Merhabalar ben hayatımda hiç çalışmadım çalışmaya ihtiyaçim yoktu çünkü varlıklı ailem var ama Şu an çok sıkıldım piskojik olarak cokugum ve çalışmak istiyorum bana iyi gelmesi için nasıl iş yapabilirim buro yonetim sekreterlik mezunuyum staj yaptım ama okuldan öğrendiğim kadarıyla oda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba
Hayvanlarla ilgili misin petshop olur market işi zordur tavsiye etmem garsonluk yorucu ve insanlaelq uğraşmak zordur elinin yatkın olduğu bir iş var mı ya da yeteneklerin olan bir özellik04 Yorumla- +1 yıl
Spor ama onunda anatomisi zor sınavları baya baya zor geçmek hayanlari severim kitap isini severim yemek işine merekim var
- +1 yıl
Aşçılık tarzı olur bence
- +1 yıl
Komilik falan
- +1 yıl
Aşçılık dedim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumun iyiyse güzellik merkezi açabilirsin eğitimlerini alıp. Bu zamanda baya kazandırıyor.
Ya da Yaşam Koçu olabilirsin hem kendini geliştirirsin hemde başka insanlara şifa olabilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Yasam koçu olabilir aslinda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbence kafede çalışın
00 Yorumla
+1 yılAh Vallah Bende Aynı Kafadayım
Yaşa Kız Helal Olsun
Benim Çalışmak İstediğim Ve Sevdiğim İşler
Masa Başı Yardımcısı
Asistan
ya da Pastanede Çalışmak
ya da Telefon Teknoloji TeknoMarc Gibi
Yerlerde Çalışmayı Severim
Aklıma da Başka Gelmiyor
En Rahat ve En Güzelleri Bunlardır.00 Yorumla
+1 yılOzaman nap biliyormusun pastane aç ve güzel pastalar yaptır tatlı lekeler falan wafle dükkanı da açabilirsin keyifli is
00 YorumlaMadi durumun varsa ufak çaplı bi işyeri onunla ilgilen orneyin fason isi yapabilirsin yaninda isten anlayan birini al hatta ortak bile olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak kadar güzel bir şey yok sevdiğiniz işi yapın derim aklınızda var olan...
00 YorumlaAlanında en iyi olduğun hangi iş ise ona yönelmek iyi gelebilir.
00 Yorumla
+1 yılBence sosyal yardım kuruluşlarına katıl. Karşılıksız birşeyler yapmak insana çok şey katar.
00 YorumlaAğır bir iş yapma işletme kurabilirsin. Bir işletme açabilirsin. Kafe butik ya da takı dükkanı gibi. Ya da e ticaret ile uğraş.
00 Yorumla
+1 yılO hâlde işi iyi gitmeyen birine yardımcı ol ki işleri düzelsin senin zaten paraya ihtiyacın yok
00 YorumlaNe mezunusun köle arıyordum bende
00 Yorumla
+1 yılBu aralar butik açmak moda oldu Sende aç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsekreter işi için başvur zaman geçer sıkılmazsın
00 Yorumla
+1 yılTekstilde çalış hayatı öğren
00 YorumlaUfak bir parfüm veya bayan çocuk giyim işyeri ac
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Maddi olarak ihtiyacım yok ama çalışma hayatının bana iyi geleceğini düşünüyorum. Nasıl bir iş yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat