arkadaslar ilk defa ise baslicam ve pastanede cok gerginim ya elime yuzume bulastirirsam diye korkuyorum bu konuda daha once deneyimi olan arkadaslar yardimci olur musunuz sizin ilk gununuz nasil gecti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk gün her zaman stresli olur. Kendini sakinleştirmek için alanında iyi olduğun bir konuyu düşün o konuda herkes senin kadar bilgili mi değil, olmak zorunda da değil. Hayatında ilk kez bir işe başlıyorsun ve iş verenin de bunu biliyor. Seni en az üç dört gün adapte olabilmen için hiçbir şeye zorlamazlar, tek bırakmazlar. Bu sebeple sakin olup olabildiğince anın tadını çıkartmaya bak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdiden hayırlı uğurlu olsun güzelim. Söyle ki iş arkadaşlarını sevmesen bile uyumlu ol. Kimseyle kavga etme, nazik ol. Panik olma, stres yapma. Gereksiz samimi olma ve çok konuşma kimseyle. Her şey dozunda. Kimseye güvenme. Bol şans diliyorum. Yarın ben de kasiyerlik için görüşmeye gideceğim 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPastane işi yorucu olabilir genellikle tüm gün ayaktasın ve koşuşturuyorsun yani yaşın daha genç daha iyi işler le bak ama tabi ki hiç yoktan iyidir insanın kendi parasını kazanması gibi bir duygu yok hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılBen ilk iş günümde çok gergindim. Sonuçta tecrübe yok ve bilmediğim bir ortam. Çok şükür iş arkadaşlarım anlayışlı ve yardımsever insanlardı. Alışmamda büyük katkıları oldu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sakin olmalısınız ve ne olursa olsun öz güveninizi kaybetmeyin :) başarılar dileirm.
00 Yorumla Ilk staj günüm hastanede.. o gün çok yoğundu bana neyi nasıl yapılır eşyalar nerde demeye bile vakit yoktu berbat demiyim de kötüydü ama şimdi 2 hafta önce başka hastanede ilk iş günüydü çok güzeldi herkes iyidi.
Dikkat etmen gereken kendini başta asla ezdirme bir defa ezdirsen devamı gelır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bugün görüşmeye gittim pazar günü deneme yapacağız. Benimde ilk işim inşallah anlımızın akıyla çıkarız. 😊
10 Yorumla
+1 yılGıda sektörürün anasını s*k*yim en azında starbucsa girseydin
02 Yorumla
Soran+1 yılniye oyle dedin ya
- +1 yıl
Çok uğraştırıyo çünkü bu sektör çokta yoruyor en azından Gratis olur lcw olur satış temsilcisi ol bence
+1 yılKendine doğru düzgün bir iş bul az paraya çok iş yaptırıyorlar öyle yerler
10 YorumlaÇok ilham aldım çok etkileyici idi bu güzel yazı
00 YorumlaYorucu geçmişti ilk iş günüm. Şimdiden hayırlı olsun.
00 YorumlaStres yapma ve kimseyle gereksiz yere konuşma başarılar dilerim saglicakla
00 YorumlaGergin olmak normal. Ben yıllardır çalıştığım şirkette görev değiştiridiğimde bile geriliyorum
00 YorumlaKasma rahat ol ilk gün zaten kimse senden çok iyi bir iş beklemez denilenleri yap diğer çalışma arkadaşlarını izle onlar ne yapiyosa onlara ayak uydur bitti gitti
00 Yorumla
+1 yılBende çok heyecanlıydım ama üniversite engel olduğu için olmadı eğer üni tutmazsa tekrar görüşmeye gelebilecegimi söylediler
10 YorumlaÇok heyecanlıydım ama kendime zaman ver. Bir işe alışman max 3 ay. Sonrasında çok rahatsın
00 Yorumla
+1 yılİğrenç geçmişti tüm gözler üstünde
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılIyi gecmisti arkadaslar baya yardimci oldular
00 YorumlaYapılmaz ya gıda sektörü uğraşma
00 Yorumla
+1 yılnormal davran
00 YorumlaBerbat
00 YorumlaSakin ol rahat ol herkes o yollardan geçti
00 Yorumla
+1 yılHeycanlıydım
00 YorumlaKorkma hatalar elbette olacak herkes yapıyor
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılSıkıcı
00 Yorumlasik gibi
00 Yorumla
+1 yılBaşarılar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İlk işim olacak, çok heyecanlıyım. Sizin ilk gününüz nasıl geçmişti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat