Kızlar Bir Adım Öne Avukat olmak mı yoksa polis olmak mı, hangisi daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Avukat olmak mı yoksa polis olmak mı, hangisi daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Oeororkrk Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Polis olmak daha iyi metroya falan bedava binebiliyon 0 7 Yorumla rojin4878 +1 yıl Bunu mu düşüdün Yorumla Oeororkrk +1 yıl @rojin4878 tek bu olur mu polislerin lojman imkanıda var Yorumla rojin4878 +1 yıl Gerçi canı sıkılan polis olabiliyo mantıkli Yorumla Oeororkrk +1 yıl @rojin4878 oda var avukat olana kadar kafanda saç kalmaz ama önüne geleni polis yapıyorlar Yorumla rojin4878 +1 yıl Çoğu meslek öyle ya aklı olan 2 yıl okur Yorumla Oeororkrk +1 yıl @rojin4878 aynen meslek lisesi okusan bide sınavsız 2 yıl okusan daha kolay iş bulursun Yorumla rojin4878 +1 yıl Hıhı Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl herkes avukat olmamalı olanlarında görüyoruz neyse polis diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Polis olmak daha iyi metroya falan bedava binebiliyon
Bunu mu düşüdün
@rojin4878 tek bu olur mu polislerin lojman imkanıda var
Gerçi canı sıkılan polis olabiliyo mantıkli
@rojin4878 oda var avukat olana kadar kafanda saç kalmaz ama önüne geleni polis yapıyorlar
Çoğu meslek öyle ya aklı olan 2 yıl okur
@rojin4878 aynen meslek lisesi okusan bide sınavsız 2 yıl okusan daha kolay iş bulursun
Hıhı
herkes avukat olmamalı olanlarında görüyoruz neyse polis diyorum
Avukat daha rahatt
Avukat tabiki