Bir kadın için polis olmak nasıl sizce polis olan arkadaşlar varsa meslekten biraz bahseder misiniz

Bir kadın için polis olmak nasıl sizce polis olan arkadaşlar varsa meslekten biraz bahseder misiniz

Aksine kolay ve daha güzel hem sana sataşan olmaz kolay kolay hemde kadın olduğun için daha hafif görevlerde çalışırsın her ne kadar ayrım olmasa bile pozitif bir ayrım mutlaka oluyor olması da gerekli
Orasını bilmem de, bence bir kadın için çok havalı bir meslek. Geçen 4 5 tanesiyle yolda karşılaştım çok hoşuma gitti. Gerçi anam yaşındaydılar😁 ama yinede üniforma çok başka bir hava katıyor.
Cevap
17Cevap
Aksine çok kolay gadası
Boş boş geziyorsun işte fazlaa olaya karışmadan tabi sarhoş flan denk gelirse kadın onlarla ilgilenirsen filmlerdeki gibi heyecanlı bir yanı yoktur bence
Niye zor olsun? Kadınız diye polislik yapamaz mıyız? Gayet de yaparız.
Arada güç farkı var ya mesela bi kadın bi erkekle kavga edemez etsede kadın zarar görür çünkü güç farkı var arada
Eğitim alacaksın bir sürü, ne demek edemez! 😃
Ben masa başı istiyorum
O zaman o alana yönel
Yani hem polis olup hem masa başı ama o şans biraz
Niye zor olsun istedikten sonra ama assirii cool bir meslek ya kadinlar icin özellikle
Kadın isterse her mesleği yapar zor sadece Erkek için mi geçerli ?
Daha kolay diye biliyorum bir polis tanışım. öyle demişti
Üniformalı standart bir polis ise bence kolay ve rahat.
Kendi paranı kazanmak açısından çok iyi. Ama eşin de polis olursa sıkıntı yaşarsınız denk gelemezsiniz. Ben tavsiye ediyorum bir polis olarak
Kadınlar genelde masa başında mı oluyor
Genelde masa başı değil değişiyor birime göre
Teşekkür
Zor değil sıkıcı. Mobbinge ve erkek polislerin boş muhabbetlerine hazırsan ol.
Mobbing her yerde var ama sen polis misim
Polislik mesleği bir bayan için zor değil fakat ya ömür boyu bekar kalması ya da bir polisle evlenmesi şart Çünkü onlardan hiç kimse hoşlanamıyor elektrik alamıyor bakmaya da çekiniyor
Biz kadınlar her şeyi yapabiliriz. Zor diye bir şey yok.
Bende inşaat mühendisiyim. Her alanda kadınları görmeye alışacaklar. Cesaretin varsa düşünme bile
Ne güzelll umarım ben de meslek sahibi olurum
ben bahsetsem uygun olur mu 😅
Erkek içinde kadın içinde zoe bir meslektir
Bence kadınlara çok yakışıyor
Kendini o mesleğe adamışsa hiçbir şey zor değildir
Her işin bir zorluğu vardır
Bana hep itici geliyor
zor değil
Nerden biliyorsun
masa başı iş olursa değil
Evet ama o belli olmuyormuş
kocan polis değilse ol
Kocam polis olsun istiyorum ama
görüşmek açısından dedim de neden polis istiyosun kocanı?
Havalı duruyor bir de iğrenç bir komiser yardımcısı ile tanışmıştım küçük görmüştü beni meslek sahip değilim diye
isterse severek yaparsa zor değil
her insan için zor
Zor evet
Ortamı kötü
Neden zor olsun ki eğitimini aldıkça rahat olur
Dışarıdan çok cekici
ol bence çok havalı
değil bnce
Neden
Yaparsın