doktora görün en önemlisi verildiği kremleri kullan ve makyaj pek yapma ama eger yapıyorsan da makyajla uyuma yüzünü yıkadiktan sonra da havlu yerine havlu peçete kullan yastık kiliflarini iki hafta da iki defa değiştir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır makyaj yapmıyorum hep evde olduğum için. Diğer dediklerinizi de uyguluyorum aslında ama bi faydası yok
güneş kremi falan da kullanmalisin evde olsanda ya benim de cildimde sıkıntılarim vardı şimdi gerçekten azaldı ve sorun yaşamiyorum cildiyeden yine randevu al ama istersen doktorların yorumlara bakarak al iyi doktor çok önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genetik ve yediğin yiyeceklerden kaynaklı da olabilir. Nasıl bir beslenmen var?
Cildim yağlı ondan hemen sivilce yapıyor. Beslenmeye de pek dikkat etmiyorum açıkçası; (
doktora görün en önemlisi verildiği kremleri kullan ve makyaj pek yapma ama eger yapıyorsan da makyajla uyuma yüzünü yıkadiktan sonra da havlu yerine havlu peçete kullan yastık kiliflarini iki hafta da iki defa değiştir.
Hayır makyaj yapmıyorum hep evde olduğum için. Diğer dediklerinizi de uyguluyorum aslında ama bi faydası yok
güneş kremi falan da kullanmalisin evde olsanda ya benim de cildimde sıkıntılarim vardı şimdi gerçekten azaldı ve sorun yaşamiyorum cildiyeden yine randevu al ama istersen doktorların yorumlara bakarak al iyi doktor çok önemli
Ben sağlık ocağına gittim bir krem yazdılar onu kullandım. Derecesi de vardır tabi ki. Akne fazlaysa bi dermatoloğa git
Hangi kremi verdiler, bana da verdiler de işe yaramadı
Imexti sanırsam fondöten etkiliydi de
Anladım, doktora sorup denerim teşşekkürler
Krem surmelisin
Kullandım fayda etmedi
Dr görün
Tm teşşekkürler
doktora gozuk o verir ilaci
İlaç verdi ama hiç bir faydasını görmedim
tekrardan bi randevu al istersen bazıları başından göndermek için verip gönderiyor
Tamamdır teşşekkürler
Birwk kendi haline
Moralimi çok bozuyor ama
Anneden kullan
Nasıl anlamadım, krem adı falan mı?
Aknedent antibiyotik
Doktora sorarım onu da teşşekkürler
Evet aknedent
Beyaz sabun
Markası ne tam olarak
Hacışakir
Teşekkürler