2 sene önce mezun oldum. Sırf diploma için okudum. Ne iş yapmak istediğimi, hangi konuda yetenekli olduğumu bilmiyorum. Kısa süre mesleğimi yaptım, bıraktım. Sigortacılık yaptım, bıraktım. Bir baltaya sap olmak için ne yapmam gerek artık?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bende illeride ne yapacagimda cok kararsizim. farkli seyler deneyip arasindan secmek istiyorum. bende Şu an sirf diploma icin okuyorum yoksa ilgimi ceken pek bir bölüm yok acikcasi. belkide kendi isini kurmalisin. baskalari icin calisacagina kendi patronun ol
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılkeşke boş diploma için okuyacağına o zamanlar düşünüp araştırsaymışsın ne yapmak istediğini
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke, çok pişmanım
- +1 yıl
o zaman kendini tanıma yolculuğuna şimdi çıkabilirsin
+1 yılO diplomayı katla bi güzelce sonra bi taraflarına koyarsın, ünideyken harcadığınız paralar gibi boşa gitmemiş olur
20 Yorumla
+1 yılAblacım ne istediğini sen bilmiyorsun biz nasıl bilelim
21 Yorumla- +1 yıl
Sbdhshdudıf
+1 yılMühendis olmuş, iş bulmuş, sevmedim diye bırakmış ve burada soru mu açmışsın? Geçmiş olsun, yakında kocan bulur seni
00 Yorumla
+1 yılPeki hiç mi yok bir istek herhangi bir mesleğe karşı?
01 Yorumla
Soran+1 yılYabancı dile ilgim vardı hep sayısalcı olmayacaktım normalde ama hep hocalarım yüzünden yanlış yönlendirildim
Şimdi bu saatten sonra nasıl o alana yönelirim fikrim yok
+1 yılOnce neye ilgi duydugunu, neleri sevdigini hangi sektorde severek is bulsbilirim sorulsrini yanitlaman lazim
20 Yorumla
+1 yılMühendis değil misin? Orasını da sen düşün jdhdjdjdjd
00 YorumlaZamanla olur illa ki, kendini bir baltaya sap olamadı gibi küçümseme.
10 YorumlaSırf nefes alıyorsun diyede yaşıyorsun muhtemelen az oksijen tüket yeterince çok şey yapmış olursun dünya için
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÜniversite mezunu bu konuda karar veremiyorsa diyecek bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılHer iş yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de tamamen aynı durumdayım ne yaptın nasıl bir çözüm buldun lütfen yardımcı ol bana da 😭 hatta instagramın var mı?
00 Yorumla
+1 yılDiploman ile yurt dışı düşünmez misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşünürüm tabii ki de nasıl ilerlemem gerekiyor bilmiyorum kafam çok karışık
- +1 yıl
Ben diplomasiz bunları yapıyorsam sen de yapabilirsin büyük ülkeler değil küçük yerlere odaklan kademe kademe ilerlersen senin için daha iyi
- +1 yıl
Beni takip edebilirsin belli bir yere kadar gördüğüm yaşadığım şeyleri aktarıp yardımcı olabilirim
Çok güzel bir iş var sana... sinemada calisirmisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 26 yaşındayım, çevre mühendisiyim. Mesleğimi yapmak istemiyorum. Ne iş yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat