Kızlar Bir Adım Öne Deneme süresinde işe alınmak için ne yapmalıyım? Hafik Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Deneme süresinde işe alınmak için ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşe başvurmalısın ve geri dönüş beklemelisin 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl işi sahiplenmeli ve soru sormadan işi doğru ve bitici yapmlısın 0 0 Yorumla
Tugsem38 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl İşi biran önce öğrenmeye yenisin diye eziklemeye çalışanlarla tartışmamaya özen göstermelisin 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Önce kuralları öğren sonra herkesten iyi oynamayı 0 0 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İşe başvurmalısın 0 2 Yorumla Hafik +1 yıl Basvurdum Yorumla badboy_master +1 yıl Geri dönüş beklemelisin. Yorumla
DümenciHaydardan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Çok çalışmak yerine çok çalışıyo gibi yapman lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İşe başvurmalısın ve geri dönüş beklemelisin
işi sahiplenmeli ve soru sormadan işi doğru ve bitici yapmlısın
İşi biran önce öğrenmeye yenisin diye eziklemeye çalışanlarla tartışmamaya özen göstermelisin
Disiplinli çalışman gerekir
Önce kuralları öğren sonra herkesten iyi oynamayı
Çoğu yerde deneme süresi hikâye formalite
İşe başvurmalısın
Basvurdum
Geri dönüş beklemelisin.
İyi bir referansın olması lazım bu zamanda
Disiplinle çalışmak
İşini güzel yap
Çok çalışmak yerine çok çalışıyo gibi yapman lazım
Cilve yap 🤣
Yalaka olmalısın.