Açıkcası oldukça gergin ve heyecanlıyım hem oyüzden hemde ilk defa olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİş görüşmesi için uygun ve profesyonel bir kıyafet seçimi yapın. Pozisyonun gerekliliklerine uygun bir giyim tercih edin. Kıyafetlerinizin temiz ve ütülü olmasına özen gösterin. Tırnaklarınızın bakımlı olması da önemlidir. Makyajı hafif ve doğal tutun. Aşırı makyaj ve parfüm kullanmaktan kaçının. Saçlarınız temiz ve düzenli görünmelidir. Eğer saçınız uzunsa toplu bir saç modeli de profesyonel bir görünüm sağlayabilir. Görüşmeye zamanında gelmek, ciddiyetinizi ve saygınızı gösterir. Mümkünse biraz erken gelmeye çalışın. Girişte gülümseyerek selam vermek ve görüşme sırasında göz teması kurmak, güvenilir bir izlenim bırakabilir. İşvereninizle veya görüşme yapacağınız kişiyle el sıkışmak, olumlu bir karşılama sağlar. El sıkışırken sağlam ve kibar olun. Kendinizi rahatça ifade ederken aşırıya kaçmadan el ve kol hareketleri kullanabilirsiniz. Dik oturmak ve sakin bir vücut dili sergilemek önemlidir. Kendinizi net ve açık bir şekilde ifade edin. İyi bir dinleyici olarak karşı tarafın sorularına ve yorumlarına odaklanın. Görüşme sonunda işle ilgili sorular sormak, ilginizi ve araştırmalarınızı gösterir. Görüşme sonunda teşekkür ederek ayrılmak, hoş bir izlenim bırakabilir. Ayrıca, görüşmeyi takip etmek için bir teşekkür e-postası göndermek iyi bir adım olabilir. Her iş görüşmesi farklıdır, bu nedenle işverenin beklentilerine uygun davranmak önemlidir. İşe alım süreci sadece yeteneklere değil, aynı zamanda kişiliğe ve uyuma da odaklanır. Kendiniz olmaktan kaçınmadan, profesyonel ve olumlu bir izlenim bırakmaya çalışın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu durumda yapılması gereken en güzel rahatlama taktiği şu karşında seni değerlendirecek kişiler ileride beraber iş yapacağın kişiler olucak o zaman da ne çok abartmışım diyeceksin.
Şimdi filmi geri al ve iş arkadaşlarınla konuş. Senden farkları da yok üstün beklentileri de.00 Yorumla
+1 yılHeyecanı iyidir ama kendinden emin ol. Takılmadan yaptıklarını anlat. Güçlü yönlerini ön plana çıkart. İşi istediğini ve başarılı olmak için elinden geleni yapacağını anlat. O iş ile ilgili deneyimin yoksa önden bir araştırma yap öyle git.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir ik uzmanı olarak sıkıcı renkler tercih etmemelisiniz. davranış için ise geriye doğru yaslanmayın, dik duruş ve koltuğun gerisinde değil de ön tarafinda oturmak tercih edilebilir. ek olarak tatmin edici cevap uzun cevap değildir, soruyu yanıtladığınızı düşündüğünüz an durun, kisa konuşmuş olsanız bile. tecrübe ve yeteneklere odaklı kendinizi anlatırsanız daha iyi olacaktır
02 Yorumla- +1 yıl
İk olmak için insan kaynakları bölümü mü okudun?
Cevap sahibi+1 yıl@delinintekiyimben psikoloji lisans okudum, buna ek olarak insan kaynakları uzmanlığı eğitimi aldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim taktik: tamamen rahat ol ve kesinlikle heyecan dahi yapma, trollemeye gidiyormuş gibi takıl. Son görüşmemde adam bana 'CVde referans yok, göremedim' dedi, dedim ki "referansa ihtiyaç duymuyorum ve onu da geçtim sağlam bir dayım olsa şu anda belediye başkanı yardımcısı idim ve görüşmüyorduk. Ek olarak, hep ben istifa ettim, az enerji çok iş felsefesi bana ters; o eski patronları referans göstermek mantıklı değil". Dedi 'bak senden çok daha donanımlı biri var CVsi elimde', "dedim hiç düşünmeyin onu alın ki ben olsam öyle yapardım; ama o adam sanmıyorum 25-30dan aşağı çalışsın, siz yine de çıkmaz demeyin şansınızı deneyin" sonra çıktım gittim. Bir hafta geçmedi, asgari 8500 iken direkt iki katı ile başla gel dedi, bilmiyorum çok mü özgüven görüntüsü oldu anlamadım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜstelik özel sağlık sigortasından yemek yol vs desteği, ikramiye, erzak falan desteği de vardı işin, dönüş yaptım: işi kendime uygun bulmadım, bir kölelik sisteminden diğerine geçiş bence, teşekkürler zaman ayırdığınız için dedim
ciddiyetinizi bozmayın unutmayın ki nasıl başlarsa öyle gider. Gergin ve heyecanlı olmanız çok normal. Hepimiz aynı yollardan geçtik.
00 Yorumla
+1 yılEn güzel olan elbiseni giy, sakin ol, sabırlı ol, makyajını muhteşem olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılBende elbise yok🤷♀️
- +1 yıl
Ne var
- +1 yıl
Takip et oradan anlatayım
Soran+1 yılKot var tişört var eşofman var
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
+1 yılRahat ol , doğal davran, konuşurken göz teması kur, güler yüzlü ol. Sade ve şık bisyler giyin
00 Yorumla
+1 yılUfak (gobek hafif dekolte dirsek boy elbise) gibi giyin fazla Açık giyinme bence efendi ol herseyden once
00 YorumlaCok ozenme, ciddiye almiyormus gibi davran fakat resmiyetini de maksimum seviyeye cikar, kendin ol, gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılResmi ol, işe çok muhtaçmışsın gibi davranma ve güleryüzlü bir insan ol çok somurtma yeterli.
00 Yorumla
+1 yılİş yerine göre değişir sözlü mülakat tarzı bir şey mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sözlü mülakat
- +1 yıl
Sana şöyle diyeyim fazla olmadı 2 ay önce sözlü mülakatta geçip kazandım ve şunu gördüm konuşma yapıma bakıyorlar sordukları sorular çok saçma ama tavrımi inceliyor göz kontağı kuruyor mu buna dikkat ediyorlar en sonda giyim oluyor ben takım giymiştim
+1 yılİçin dışın bir olsun, üstünde organlarin resmi olan bir yapışan iskelet tulum giy
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşün biraz güzel olsun ve diksiyonun
00 Yorumla
+1 yılIsin ne oldugunu soyler misin.
00 Yorumla
+1 yılTedirgin olma. sade giyin
00 Yorumla
+1 yılNe işi ki ona göre yorum yapalım
00 YorumlaNormal git onlar konuşmaya. Bakiyorlar
00 Yorumla
+1 yılAbartısız Ve Heyecan Yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlinmak istiyorsan miniyi giy git
00 YorumlaSakin relaax olman lazı.
00 Yorumla
+1 yılEfendi ve asil ol.
00 Yorumla
+1 yılSakin ol
00 YorumlaAsgari ücrete Uygun hahahaa
00 YorumlaDogal ol yeter
00 Yorumla
+1 yılKibaarrr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe tür bir iş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İlk defa iş görüşmesine gideceğim. Dış görünüşüm ve davranışım nasıl olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat