+1 yılMerhaba,
Hayır garip değil aksine çok güzel. Bende motorsiklet tamiri yapıyorum ama usta değilim. Oto elektrik dijital gösterge vs vb! 😅
Honda Spays konusunda uzmanım. 10 seneden fazla kullandım şu an aktiva s var 2020 model. Motor toplamadım sadece, motor indirdim ama toplamayı henüz bilmiyorum. Hani o sekman mı ne onları neye göre takıyoruz bilmiyorum! 😅
Ustam da bana iş öğrenmesin diye hep gizli yapıyor sonra hiç dükkana gelmiyorsun diyor! 😂
Ama onun yanına gidince her şeyi ben yapıyorum, kendi oturuyor! 😅
020 Yorumla- +1 yıl
Maksimum 5 sanırım 😅
- +1 yıl
Maksimum dedim ama genel olarak 2 3 dakika çok hızlı yazarım ben on parmak 😅
- +1 yıl
Yok telefondan yazıyorum 😅 on parmak sözün gelişi çok hızlı yazdığımı söylerler patır kütür yazarım yazarken görenler şaşırır filan nasıl yazıyorsun diye 😅
Vaktimi alıyor evet ama seviyorum - +1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee nerede çalışıyorsun
- +1 yıl
Motorlu kuryeyim ben hobi amaçlı tamirle ilgileniyorum küçüklüğümden beri bisiklet musluk sifon elektrik elektronik dijital gösterge dolap montaj vesaire ve benzeri
- +1 yıl
İstanbul ya sen 😅
- +1 yıl
Hımm yakın sayılır 😅
- +1 yıl
Şimdi arkadaşıma sordum @Sky_Walker yanımda şu an iki saat dedi 😅
- +1 yıl
Arabam var motorum var uçak da vardır belki 😅
- +1 yıl
Arkadaşım da İstanbul'da 😅Araba motor ile iki saat yahu 2 saat nedir şip sak geçer 😅
- +1 yıl
Hımm o zaman başka 😅
En İyi Cevaplar
devam et bırakma işin peşini güzel iştir yanlız bu motor temir mesleyi en fazla 15 yıldaha gider diye tahmin ediyorum ben sen iyisimi elektirikli motorlarada heves et ören içten yanmalı motorlar artık fazal bir ömrü kalmadı dediysemde 20yıl olsun en fazala tahmin konuşuyorum teknoloji çok hızlı gelişiyor 😊😊😊
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de yolcu uçağı, helikopter, F16 uçuran, şehir içi, şehirler arası otobüs süren nice kadınlar var. Türkiye de ve Dünya çapında Ralli sürücüsü (Örnek; google dan bknz. Burcu Çetinkaya) olan kadınlar var. Neden garip olsun ki. Hatta daha iyisini bekliyoruz💪
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılAtaerkil toplumlarda garip karşılanıyor daha doğrusu "aa kıza bak erkeklerin işini yapabiliyor" falan oluyorlar. Bu tarz toplumlarda kadınlar zayıf bırakılır her yönden çünkü erkek daha güçlü konumda kalmalı ataerkil düşüncede... ve buna boyun eğmeyip sıyrılan baş kaldıran kadınlar da aslında bir nevi hayranlık içeren bir şaşkınlık yaşatirlar. Motorsiklet kullanmak bile insanlarda bu duyguyu yaratıyor daha ne diyebilirim..
01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılNeden garip olsun gayet güzel bende hobi olarak küçüklüğümden beri büyük küçük alet edavat tamir ediyorum kafami toplamami sağlıyor kendini iyi hissettiğin ne varsa yapmakta gariplik yok bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılHayır günümüzde hem Türkiye hem de diğer ülkelerde bu tür işlerde çalışan bir çok kadın var
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Becerebiliyorsan niye garip olsun yavrum, yeterki becerebil
02 Yorumla
Soran+1 yılbeceriyorum ama bazıları kadına motorumu emanet edemem diyip gidiyor
Yo niye garip olsun. Ekmeğini taştan çıkaransın sen... Her işi yapabilirsin. Seni tebrik ediyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekürler
+1 yılHahahah selam yine ben evet motorumu emanet edemem sjsjs
06 Yorumla
Soran+1 yılsen çağ dışı kaldığın için yorumuna pek önem vermiyorum
- +1 yıl
Neyse geçen seferki gibi sinir etmicem seni :)
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
3. Kez görürsem sorunu o zaman emanet etmeye başlıcam 🤣
Soran+1 yılanlaştık
- +1 yıl
Sevgiler :)
+1 yılBence güzel bi meslek yapabiliyorsan sna yapamaz gözüyle bakanları sustur agzının payını ver.
06 Yorumla
Soran+1 yılbazıları ben motorumu kadına emanet etmem diyip gidiyor
- +1 yıl
Bırakmazsan bırakma de böyle diyosa baskasına gitsin ya alla alla sen yaptıgın meslekte mutluysan başkası karısamaz
Soran+1 yılkesinlikle mutluyum
- +1 yıl
İşinde başarılar diliyorum ☺️
- +1 yıl
Rica ederim🙏
+1 yılEvet garip, ama olmayacak şey değil sanayi de artık kadın sayısı artmaya başladı
00 Yorumla
+1 yılGarip değil. Mesleklere cinsiyet yüklemeye gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki hayir balım meslek gruplarini cinsiyetlestirme dunyadaki en kötü sey mesleklerin cinsiyeti yok elin ona yatkinda go girl kim tutar seni bence istediğin şekilde yaşa kim ne der diye düşünmek cok ezikcee
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekürler
+1 yılElbette çalışabilirsiniz. Tuhgaf gözükebilir. Çünkü kadın çalıaşn çok az.
00 Yorumla
+1 yılVallaha hayalimde ki becerilerden edinebilirsen mükemmel olur. ☺️
00 Yorumla
+1 yılKadınlar o tür işlerde pek çalışmadığı için garip gelebilir
00 Yorumla
+1 yılHayır kadınlar yapamam ! çelişkisini yendiği anda her şeyi yapar ! yeterki istedin
00 Yorumla
+1 yılbence değil. gayet normal, bir kadın olarak her dalda çalışabilirsin ama türk toplumu kabullenmez bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
+1 yılYoo çalışabilirsin ama genelde erkekler orada çalıştığı için bir kadın orada çalışınca garip karşılanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de stajımı sanayide yapmıştım baya iyi ortam :d
00 YorumlaHelal olsun lann
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılGarip değil tabii ki çalışabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBence çok iyi, çok güzel. Kutlarım seni.
01 Yorumla
+1 yılKardesim de motorcu zeki alalaim seni ona
01 Yorumla
Soran+1 yılolur
o garip degilde bunu paylasman garip :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbana motorumu kadına emanet etmem diyp gidiyolar
nadir görülen bir şey fakat çokta garip değil yani
01 Yorumla
+1 yılGarip değil farklı ama tebrik ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılKızlar bir adım geriye jsksow
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
Anlamani beklemiyordum zaten , sasirmadim
Garip ama buna el atmanız lazımdı iyi oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılDeğil
Ekmek parası00 Yorumla
+1 yılHayır değil bence
00 Yorumla
+1 yılNe kadar güzel bir meslek. Hangi sanayi
00 Yorumla
+1 yılHayır garip değil elbette
00 Yorumlamümkün tabi ama görülmüş şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın ki ve nasıl öğrendin
017 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım abilerim motorcuydu onlarda uğraşıyodu bu işlerle onlar öğretmişti sonra gittim bi ustadan iyice geliştirdim kendimi ustalık için kurslara vs. gittim
Cevap sahibi+1 yılaferin sana. helal.
sana bi soru sorcam bilirsin sen. cup motorum var ön fren hidrolik hortumu çatlamış muayeneden geçmedi onu kendim değiştircem nelere dikkat etmeliyim? hidrolik yağı aldım.
başka bir sorum daha olcak cup motor için en iyi motor yağı sence hangisidir hararete dayanıklı olan? tam sentetik yağlar için motora en iyi yağ diyorlar doğru mu
Soran+1 yılöncelikle kendin değiştirmeni önermem sonrasında en iyi yağlar castrol ve motul markaları motulun bir çok çeşidi var kendi motoruna uygun olanı koymalısın ayrıca motoru çalıştırıp kapattıktan sonra asla yağı değiştirmeye çalışma çok sıcak oluyor elin yanar mümkünse yağı da bir ustaya değiştirt
Cevap sahibi+1 yılParam yok. çünkü işsizim. yoksa ugrasmam. bana yüksek sıcaklıklarda hangi yağ daha iyi performans veirr ve hararet yapması zorlaşır onun bilgisi lazım. çünkü motor düz yolda giderken sorun yapmıyor yokuşta biraz yüksek viteste gittiğimde güçten düşüyor artık basmaz hale geliyor. yağın kalitesinden midir bu olay sence? mineral yağlar için iyi kavramıyor motoru diyorlar. tam sentetik öneriyorlar yüksek performans için ve onu denemek istiyorum sen ne dersin?
Soran+1 yılkaç cc motorun?
Cevap sahibi+1 yıl100cc ve yokuş çıktıgımda çekişten düşüyor düz yolda bi şey yok. ısıdan yapıyor. biraz bekleyince düzeliyor. artık dandik yağ mı koymuşlar ondan mı tam emin olamadım. o sebeple iyi bir yağ koymak istiyorum. tam sentetik olanları motor performansı ve hararete dayanıklılık açısından çok öneriyorlar. 10-40 değil de 10-50 falan koysam nasıl olur acaba sence?
Soran+1 yılmotulun veya castrolun 10-40 olanları da iyi çünkü yağlar iyi ayrıca senin motorun 10-40a uygun 10-50 ağır gelirse motorda sorun çıkar
Cevap sahibi+1 yıltamam iyi fakat benim aklıma takılan tam sentetik yağların mineralli yağlara göre motor performansında anlamlı bir fark yaratıyor olması. hem ömrü daha uzun oluyomuş hem de motorun her noktasına daha iyi giriyormuş tam sentetik yağ.
bir de 10-50 hararete daha dayanıklı olması gerekmez mi sence aşırı ısınan bir motorda?
Soran+1 yılevet öyle adı üstünde tam sentetik ama 10-50 kesinlikle motorunu kötü etkiler aşırı hava basıncı oluşuur motorda
Cevap sahibi+1 yılanladım o zaman 10-40 al diyosun. belki de benim bu motorumun çabuk güçten düşmesinin nedeni mineralli yağ kullanmış olmalarıdır ben bunu 2. el aldım uzun yolda sorunsuz gidiyor ama biraz yokuşta 3. vitesi geçersem boğulmaya ve güçten düşmeye başlıyor artık. yani düşük vites yüksek devirle çıkmam gerekiyor o da yakıt tüketimini artırıyor. sence bu tıkanması kullanılan yağın kalitesizliğinden olabilir mi?
Soran+1 yılevet kalitesiz yağ her daim tıkar ve atık bırakır temizlenmeli ayrıca 2. el diyorsun kaç km aldın
Cevap sahibi+1 yıl30 bin km de aldım motoru. fazla da sürmedim zaten halen aynı km de. adam motoru işten eve evden işe kullanıyordu düz yolda. kurye motoru değildi.. bir de senin yer nerde?
Soran+1 yılİstanbul'da
Cevap sahibi+1 yılhangi ilçedesin?
Cevap sahibi+1 yılneyse söylemek istemiyor olabilirsin saygı duyarım.
sana özelden sorularım olsa yardımcı olur musun bana? arada bir tıkandıgım işin içinden çıkamadıgım şeyler oluyor motorla ilgili. bak mesela hidrolik fren hortumunu değiştirmem gerekiyor muayeneden geçmedi. gerçi videolardan baktım onun yağının nasıl değiştirildiğini fakat ince bazı noktaları sana sormak da isterim müsait zaman olursa yazarsın yani merak etme peşpeşe sorularla boğmam seni.
Soran+1 yılolur
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkıyorum takip veya mesaj atarsan yazıcam sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo neden garip olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılkadına motorumu emanet etmem diyip gidenler bile oluyor
Cevap sahibi+1 yılAman sen bakma ya
Yo değil tam tersi iyidir teknik bilen kız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemedim, garip midir değil midir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUsta başı ol maaşın yükselsin
00 YorumlaGarip
01 Yorumla
Soran+1 yılniçin
Cool
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Çok havalı bence ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Takdire şayan 👏👏