Merhaba herkese. Bir soru sormak istiyorum. Hayatımda kimse tarafından güzel bir şekilde sevilmedim ve sürekli bunun için çaba sarf edip durdum. Aşksız yaşayamıyorum sanki. Sürekli bir sevilme ihtiyacı hissediyorum sürekli bir ilgi açlığı var bende. Artık tamamen kariyerime kendime odaklanmak istiyorum. Bunun için neler yapabilirim? Ve aşık olmaktan nasıl vazgeçebilirim? Bana sadece katkı olabilecek görüşler paylaşılırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Kendine vakit ayır geliştirmek istediğin yanlarını ön plana çıkar önce kendini sev sonra kaderinde varsa gerisi gelir
113 Yorumla
Soran+1 yılAraştıracağım bunları. Teşekkür ederim
Soran+1 yılUmarım bende uygulayabilirim ve faydasını görürüm. İnşallah teşekkür ederim duanız için.
Soran+1 yıl😊
Soran+1 yılRica ederim ne demek 😇
Soran+1 yılAllah razı olsun 😇. Tabii ki
Soran+1 yıl.😊
erkeklerden hic bir sey olmaz bunu kafana soktugun zaman kendini kariyerine odaklarsin ben oule yaptim
19 Yorumla
Soran+1 yıl😄 güzel cevap. Genelleme yapmayalım tabi. Tam olarak nasıl gelişti peki?
Soran+1 yılPeki inanan biri olarak ben ne yapabilirim acaba 😄
Soran+1 yılDoğru evet hiç böyle düşünmemiştim teşekkür ederim 💖
Soran+1 yılTeşekkürler 😄
- +1 yıl
Ben bu kızın erkek arkadaşı adayıyım kendisi aşka sevgiliye kafayı vermek istemiyor sadece derslerine odaklanmak istiyor bende ona hak verdim ve saygı duydum o yazmadıkça yazmıyorum o kendisini hazır hissedene kadar bekleyeceğim yani o sadece derslerini düşünsün ama bi kenarda da onu seven bekleyen biri olduğunu bilsin istiyorum o derslerine odaklansin dikkati dağılmasin diye dikkatli davranıyorum okulu bitene kadar kendisini hazır hissedene kadar flört ve tanışma aşamasında kalmaya okeyim yeterki o dikkatini derslerine versin 😇 onu seviyorum ve onun için elimden geleni yapacağım inşallah bi gün hazır olduğunda da inşallah sevgili oluruz diye bi umut bekliyorum 🤗 ben ona fena sevdalıyım 😌
Soran+1 yıl@rizeligüzelemeftun1i ne güzel inşallah hakkınızda hayırlısı olur 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKariyerinize odaklanarak sadece.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl yaparım diyorum zaten 😄
kariyerine odaklanarak
16 Yorumla
Soran+1 yılKariyerime odaklanmak istiyorum zaten bunu böyle mi yapacağım 🤔
Soran+1 yılUmarım nasip olur ikimizede 😄
Soran+1 yılCevap için teşekkür ederim
+1 yılDuygularını şiire dök zira ben de öyle yapıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılŞair olurum 😄
- +1 yıl
Önemli olan duyguları ortadan kaldırmak değil mi
Soran+1 yılEvet ama birine olan duygudan değil genel aşık olmadan bahsediyorum o bu şu fark etmx
- +1 yıl
O da bi duygu en nihayetinde
Soran+1 yılDuygusuz olmak diyorum 😄😂
+1 yılDış yaşamdan biraz izole yaşamak
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac senedir asiksinki
01 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf bir soru 😄 şöyle söyleyeyim ki senelerdir aşık olma durumu yok ama sürekli sevme sevilme ihtiyacı. Neden böyleyim bilmiyorum. Bu huyumdan kurtulmak istiyorum.
+1 yılZor yaparsın
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki neden olmasın ki
- +1 yıl
Ya aynısını bende yaşadım zor atlattım bu hayatta seversen sevilmezssin o yüzden herkesten uzak duruyorum ben artık
Soran+1 yılGerçekten de öyle değer verdiklerimiz bizi asla umursamıyor hep ve bu kural asla şaşmıyor
- +1 yıl
Ama intikamımı aldım
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Başkasınile birlikte olarak
Soran+1 yılAldattın yani?
- +1 yıl
Aldatmadım o beni aldattı bende böyle intikamımı almış oldum
Soran+1 yılBırak kim ne yaptıysa onun bedelini kendi kendine ödesin. Kendini kötü yapma
+1 yılSadece ilişkilerin mi engel bu yolda
05 Yorumla
Soran+1 yılBeynim sadece bunla dolu
- +1 yıl
Eğer çok ciddi zamanını alıyorsa psikoloğa gitmende fayda var
Soran+1 yılPek imkanım yok gibi bunun için. Sürekli ilgilenilmek istiyorum gerek var mı yok ama laf anlamıyorum.
- +1 yıl
Imkan oluşturmaya çalış ilgi bağımlısı olduğunu söylüyorsun bunun altında yatan sebebi bulup tedavi etmene yardımcı olacaktır psikolog
Soran+1 yılDoğru evett. Teşekkürler cevabınız için
bende öyleyim. ask olmadan olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılOlur biz yapamıyoruz sadece.
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılHayır teşekkürler. İyi günler.
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlaya gel be
011 Yorumla
Soran+1 yılBunu kendim için bir sorun olarak görüyorum. Sizin için öyle değilse bir şey diyemem.
Cevap sahibi+1 yılDalga geçmemiştim yanlış anlaşıldım
Soran+1 yılO zaman özür dilerim. Yanlış anladım. Napabilirim bu konuda sizce?
Cevap sahibi+1 yılAnnesi babası tarafından az ilgi görenler genelde böyle sevgi ihtiyacı ister. Ama sen kariyerine odaklan
Soran+1 yılBabam değil ama annem evet fazla baskıcı. Bu mevzu yüzünden kafam çok dolu işte. Kökünden sökmek istiyorum. Kariyerimi ayaklar altına aldım resmen.
Cevap sahibi+1 yılSen kariyerine odaklan. İnşaallah hayırlı meslek sahibi olup evlenirsen çocuklarını seversin :)
Soran+1 yılÇok zamanı var ama inşallah diyelim. Hiç kendi için çabalayan kadınlar veya kızlar gibi olamadım. Bunun için napabilirim peki?
Cevap sahibi+1 yılBiryerden başlaman gerek sonra alışirsin emin ol
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkür ederim cevabınız için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi günler
Soran+1 yılİyi günler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Aşk ilişkilerine ara verip kariyerime odaklanmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat