Kızlar Bir Adım Öne #EşitizÇünkü... boşluğu doldur! 26 Ağustos Kadın Erkek Eşitliği Günü'nde senin mesajın ne? (Sayfa 3) r KızlarBirAdımÖne Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1410 Yapay Zekaya Sor #EşitizÇünkü... boşluğu doldur! 26 Ağustos Kadın Erkek Eşitliği Günü'nde senin mesajın ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
Canylmaz81 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Artık şu kadın erkek eşitliği saçmalığını bırakın. 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Eşit falan değiliz 0 4 Yorumla gizem_s71 +1 yıl Doğru kadınlar her daim erkekten yüksektedir 😌 Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Bir çoğu için evet doğru ama bazılarını dışarda tutmak gerek Yorumla gizem_s71 +1 yıl Bu dediğin şey erkek için de geçerli hatta bağzilarini insandan saymamak bile gerekir 😂 Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl maalesef insan olmak olmamak cinsiyet farketmiyor Yorumla
Coololdusername Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Sadece yasalar önünde eşitiz diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
yanikbiromeriste Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Eşit değilsiniz Kuran Bunu demiyor 0 2 Yorumla oxrody +1 yıl Kuranı okumamış insanlar bunu yazmasın lütfen Yorumla unbescholten_ +1 yıl Kuran tam olarak ne diyor? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Eşitiz Çünkü bir elmanın iki yarısıyız.
Eşit falan değiliz. Kadınlar üstündür
Hepimiz çıplak doğduk
Esit değiliz. Bomboş şeylere gerek yok
Eşitlik filan yok saçmalamayı bırakın artık
Öyle olmasını istiyoruz aslinda degiliz.
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz znsmzm
biri i biribimizi tamamlayanız
Eşit değiliz diye düşünüyorum
Eşitlik felan ypk kim dediyse hikaye onlar
yok oyle bisey
Eşitliğe inanmıyorum
Artık şu kadın erkek eşitliği saçmalığını bırakın.
İyiiki var eşitlik
Eşit falan değiliz
Doğru kadınlar her daim erkekten yüksektedir 😌
Bir çoğu için evet doğru ama bazılarını dışarda tutmak gerek
Bu dediğin şey erkek için de geçerli hatta bağzilarini insandan saymamak bile gerekir 😂
maalesef insan olmak olmamak cinsiyet farketmiyor
Eşit değiliz ama, biz sürekli çalışıyoruz,
Eşitlik diye bir şey yoktur
Hepimiz 9 ayligiz.
Sadece yasalar önünde eşitiz diye düşünüyorum.
Kadın ve erkek yasalar önünde eşittir.
#EşitizÇünkü İnsanız
#EşitizÇünkü hepimiz ölücez
Hiç bir farkı olmayan gün
Eşit değiliz. Haklarımız eşit.
Eşitiz çünkü kanun önünde herkes eşittir
Eşit değiliz
Eşitiz çünki hepimiz insanız
Eşit değiliz
Herkes eşittir
Tebrikler hanımlar.
Çünkü hepimiz biriz...