- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÖzel güvenlik mesleği, çeşitli alanlarda çalışma fırsatları sunan dinamik bir meslektir. Heyecanınız anlaşılabilir çünkü özel güvenlik, birçok kişi için ilgi çekici ve tatmin edici bir kariyer olabilir. Özel güvenlik görevlileri, müşterilerin veya işverenlerin güvenliğini sağlamakla sorumludur. Bu, bazen stresli veya riskli durumları içerebilir. Birçok ülkede veya eyalette özel güvenlik görevlileri için eğitim ve lisanslama gerekliliği vardır. Bu süreç, belirli bir eğitim düzeyini ve yeterliliği gerektirir. Özel güvenlik görevlileri, fiziksel olarak aktif olmalı ve belirli bir fiziksel uygunluk seviyesine sahip olmalıdır. Bazı durumlarda, fiziksel müdahale gerekebilir. İyi iletişim becerileri ve çatışma yönetimi, özel güvenlik görevlileri için önemlidir. Müşterilerle veya diğer personelle etkili iletişim kurmak gerekebilir. Özel güvenlik mesleği, çeşitli alanlarda çalışma fırsatları sunabilir, ancak bu mesleği seçmeden önce yukarıda bahsedilen faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ayrıca, ilgili yasal düzenlemelere ve işvereninizin kurallarına uymanız da gerekecektir. İyi bir eğitim almak ve kendinizi sürekli olarak geliştirmek, başarılı bir özel güvenlik kariyeri için önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle hayırlı olsun göreviniz de başarılar dilerim bu meslek alanında önemli olan husus hangi bölge ve projede çalışıyor olacağınızdır ama en vazgeçilmez zırh ise kanun kural maddelerini daima yanınızda taşımanızdır özellikle size tavsiyem kanun kural Anayasa maddelerini her daim takip etmenizdir projeniz ne üzerine olacak
00 Yorumla
+1 yılşu an aktif olarak çalışıyorum. Projeye bağlı olarak değişkenlik gösteren bir iş bu. Ve şirket çok önemli. İyi bir şirkete bağlı isen, hem maaşın iyi olur, hemde yükselme şansın olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ayakta calisacaksan bekleyeceksen o proje zor olur bence AVM ve otellerde hep ayaktalar eğer öyleyse o projeyi bırak. Site ve fabrikalar önceliğin olsun
10 Yorumla
+1 yılÇok sıkıcı bir meslek. önüne geleni alıyorlar sonra başına amir diye taraf tutan birini verirler isyan edersin
10 Yorumla
+1 yılZor tabi güvenlik hariç her işi yapıyorsun ama derdi pek yok
10 YorumlaNerde güvenlik olduğunuza göre değişir ama her mesleğin zorluğu var şimdiden kolay gelsin başarılar…
10 Yorumlazor eğitim ben foçada özel güvenlik eğitimi aldım dikkat et. kilo alma.
00 Yorumla
+1 yılsıkıntısı olan bir iş
tabi nerede görev alacağınız önemli00 Yorumla
+1 yılYani çok zor bir meslek degil ama kendine göre zorlukları var işte
00 YorumlaHer mesleğin bir zorluğu vardır önemli olan sevmek çünkü eğer seversen ne zor gelir ne sıkıcı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOturuyosun bunun nesi zor? Ha bide Metal eşyaları masaya bırakalım lütfeeeennn diye bağırırsın
12 Yorumla- 10 ay
+1 yılİş hakkında fikrim yok ama umarım her şey gönlünce olur burdsn bile tertemiz bir kalpli olduğunu gördüm
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
İnsanla uğraşilan her meslek zordur. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun kanun maddelerini öğren yetkilerini öğren yeterli
00 Yorumla
+1 yılKadınlar yapınca çok gurur verici ve çekici oluyor bence, hayırlı olsun 💘
00 Yorumla
+1 yılHer işin bir zorluğu vardır ama zamanla alışırsın :)
00 YorumlaÇalışma saati olarak öyle
00 YorumlaÇalıştığın yere göre değişiyor
00 YorumlaBilmiyorum genelde oturuyorlar hayırlı olsun
00 YorumlaKolaylık dilerim iyi olur inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor değil ama disiplin gerekli. Bir de altında jartiyer şart.
01 Yorumla- +1 yıl
Sana jop lazim jop
Hemde kalın olanindan
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı olsun. 💪🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAVM ye göz dikeni vur oğlum.
00 Yorumla
+1 yılGüvenlik deyince konuşanlar geldi aklıma 😂
00 Yorumla
+1 yılHayirli olsunn
00 YorumlaZorluğu yok gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoktur herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevletmi
04 Yorumla- +1 yıl
Yok özel sitede başlılıyacam
Cevap sahibi+1 yılNe güzel maaş kaç