Eğer bu başarı Erkek Futbol takımlarından birinin başarısı olsaydı bu kadar çabuk unutulur muydu?
Bende bir kız bebegi evlat edinmek ve büyütmek istiyorum..
Bir kız çocuğu değişir, dünya değişir...
Eğer bu başarı Erkek Futbol takımlarından birinin başarısı olsaydı bu kadar çabuk unutulur muydu?
Bende bir kız bebegi evlat edinmek ve büyütmek istiyorum..
Bir kız çocuğu değişir, dünya değişir...
Günümüzde kadınlara daha az değer verildiği hissettiriliyor ama bence öyle değil. Her dalda her sektörde kadınlarımız daha ön planda. Voleybolda ki başarı tabi ki küçük değil ama günlerce konuşulacak bir başarıda değil. Hele de gündemde zamlar, yaşam şartları, mali sıkıntılar varken...
Hiç değilse bir nefes almamizi sagladilar. Zaten hayat şartları yeterince zor ve daha daha da zor olacak
Evet böyle haberler bize iyi geliyor, moral olarak bazı olumsuzlukları götürüyor.
Kesinlikle. Yoksa hayat çekilmez.
Cevap
4Cevap
Maalesef gölgelemeye çalışanlar var
Siz de benim gibi dusunenlerdensiniz. Ne güzel. Bazı yorumlara sasiriyorum , dünya şampiyonu olmak kolaymış gibi kucumsuyorlar..
Ülkeyi cemaatler kanser gibi sardı bu kafalar kadiniadamyerine saymazokesim bu basariyı kıskandığı için degersizlestirme çabasına girdiler
Kesinlikle katılıyorum. Sanki mahalle takimini yenmiş gibi kucumsuyorlar. Yazıklar olsun
Erkek futbolundaki başarıları kazanmaktadır çok daha zor olduğundan bir başarı gölgeleme durumu da yoktur
Bence çok. cabuk unuttuldu unutturuldu.
Tarihi bir başarı değil unutulması normal.
Tabi ne demezsiniz. Sanki mahalle takımını yendi. Dünya sampiyonu olmadılar..
Mahalle takımı kadar da değil ama çok profesyonel bir dal da değil.
teyze bi git allanı seversen
Shahhaaa
Coook komik..
Olmayan başarı golgelenemez
Ataerkil toplumda kadınların basarisini görmezden gelenleri birgün kadınların Ayak sesleriyle uyanacaklar 😀
Türk kadınlarınin kafa yapısı davranışları sosyal medyadaki aptalliklari ve daha birçok neden dolayı böyle yazdım küçük bir kesim var başarılı olan
Türk kadinlari diye genelleme yapamazsınız. O zaman küçük bir kesime bakıp, bütün Türk erkekleri şöyledir diye genelleme yapsam hoş olmaz değil mi? Başarı her zaman takdir edilmeli , örnek alınmalı, teşvik edilmeli.
Yoo hoş olur