Güçlü bir kadın olmak istiyorum ama nerden baslamam gerektiğini bilmiyorum."Güçlü kadın" diyebilmeniz için en temel sartlar nedir?

Güçlü bir kadın olmak istiyorum ama nerden baslamam gerektiğini bilmiyorum."Güçlü kadın" diyebilmeniz için en temel sartlar nedir?

Güçlü kadın; zeki, başarılı, kendine sonuna kadar güvenen, ayakları üzerinde durabilen, kendini ezdirmeyen, hakkını arayan, ekonomik ve sosyal açıdan kimseye bağımlı olmayan, her türlü olumsuzluğa karşı yılmayıp direnen, sabreden, dik durmayı ve özgürlüğü seven, hayatın peşinden giden değil, hayatı kendine sürükleyen kadındır.
Gitmesi gerektiğini anladığında, söyleyecek çok sözü, soracak bir hesabı, akıtacak bir gözyaşı varken; konuşmadan, ağlamadan, sessizce, bir daha dönmemek üzere gidebilen kadındır.
Gözyaşlarını içine akıtan kadındır. Zaaflarını ve zayıflıklarını bilen ve zamanla da kontrol etmesini öğrenmiş kadındır. Tabanları şişse de susuzluktan ölse de yıkılsa da hep daha sağlam ayağa kalkan ve kalkmasını bilen kadındır.
Güçlü kadın, kendini bilen kadındır. Hatta kendini çözmeye çalışırken en çözülmezin sınırlarını görme imkanı bulmuştur. Yerini, kim olduğunu, ne söylediğini bilen kadındır.
Ve bir kadın sadece sevdiklerinden ve umutlarından güç alır.
Cevap
0Cevap
çizgisi olan, çözümcü olan, ekonomik özgürlüğü olan, kendinin değerini bilen, içindeki gücü keşfetmiş ve asla küçümsemeyen haller bütünü.
Ya bu nasıl canım bir soru. Kimseye muhtaç olma gerisi gelir işte ya
Kendinden emin dışarıya kulak asmayan kendi ayakları üstünde duran kadınlardır bence
Kimseye ihtiyacın yoksa güçlüsün
güçlü kadınların en önemli özelliği zekası