Kızlar Bir Adım Öne Ataerkil toplumda kadın askeri personele bakış açısı nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında Ataerkil toplumda kadın askeri personele bakış açısı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
PredatorKing Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Maskülen bir kadınsa yakışır ama feminen bir kadınsa yakışmaz ki asker kadınlar genelde maskülen oldukları için yakışıyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla PredatorKing +1 yıl Siz askeri personelsiniz sanırım. Peki rütbeniz nedir? Bir de burcunuz nedir onu da sorayım. Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Artık ataerkil bir toplum olduğumuza inanmıyorum :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence öyle Yorumla Jagras +1 yıl Sorun çözülmüştür yüksek müsaadenle :D Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kız elinin hamuruyla erkek işine karışma kır dizini otur evinde ne işin var askerde 0 0 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Kadın asker olağan bir durum şaırmamak gerek normal 0 1 Yorumla Unbreakable43Y +1 yıl "Şaşırmamalı" Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bayılıyorum askerlere 0 8 Yorumla Soran +1 yıl :))))) Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Çok cekiciler yaaa Yorumla Soran +1 yıl Daha sertler Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Evet yatakta nasıllar acaba Yorumla Soran +1 yıl Çok ayıp Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Noldu ki Yorumla Soran +1 yıl Ayıp Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Tamam kızmq Yorumla
mert_tm Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok yakıştığını düşünüyorum bence mutlaka olmalı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mersi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olumludur Genelkurmay başkanı olmasını isterim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emret komitanum 😊:) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :D şey eriyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an askeri personel misin? Yoksa olacak mısın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Maskülen bir kadınsa yakışır ama feminen bir kadınsa yakışmaz ki asker kadınlar genelde maskülen oldukları için yakışıyor.
Haklısın
Siz askeri personelsiniz sanırım. Peki rütbeniz nedir? Bir de burcunuz nedir onu da sorayım.
Artık ataerkil bir toplum olduğumuza inanmıyorum :D
Bence öyle
Sorun çözülmüştür yüksek müsaadenle :D
Kız elinin hamuruyla erkek işine karışma kır dizini otur evinde ne işin var askerde
Kadın asker olağan bir durum şaırmamak gerek normal
"Şaşırmamalı"
Bayılıyorum askerlere
:)))))
Çok cekiciler yaaa
Daha sertler
Evet yatakta nasıllar acaba
Çok ayıp
Noldu ki
Ayıp
Tamam kızmq
Çok yakıştığını düşünüyorum bence mutlaka olmalı.
Mersi
Olumludur Genelkurmay başkanı olmasını isterim
Emret komitanum 😊:)
Hayranlık duyuyorum asker ya da polis olanlara
:D şey eriyorum
:)))
şu an askeri personel misin? Yoksa olacak mısın?