Yarın 9 da bi dönercide garsonluk yapıcam nelere dikkat etmeliyim merkezde bi yer çok büyük değil maaş vs konuşmadık direk yarın 9 da gel dediler deneriz dediler bilm nasıl yapıcam masa vs siler servis açar dedi daha önce hiç bi yerde çalışmadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAsla sormadan masadan hiçbirşeyi kaldırma. Sana yapabilirsin demedikleri sürece sipariş alma. Heyecanlanman normal. Seni izleyecekler ağır ağır değil de biraz dikkatli ve hızlı olmaya çalış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
Valla zor ya seni korkutmiyimde hem sıcak bi ortam hemde temposu yüksek ama insanlar alışıyor yani ortamı güzelse gerisi önemli değil
00 Yorumla
+1 yılİlk gün Bi bak işçiye emekçiye değer vermiyorsa başlamadan bırak kurumsal bir yerde iş bumaya bak
00 Yorumla
+1 yılAah ah garsonluk yaptığım günler geldi aklıma… Saçma sapan insanlarla muhattap olmak zorunda kalabilirsin, sabırlı ol ahahahasjs
00 YorumlaDeneyecekler büyük ihtimal ama baştan konhşman netleştirmen gerek. İnsanlarla çok yakın da çok uzak da olma. Fazla iş yapma. Gerekeni yap sadece
00 Yorumlayaptıklarına dikkat et bahşiş koparmaya çalış
04 Yorumla- +1 yıl
Bahşişler bana ait oluyor dimi
- +1 yıl
Büyük bi yer değil küçük namazda kılıylrum cami çok yakın boşluklarda farzı kılıp gelsem desem ne derler ki
Basit meslek işten önce orada çalışanlara dikkat et.
06 Yorumla- +1 yıl
Döner kesen biri vardı kasaya bakan bi genç arkada bi adam vardı kuryede arıyorlarmış namaz da kılıyorum cami çok yakında farzı kılmaya gitsem boşluklarda nasıl bakarlar
- +1 yıl
Kimse yok başka
- +1 yıl
Başka garson yok kasaya bakan bi genç var
- +1 yıl
Lavaboya gidene bişey demiyorlarsa aynı süreyi namaz kılmak için geçirenlere de bişey dememesi lazim kimsenin
+1 yılOff be ben de çalışacaktım da gerek yok dediler
10 YorumlaHemen sevgili yapma agdvdbdnsbdj bir de 29 yaşındasın nasıl hiçbir yerde çalışmadın
00 Yorumla
+1 yılZor bir şey değil herkes yapıyor. Heyecan yapma çok kasma kendini seversen devam edersin
00 YorumlaMasada ki müşteri yemeğini bitirip masadan kalkmadan önündeki tabagı vb alma
00 YorumlaEvde tepside kahve taşı, çorba taşı balıkla ilgilen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüleryüz, hoş geldiniz evet efendim seoet efendim dedin mi tamam, sıkıştın mı hemen şefe soralım😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaaş asgari ücrettir muhtemelen çok bir şey bekleme bunun dışında yemekleri servis ederken dikkat et heyecan yapma ki elin titremesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı erkek görünce elin ayağına dolanmasın
10 YorumlaEkip arkadaşlarını takip et onların üstünde yogunlaş hareket tarzlarına dikkat et bir haftaya kalmaz işi çözersin. Laubali olma hemen kaynaşma mesafeli ol kaşarlık falan yapmazsan süper olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyle laf dalışına girme, samimi olma. Ezdirme kendini. bu arada hangi şehir. Müşterin olayım
00 Yorumla
+1 yılOrtam iyi ve işveren saygılı ise paranı kazanmaya bak beceremeyecegin bir şey yok bence
00 Yorumla
+1 yılBiraz agir olabilir senin icin ama git calis en azindan tecrube olur
00 YorumlaUyanik ol kendini kullandirma dusuk para alma calisma saatini uzatirlarsa kaç
00 Yorumla
+1 yılHızlı ol dikkat et ve yeter. Hayırlı olsun ve kendine güven☺
00 YorumlaTepsiye odaklanma önüne bak daha kolay oluyor.
00 Yorumla
+1 yılDene bakalım duruma göre çalışırsın
00 Yorumla
+1 yılSana söylenileni yap uyanık ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirde
00 Yorumla
+1 yılKimseyi takma herkesle mesafeli ol
00 YorumlaZor is
00 Yorumla
+1 yılsakin ol yeter
00 YorumlaKendin ol kendini ezdirme tam vaktinde git
00 Yorumla
+1 yılSana söyleneni yap yeter hangi şehir
00 Yorumla
+1 yılDüşürme /)
00 Yorumla
+1 yılDikkatli ol yeter
00 YorumlaDeğmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İlk defa çalışmaya başlayacağım, garsonluk için tavsiyeleriniz neler olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat