Merhaba arkadaşlar yaşım 22 ve DJ olmak istiyorum ama çok bir bilgim yok açıkçası nedir tam olarak nasıl olunur vs. bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl14 yaşında hevesle başlamış daw ve prodüksiyon bilgisi edinmiştim kendi müziklerimi ve remixlerimi yapıyordum. 18'ime bastığımda ilk setup'ımı alıp kendimi geliştirmeye başlamıştım daha sonra Antalya'da animatörlük yaparak kendimi geliştirmiştim. Bahar şenlikleri ve bir kaç festivalde sahne alma şansım da oldu. Benim içinde bulunduğum şartlar ve imkanlar yetersiz kaldığı için hobi olarak devam ettirdim. Öncelikle maddiyatta kaygın olmamalı çünkü kurdan dolayı setup fiyatları şu an çok uçuk bunu aşabilecek olursan tavsiye edeceğim setuplar olabilir. Sana tavsiyem müzik gündemini takip etmen, hit parçalardan kendine arşiv oluşturman ve mixing tekniklerini, trickleri öğrenmen. Kendini geliştirdiğinde tatil bölgelerinde ve sosyal medya aracılığı ile kitle edinebilirsin.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle dj lik hakkında YouTube da videolar izleyebilirsin. Yapıp yapamayacağın bir şey olduğuna karar vermelisin. Disk Jokey lik ile prodüktör olmanın farklarına göz gezdirebilirsin. Belki de senin istediğin prodüksiyon olabilir ve ben daha çok prodüksiyon tarafını öneririm. Neyse bunlar için çok güzel akademiler var araştırabilirsin. İlkay Şencan in kuruduğu lab academy, Acun Ilıcalı'nın açtığı üniversitede var. Araştırıp birçok konuda bilgi bulabilirsin. İnternet bu iş için artık büyük bir kaynak.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır Acun'un üniversitesinde eğitimleri var ücretli
Cevap sahibi+1 yılKampanyaları var staj imkanı var ama süreç nasıl işliyor bilmiyorum.
Öncelikle aynı yaştayız ve aynı hayali paylaşıyoruz ve umarım yapabiliriz, başarabiliriz diye dileyerek sohbete giriyorum. Bir kaç sorum olacak daha sonra naçizane tavsiyelere geçeceğim, sorular şunlar: Dj performansları dinliyor musun? Hangilerini dinliyorsun? Ne tarzlar dinliyorsun ve yapmak istiyorsun? Bu konuyla alakalı çevren ya da takıldığın ortamlar var mı? Prodüktör Djlik mi istiyorsun yoksa sadece Disc Jockey mi istiyorsun? Hiç müzik bilgin var mı, müzik kulağın var mı, ne okudun? Tavsiyelerim var ama sorularımın cevaplarına göre söylesem daha iyi olur, cevaplarını heyecanla bekliyorum yaş ve hayal adaşımmmm. <3 <3 <3
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence eğitim alın
11 Yorumla- +1 yıl
Oo Einstein hoş geldin Einstein
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok isterdim.
Ama bulunduğun ortam uygun değilse yapamıyorsun.
Schiller'in canlı müzikle yaptığı performansı izlemistim ilk ordan heveslendim.
Ama kırsalda büyüdük imkanım olmadı.
Başarabilirsen çok eğlenceli bir işin olur.
Eğlenerek, eğlendirerek hem gezer hemde para kazanırsın.
Bence bi fikre sarıl.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılDts destekli noise cancelling kulaklıkla dinle hi-res özelliği olan, anlatmak istediğimi ancak o zaman anlarsın.
Benim bir arkadaşım var Bodrum'da dj lik
Yapıyor
Sanatçılara müzik vb yapıyor
Bir çok sanatçıya müzik yapan o
Çakal
Merve yalçın
Lbel C5
Vb
Ben bilmiyorum o biliyordur bu işleri08 Yorumla- +1 yıl
Sen gey seks işçisi misin?
- +1 yıl
Onlyfans hesabın var da ondan sordum.
- +1 yıl
Sadece OnlyFans hesabım yok
PH Xhamster vb bir çok platform da varım ben
p*rno modeliyim
Ayrıca OnlyFans açan kızlarda var ama kimse lezbiyen sanmıyo misal
OnlyFans ile eşcinselliğin hiçbir alakası yok
Kadın olmadığı için sadece kendi videolarımı tek başıma çekmemin bile eşcinsellikle alakası yok.
Yenilikçi ve keşfetmeyi öğrenirsen, kendi stilini yaratabilir daha fazla dikkat ve ilgi çekebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılMüzikte kendini çok iyi bir şekilde geliştirmelisin
02 Yorumla
+1 yılKendine dj setup almalısın
Çok dinleyerek pratik yaparak geliştirirsin kendini05 Yorumla- +1 yıl
Binlerce video var internette
- +1 yıl
Tatlım sakın kendine set-up falan alma önce ne tarz sevdiğine karar vereceksin sonra o tarzı ve o tarzda çalan Dj setlerini bol bol dinleyecek ve liste yapacaksın hepsinden önce müzik kulağın olup olmadığını bilmiyorsan bunu test etmelisin bunun için YouTube'ta: Emre Yücelen "Müzik Kulağı Testi" yazıp izlereyek başlayabilirsin bunların hepsi tamamsa bi Dj'lik eğitimi almaya başlayacak ve öğrenmeye başlarsan Set-up alacaksın yani Set-up bi dünya para amann haa pat diye alayım demeeee shsdhd
- +1 yıl
dediğim zaman -imkanı olsaydı tabi alsaydı şimdi kardaydı ben aldım kiraya veriyorum kendi parasını çıkardı alet 😎😎😎 yılbaşına kadar her gün çalışacak 2 günü de ben dj işi aldım boş konuşma
- +1 yıl
Abi bu boş konuşmak değil tedbir ve yüksekten uçmama bi kariyeri temkinli kurmalısın ömrün boyu keyif alarak yapabileceğini anlamalısın gerçekten istediğine emin olmadan alması sence mantıklı mı ya da yeteneği var mı bilmeden kendini niye zora soksun kız daha yolun çok başında ne Dj set-up'ı almasından bahsediyoruz daha Dj setleri bile dinlemiyo hatta sanırım kimseyi shdhdh aslında bende isterim emeklemeden koşmayıı..:))
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklı farklı dj var kimisi barda yapar kimisi sanatçılara
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazılı eğitim flan yok bakıp bakıp öğrenirsin 3 dj arkadaş var biri 5 6 bara birden bakıyor sistem öyle yapılmış biri otellerde yapıyor diğeri de yurt dışında yapıyor
Cevap sahibi+1 yılKursu var mı bilmiyorum ama illaki vardir öğreten
+1 yılBenim de kabinlerim subwofer vb şeyler ilgim var ama müzik algılama ve ritimleri tutturma konusunda iyi olmasın
Hangi djleri dinlersin
Martin Garrix gibi mi09 Yorumla- +1 yıl
Şaka mı
- +1 yıl
İnşallah istediğini olursun dans etmeyi seviyormusun o müzikler de
- +1 yıl
Bende
- +1 yıl
Bir seninle dans edelim😅
- +1 yıl
😅😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılAha böyle dümdüz git ileriden sağ yap orada bir kapı göreceksin içeri git 2 kat çık soldaki ilk kapı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bu terbiyeyle iyi DJ olursun gelen herkes de üzerinden geçer
+1 yılöncelikle müzikten anlaman lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Tek onla olmaz
+1 yılYorma kendini ya, zor olay o.
06 Yorumla- +1 yıl
Çok teknik şeyi var, bayağı akademik olay neredeyse. 😅
- +1 yıl
He bilmem o kadar, manyağıysan bir yıla çözersin herhalde.
- +1 yıl
Yuoo, neden sorun olsun ki...
+1 yılMüzik kulağı varsa olur
00 Yorumlabilmem sence
04 Yorumla
+1 yılDurum ne ilerleme kaydettin mi?
00 YorumlaDJ kursları var diye biliyorum
00 YorumlaOlabilirsi
02 Yorumla
+1 yılSüper hayaller ya😂
02 Yorumla- +1 yıl
Evet daha iyi olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Yaşım 22 ve DJ olmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat