C dilini ogrenmek istiyorum aslunda birkac senedir ama hep kendime diyorumki 15 yasindan beridir ilgilenen bilgisayardan kalkmayan manyak tiplerle dolu onlar coktan ati alip uskudari gecmis ben en bastan basliycam hem cok geride olacagim hem de onlara hic yetisemiycegim bu tarz dusunceler geliyor surwkli aklima sanki vakit kaybedecekmisim gibi bosuna kucuk bir andeoid uygulamasi yapmak istiyorum google play icin ne yapsam bilemedim baska bir hobim daha var dil ogrenmek birseyi kafaya takinca deli gibi sabah aksam onu ogreniyorum cok sukur oyle bir yetenegim var ama tamamen baska seylerden kopuyorum bu seferde aimdi yazilima baslasam ispanyolca almanca ogrenme seruvenim sekteye ugrar diye de korkuyorum aslinda kariyer hedefi olarak ingilizce ispanyolca ogretmeni olmak istiyorum ama bunu da hobi olarak kenarda kendime ugras ve android uygulamalar 3 d videolar (blender ile ) tasarlamak icin istiyorum iyi hissettiriyor blendera basladim eglenceli gidiyor geometrik sekil mekil ilkel hali pek hosuma gitmese de tasarlayip dokulayinca guzel oluyor ne yapsam kararsiz biriyim help lütfen
Hayır değil. O 14 yaşındaki başlayanlar zaten yazılım yaygınlaşmaya başladığında daha direkt oturanlar. Şu anda yazılım daha da gelişti tabi o zamandan başlayanlar şu anda da hala devam ederler gelişmeye ancak bu işler okuduğun okulla veya yaşla değil, bilgin ve daha da önemlisi geliştirdiğin projelerle alakalıdır. Ondan dolayı başla hemen zaten çokta zor değil ben bile çok uğraştığım bir alan olmamasına rağmen 2 programlama dili biliyorum daha doğrusu birini üniversiteden dolayıo hala öğrenme aşamasındayım ancak 1 dili kendim 8 ayda öğrendim. O yüzden durmadan hemen başla. Kendini geliştirirsi. Başarılar
12 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkurler gercekten sevindim boyle yazmaniza
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, 23 yaşında yazılım öğrenmeye başlamak için geç bir yaş değildir. Yazılım geliştirme ve bilgisayar programlama gibi beceriler, yaş sınırlamasına tabi değildir. Öğrenmeye her yaşta başlayabilir ve bu alanda başarılı olabilirsiniz. Teknoloji alanı sürekli gelişiyor ve değişiyor, bu nedenle ömür boyu öğrenme önemlidir. 23 yaş genç bir yaş ve birçok kişi bu yaştan sonra yazılım öğrenmeye başlar. İnternet üzerinde birçok ücretsiz ve erişilebilir kaynak bulunmaktadır. Online kurslar, eğitim materyalleri, forumlar ve topluluklar, yazılım öğrenmeye başlamak için harika kaynaklar sunar. Yazılım becerileri, kariyerinizde veya kişisel projelerinizde size büyük bir avantaj sağlayabilir. Bu nedenle bu becerileri edinmek için yaşınız kaç olursa olsun değerlidir.
10 Yorumla
Hayır hiç geç değil. Temel olarak öğrendikten sonra detayları iş yaptıkça öğrenirsin zaten. Şu an çok gerekmedikçe sıfırdan oturup kod yazmakla uğraşmak zaman kaybı gibi. İnternette bir sürü kaynak var. Ben kendi işimde de kodun ana yapısını internetten alıyorum kendim sıfırdan uğraşmak yerine. Sadece kodu anlayıp hangi kısımları değiştireceğini bilmek yeterli oluyor.
10 Yorumla
Bizim şirkette, 35 yaşında sıfırdan yazılım öğrenmeye başlayıp 5 yıllık deneyimiyle (şu an 40 yaşında) Junior olarak çalışan bir web geliştiricisi var.
11 Yorumla
Soran+1 yılvayy canina ozaman benimki erken bile gercekten heyecanlandim Şu an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır kardeşim geç değil. Öğrenmenin yaşı yoktur sıfırdan başlasan da. Kendini geliştirsen öğrenmiş kişilerden daha ileri seviyeye bile çıkarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılselamlar bilgisayar mühendisiyim. ne zaman başladığın önemli değil, istikrar ve merak önemli umarım güzel sonuçlar alırsın. 🙂
18 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler ama sizce muhendislik okumadan ilerlemek mumkun mu
Cevap sahibi+1 yılsektörde iş her zaman bulursun fakat her istedğin yere giremeyebilirsin, mühendislik mezunu şartı isteyen yerler de var istemeyen de. burada mühendislik okumak seni bir noktaya kadar temel bilgileri veriyor biraz daha diğerlerine göre ileride başlıyorsun hepsi bu. bazen de matematiksel ve istatistiksel hesaplar ile alakalı sırf bu işler için açılan iş pozisyonları var fakat bunları bilmiyorsan başka bileni o firma alır sen illaki o pozisyonda çalışmak zorunda değilsin. bir ton açık pozisyon var.
Bu arada illaki kod yazmak zorunda da değilsin kod yazmayı bilip yazılımcı ve müşteri arasındaki iletişimi kurmak için bazı konuları bilenlere de her zaman ihtiyac var.
Sonuç olarak sektöre girersen menun kalırsın işsiz kalmazsın
Soran+1 yılben almanyada yasiyorum Şu an burada sanirim diplomaya daha cok özen gosteriyorlar ama yinede sansimi deneyecegim ogrendikten sonra
Cevap sahibi+1 yılfree lance calısıp kendi şirketini de kurabilirsin illaki bir yere girip çalışmana gerrk yok
Soran+1 yılsirket kurmak yuklu miktarda para gerektirmiyor mu? free lance basta calismayi dusunuyorum evet birkac proje almayi
Cevap sahibi+1 yılşirket kurmak yüklü miktarda para gerektirmiyor. kişi şahıs mükellefi/şirketi açarak bu işlere başlanır.
- github.com/.../freelancerin-finansal-yol-haritasi
- https://mukellef.co/tr/fiyatlar
- blog.mukellef.co/hangi-sirket-turu-daha-avantajli/
Soran+1 yılcok tesekkurler ♥️
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
15 yaşında C öğrenmeye çalışan pek yoktur sanmıyorum.
Geç bir yaş değil.10 Yorumla
+1 yılHiç geçte değil 30 undan sonra yazılımcı olan var bizim şirkette
10 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz gayret et yaptıkça aşama aşama yükselirsin
10 Yorumla
+1 yılHayır 23 ne ki😂
Ben de 20yim yeni basliyorum
00 Yorumla
+1 yılBiraz geç ama bu hayatta hiçbir şey için geç değil. Yaşa gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç bir şey için geç değildir. Ne zaman başlarsan o kadar erken başlamış olursun. Hiç zaman geçirme bir şeyler öğren.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHicbir sey icin gec degildir. Yillar sen ogrenmeye baslasan da baslamasan da ay i seyirle devam edecek. Neden yillar gecerken kendini gelistirmeyesin ki? Kaldi ki 23 yas gayet ideal yasli falan degilsin her seyi yaparsin inan kendineee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes geç değil der ama üst düzey için geç temel bilgiler için değil
00 Yorumla
+1 yılHayır değil tabiki de
10 Yorumla
+1 yıl55 60 yaşında 3 4 ayda dil oğrenen var.
10 Yorumlahiç de geç değil
yazılımcı açığı çok10 YorumlaIlgın varsa tam zamanı... Değilse hiç uğraşma...
04 Yorumla
Soran+1 yılilgim var cok var Şu an blender uzerinden birakc birseyde tasarliyorum bakalim nasil olacak
Soran+1 yılbiliyorum ben 3d birseyler tasarlayarak baslamak istedim hedefimde android uygulama yapmak var oyuzden biryandan da C ogrenmeye basliycam
+1 yılHayır geç falan değil
00 YorumlaHayır tabili bence en verimli çağındasın
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç bir yaş yoktur
00 Yorumla
+1 yılaklina koymussan e;betet yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖğrenmenin yaşı yok denemelisin
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılHayır değil elbette
00 Yorumla
+1 yılhiçte geç değil
00 YorumlaKolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılhayır değil
00 Yorumla
+1 yıldeğil
00 YorumlaErken bile
01 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbir şey için hiçbir zaman geç değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam zamanı
13 Yorumla
Soran+1 yılemin misiniz bu 15 16 yasinda baslanmasi gereken birsey degil mi tipki dil ogrenmek gibi gerci ben simdi yeni dier igreniyorum guzel gidiyor ama iste bir yandan da bu hobime zarar gelcek diye korkuyorum bide
Cevap sahibi+1 yılBiri 15 yaşında başlar 20 yaşında sıkılır dikkati dağılır. Sen 23 yaşında başlarsın ömrün boyunca yazılımda hep zirvede olursun. Bu gibi alanlarda yaşa takılmak gereksiz.
Soran+1 yılevet cok guzel dediniz ♥️
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok geç kalmışsın
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler