Hayır, bilginiz yoksa konuşmayın lütfen. Çoğu ülkede kadınlara askeriyede göreve çıkartmıyorlar ama bizim ülkemizde kadınlar da erkekler gibi uzun ve tehlikeli görevlere çıkabiliyorlar, cinsiyetçilik söz konusu değil yani.
Tam ayrıntılı olarak pek bilmiyorum ama bir şeyden eminim deniz altılarında çalışmazsınız. Onun dışında gemilerde çeşitli görevlerde bulunabilirsiniz. O gemiler de 3-5 gün gidip gelmez. Aylarca uçsuz bucaksız denizde kalacaksınız. Psikolojik olarak kendini hazırla derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Askerlik polislik gibi meslekler kadınlar için tam bir yatış yerleridir. Normal memuriyetlerde edemeyeceğin kadar rahat edersin
kadınlar da sefere çıkıyormuş uzun süreliğine ama
Hayır, bilginiz yoksa konuşmayın lütfen. Çoğu ülkede kadınlara askeriyede göreve çıkartmıyorlar ama bizim ülkemizde kadınlar da erkekler gibi uzun ve tehlikeli görevlere çıkabiliyorlar, cinsiyetçilik söz konusu değil yani.
güzel meslek askerlik. denizcilik ayrı güzel sonra havacı sonra kara sonra jandarma bunlar disiplin ve zorluk derecelerine göre cnms
Deniz harbın doğuda ne işi var? Doğu'da deniz mi var?
onu normal subaylar için sormuştum da
peki deniz subayları kadın olsa bile sefere falan çıkıyor mu görevleri neler
Tam ayrıntılı olarak pek bilmiyorum ama bir şeyden eminim deniz altılarında çalışmazsınız. Onun dışında gemilerde çeşitli görevlerde bulunabilirsiniz. O gemiler de 3-5 gün gidip gelmez. Aylarca uçsuz bucaksız denizde kalacaksınız. Psikolojik olarak kendini hazırla derim.
ben kadınlar hiç sefere falan gitmiyo diye biliyodum ya:(((
Olur mu öyle şey? Sizin de kendinize ait görevleriniz oluyor tabi ki.
gemide uzun süre kalıyolar yani eve dönmeden
O gemiler onların evi oluyor öyle söyleyeyim.
zordur elbet asker olmak kadın için bir tık daha zor
Başarılar dilerim kara harp istemezmiydin
Zor olan erkeğe de zor yani
Doğuda deniz yok en fazla karadeniz olur
her iş gibi belli zorlukları var tabi..
Değil
aslanın dişisi de aslandır
Başarılar
Sıkıntı olmaz