Hani aileleri falan aşırı mutlu oluyor sen aşırı mutlu oluyorsun eksik hissediyorum kendimi bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kız kardeşim tıp okuyor ve açıkcası hiçte çok mutlu aile yapımız yok kendisi de dersler zor diye yazmasaydım diyor her şeyde olduğu gibi abartıldığı üstün tutulduğu için uzaktan çok güzel geliyor şahsen ayrıcalık olmadığını yakından izliyorum yine de herkesin kendi düşüncesi tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim:/ üzerimizde hep bu baskı olduğu için böyleyiz sanırım ya da gerçekten güzel bölümler
Soran+1 yılAilem hiç üstüme gelmiyor o konuda hatta küçük bile görüyorlar aahhhhawhah arkamda dursalardı ben de istediğim bölümü kazanmıştım şu an , açılan iki yıllık bir bölüm okuyorum örgüne bile gitmedim gitmek istemedim
En İyi Cevaplar
Büyük bir ayrıcalık değil bence, sadece Türkiye’de aşırı şişirilip büyütülen bir şey. Başka ülkelere gitsen insanlar üniversitenin adına göre sevinir, bizimkiler mesleğe göre. İşini en iyi en başarılı yapabilen ayrıcalıklıdır 🫶🏻
00 Yorumla
+1 yılAnne ve babamın meslekleri bunlar. Ben ise ikisini de okumadım ve kendimi eksik hissetmiyorum :) insan bu bölümlerden birini okumadı diye kendini neden eksik hissetsin ki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
5Cevap
+1 yılayricalik degil bence alman dili ve edebiyati kazandim annemler cok mutlu oldu bu toplumdan topluma degisen bir sey ilgin nerede ise oraya yonel hukuk veya tip kazanmak marifet degil isini iyi yapmak marifet
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim okuduğun bölüm de çok güzel
- +1 yıl
ben de teşekkür ederiim
Kazanmak mesele değil okumak ve geliştirmek son sınıfta bırakan birsürü insna tnaıyoeum ya da komple bitirip başka bi işte çalışan sen ne istiyorsun o önemli olan
00 Yorumla
+1 yılAyrıcalık olabilir akademik anlamda ama onun dışında herkes eşit.
00 Yorumla
+1 yılBende saglık bitirdim kendimle gruru duyuyorum sende daha gençsin yolun başındasın
00 Yorumla
+1 yılBaşarıya giden yol çalışmaktan geçer başarı elde etmek istiyorsan emek vermelisin.
00 Yorumla
+1 yılHukuk fakültesini bitirip iş hayatına başladığında nasıl büyük bir hata olduğunu anlayacaksın:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sevdiğin bir meslekse evet sevinirsin. Ama hayalindeki meslek değilse neye yarar
00 Yorumla
+1 yılMühendislik der susarım
013 Yorumla
Soran+1 yılTamam onu eklemeyi unutmuşum
- +1 yıl
Soruna gelirsek akademik başarı isteyenler için ayrıcalık sadece
Soran+1 yılE ben de istiyorum ama kafam basmıyor yapamıyorum matematik fizik bunlar okumadan da akademik başarı elde edilmez mi
- +1 yıl
EA ve sözel alanda edebilirsin.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılAslı yorum yapma artık aq
Soran+1 yılHahaawajqhajhw sus lan
+1 yılOnlarda etten kemikten bizden farkları yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki🥺 çok stres yapıyorum ya şu an önlisans okuyorum
+1 yılBence ayrıcalık değil
00 Yorumla
+1 yılYok degıl özel okuyanda var düşük puanla
00 Yorumlabir mühendislik etmez ikisi de
01 Yorumla
+1 yılTabiki yüksek puanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMühendislik kazanmak ayrıcalık bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu eklemeyi unutmuşum o da var içlerinde:/
Cevap sahibi+1 yılBen hukuk kazandım çokta kazanılamayacak bişey değil düzenli çalışınca oluyor. Tıpta da aynı sayısalın mantığını kavrayınca tamam. Ama mühendislik yaratıcılıkta gerektiriyor. Bence en havalı meslek mühendislik olmalı😃 tabii gıda tarım ziraat falan değil de daha üst seviye olanlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHukuk kazandım 😍
00 Yorumla
+1 yılBence değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hukuk veya tıp kazanmak büyük bir ayrıcalık mı, kazananlara çok imreniyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat