargas füzelerini İtalya üstünde yangına neden oldu. Eda Erdem takımı iyi yönetiyor kaptan olarak. Yılların emeği olsa gerek. Yıllardır en beğendiğim voleybolcu hala. Alın terinin hakkını veriyor, azmi. Helal olsun Asenalara...
Filenin Sultanları çok iyi oynadılar son setlerde.
Maç genelde çekişmeliydi, keyifli bir maçtı.
Kızlar kazanmasını bildi. 🥳
Darısı finale! 🎉
Soruyu " filtrenin sultanları diye okuyan ben ' 🙈 hep bunlar cahillikten oluyor işte 😂 rabbim kimseyi cahilikle imtihan etmesin 😂 cahilllik zor şey 😂
Kimse inkar etmesin ki 14 maç mağlubiyet görmeyip, son seti almalarina sebep tek kişi vardi O da Vargas. Maçı dönderen tek isim Vargas'tı
İlk sette dedim al işte her zamanki senaryu ikinci sette beraberlik gelince aferim toparlanin derken 3 satte gene aynı izlemeyi bıraktım sonuç ,3:2. Tamamdır bu sefer kupayı alırlar
Yahu voleybolun ne önemi var ha birinci ha sonuncu futbolda mesela 1 olsak çok önemli ama hiçbir halta yaramaz voleybol gibi basit izlenmeyen ve getirisi olmayan bir spor
Maçı başından sonuna izledim. Bir ara ümidim çok kırılmıştı. Ama sonlarda güzel atak yaptık. Umarım şampiyonluk gelecek. Öyle hissediyorumm!
Başlangıç biraz tutuk olunca bırakmıştım ama yine de beklediğim 3-2 sonucu gelmesi sevindirdi. Umarım şampiyonluk gelir.
Kupayı hakkettiler. Şampiyon olursak kupanın yarısını Vargasa vermeleri lazım. Kimseye haksızlık olmasın lakin vargas olmasa milli takım çeyrek finali bile zor görürdü..
Gerçekten tebrik ve takdir ediyorum ama futbolun gördüğü ilgiyi voleybol maalesef göremiyor çünkü futbolda fazlasıyla gelir dönüyor
Evet izledim ben de. Gurur verici! Umarım önümüzdeki maçı da alır ve hak ettikleri yeri bulurlar!
Ebrar gibi soysuzlar olduğu sürece tebrik etmiycem!
@GülÖzkan6 elbette ilgilendirmez ama alenen düşmanlık ediyorsa orada duracak o formayı çıkaracak!
@obirdarkk cevabı verdim zaten
abdülhamit olayından bahsediyorsan eğer abdülhamit diye bir kullanıcı ona laf söyledi twitterdan o da cevabını vermiş. Birkaç taraftarda pankart hazırlamışlar. Olay çok yanlış yerlere geldi
@seleeeen01 bu ilk olayı değil.
başka ne oldu mesela
@seleeeen01 daha önce de tepki aldı.
Arkadaşlar Ay yıldızlı formadaki kırmızı renk, şehitlerin kanının rengidir..
Çanakkale'de verilen savaş Kur'an ve İslâm içindir.. Üstelik bu soysuzlar bu topraklarda olmasın diye..
O şehitler çıkıp gelse yüzümüze tükürürler bunlara alkış mı tuttunuz diye..
Bir de bu bayrak altında tuttunuz diye..
Neyin mücadelesini verdik biz o zaman demezler mi?
LGBT, İslâmda kesinkes lanetlenmiş bir güruh..
İslam sancağı altında bunlar var olamazlar bu kadar net
@obirdarkk seytanlara kulak asmiyoruz
Baya gerildim izlerken o ne maçtı bee ama sonları müthişti helal olsun🇹🇷🇹🇷
Kesinlikle tarih yazıyoruz şampiyon olunca mükemmel olacak
Maci izledim efsaneydi... o son vargasin parlayisi gercekten cok guzel bir takimiz
Heyecanla izledim valla güzel bir maç oldu ☺️ bizi gururlandırdılar 🇹🇷
Lütfen şikayet etmeyin banada admin lazım
Yapar bizim insanımız... Başarılar her daim onlarla olsun.
Finale kaliyorlsrda final fobisi yenemediği bi turlu
Türk kadınının istediğinde neler yapabileceğinin net göstergesi tebrikler 👏👏👏👏👏
Tebrikler, şimdi gördüm haberlerde çok iyi oynadılar, brawoo
Haydı kızlar. Size güveniyoruz. Tarih tekerruden ibarettir. Yaşatın bize yine aynı coşkuyu
Nefesimi tutarak izledim!!! Vargas ben varım diyor beeeen! ❤️❤️❤️
Rakibimiz Sırbistan olacak Boskovic'i durdurursak rahat alırız
Gururluyuz cidden. Helal olsun filenin sultanlarına ❤️🤍🇹🇷🇹🇷
3 Eylül pazar günü saat 21.00’de Sırbistan ile maçımız var.
Filenin sultanları altın madalya kazanıyor ve Avrupa Şampiyonasında 1. oluyoruz. 🩷🥇
Bizim erkek futbolcuların yapamadığını kızlar yaptı helal olsun 👏👏👏
Başarıları daim olsun
İnşallah, bizde onu bekliyoruz
Helal olsun kızlara diğerlerinin yapamadıklarını kızlar sürekli yapıyor tebrikler vallahi
İzlerken gurur duyuyor insan. Son iki set daha bir heyecanlıydı. 😊Tebrikler ve teşekkürler!
Ay maşallah ya çok iyiler 🌸
Tebrikler kızlar başarınız daim olsun
Yarın bir şampiyonluk daha geliyorrrr
Lezbiyen oyuncu işi bok ediyor
Umarım tarih yazarlar Ülke olarak ihtiyacımız var
Harikalar severek takip edıyorum 🇹🇷
Mükemmeller💋💋💋💚💚💚
Altın harflerle nasıl yazdırdılar altın çok pahalı 😄
tek maç bir kupa
geliyor
Bunlara nasıl ulaşabiliriz at gibi gacılar
Bu yılda kupa bizim bence tebrikler 🍾🎉