25 yaşındayım, Türkiye turu yaptım, dünya turu yaptım, manuel ehliyeti aldım, lazeri hallettim, 4 dil biliyorum, kitap kurdu bir insanım🙂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHiç bir şey yapmama gerek kalmıyor ki
Sen ve senin gibiler sağolsun bedavaya yaptırıyorlar bunları bizlere artı yapmaya kalksam her şeyi görmeme yetkim bile olmayacağı için.
Yetkisi olanların sayesinde de görmem gereken yerlerin herkese açık olmayan yerlerini de görmüş oluyorum.
Nasıl dersen artık canlı yayınlar, trafik kameraları, canlı turlar aklına ne gelirse dijital olarak ve yapay zeka ile yapılıyor ne gerek var
Para harcayıp riskler ve zaman kayıplarını göze almaya.
Hem diyelim gittim yukarıda da yazdığım gibi atıyorum Eyfel kulesinin resmini gece çekmek ve çıkıp gezmek istiyorum ama yapamıyorum.
Hem telifli hem yasak
O zaman ne anladım gezmişim dolaşmışım. Hüsran elde ettikten sonra.
Oturduğum yerden ona göre ambiyans ayarlayıp yetkisi olanların kemaralarından izlerim.12 Yorumla
Soran+1 yılGitme imkanın olsa hayır mı dersin yani
- +1 yıl
Gitme imkanım olursa farklı şeyler olursa çeker beni. Aynı ve herkesin yaptıkları değil
En İyi Cevaplar
29 yaşındayım
- 12 yıl STK da çalıştım.
- 18 yaşında cebimde 50 lirayla Makedonya'ya gittim. Orada çocukların gelişimi için gönüllü olarak çalıştım.
- Üniversite okurken, hem gönüllü çalışıp, hem LCW çalıştım.
- 2015 yılından 2019 yıllarında uluslarası yardım sirketlerinde çeşitli görevlerde çalıştım.
- 2015 yılında Polonya'da seminere
- 2018 yılında Ukrayna'ya eğitim öncesi ön toplantıya katıldım.
- Bu sene 2 ay süreyle Tunus'ta gönüllü olarak çalıştım.
Süreç sonunda
* Neredeyse her milletten çok sayıda insanla ve kültürle çalıştım.
* İngilizcenin yanında A2 düzey İspanyolca ve Almanca ögrendim.
* 3 kıtada yaşama fırsatım oldu.
* Onlarca ögretmenim, binlerce öğrencim oldu.
* 8 farklı şehirde tiyatro turnesinde oyunculuk yaptım.
* Ceşitli toplumsal konular uzerine birçok eğitime katıldım.
vs...30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTebrikler ama bundan bize ne? 🤭😂 Yani yaptığınız şeylerden dolayı çevreniz sizi çok takdir etmedi mi de burada bunları yazıyorsunuz? Yaptığınız şey görgüsüzlük oluyor bilmem farkında mısınız? Zaten gizli profille soru açarak bunu az çok kanıtlıyorsunuz. Kusura bakmayın ve isterseniz kıskandıgimi düşünün ama gereksiz bir şey, "ben daha üstünüm nihajaja" gibisinden çocukça oluyor. Ayrıca baba parasıyla mi yaptınız tüm bunları yoksa kendi paranızla mı? Ve şirketinizin size sağladığı imkanlar sayesinde iş gezisi yaparak mi bu deneyimi edindiniz yoksa emek harcayarak kazandınız parayla mı? Onun haricinde dil bilmek ve kitap okumak güzel, yiğidi öldür hakkını ver demişler :)
10 Yorumla
+1 yılBu çok güzel bir şey gerçekten tebrik ederim seni kendini geliştiren insana gerçekten çok severim sürekli üstüne katmak sürekli öğrenmeye açık olmak sürekli bir şeyleri başarmak istemem tebrik ediyorum seni gerçekten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
87Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim başarım yok pek sizi tebrik ederim çok zor olmalı :)
00 Yorumla Dünya turu atman icin denizci olman. lazim hayirdir.4 dilede gerek yok ingilizcen olsun yeterlidir. sen herhalde her sokak arasini bir macellan boğazi ya da cebeli tarik boğazi ya da süveyş kanali ya da piskay kòrfezi. olarak yaşiyon. bunlarida yasayabilmek icin minimum 16 adet sertifika ve diğer evraklarin olmasi gerekli?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIngilterede leeds universitesinde çocuk ve yetiskin hemsireligi okuyorum lisede IB lisesi okudum türkiye turu yaptim isveçe gittim isveççe biliyorum az biraz ispanya madrid ve valensiya gezdim ispanyolca da ayni sekilde az biraz biliyorum ailemin is durumundan dolayi 6. Siniftan 8. Sinifa kadar almanyada kaldim almanca biliyorum yazinda Şu an İzmir'de ailemin yanindayim onlarla geziyorum Ağustos ayinda onlar ingiltereye gelicek benimle onlarla da kuzey irlandayi gezecegiz
EK: Kitap okumaktan nefret ederim shnskanskamsksk10 Yorumla
+1 yılArabam var
Param var
Motorum var
Her fırsatta farklı illerde kamp yaparım
Kuş dili biliyorum
Yurt dışına çıkmadım önce kendi ülkemi keşfedeyim 😄30 Yorumla
+1 yılSen baya işi halletmisin benim liste daha çok var 😄
50 Yorumla
+1 yılehliyet var cok gezmedim Şu an carsiya gidemiyorum Türkçeyi bile yarim biliyorum ama ingilizce ogrenmeye calisiyorum cok belge sertifika cart curt olsa da okumus issiz olarak yasimaya calisiyorum
10 Yorumla
+1 yılSoruyu böyle okudum
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye turu yaptim 4 bölüm bitirdim ehliyetimi aldim gezdiğim şehirlerin küçük bir yerel hikayelerinin kitabını yazdım 3 gün sonra ise yurt dışında yaşamaya basliyorum
30 Yorumla
+1 yılSeyran bebesiyim, gecegonduda büyüdüm, bokta yüzdüm, dışardayım, her boku biliyoruz, Angara güçlüyüz, her şeyin farkındayız.
10 Yorumla
+1 yılNasıl hırs yapmış anlatırken şuna bir bak Allah aşkına, dışına iltihap atan yara gibi anlatmış. Tamam sensin, vallahi sensin, inanki sensin👍 Bravo sana👏👏👏
20 YorumlaOkuyorum, ailemle vakit geçiriyorum, yürüyüş yapıyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Senin hangi bölümdü
Türkiyede çoğu şehri gezdim, Almanca öğretmenliği okuyorum, İngilizcem de var, şimdi Arapça öğrenmeye de başlayacağım, araba sürmeye de bugün başladım ehliyeti de zamanla alırım. İleride denklikle Almanya'ya gideceğim öğretmen olarak.
00 Yorumla
+1 yılTürkiye turu bende yaptım işimi gücümü kurdum kendi paramı kazanıyorummm ama bunun size faydası ne senin yazdıklarının bize faydası ne? Sanırım kimse övmedi seni bi eksiklik hissediyosun
10 Yorumla
+1 yıl26 yaşındayım İngilizce Rusça biliyorum Barmenim 10 ülke gezdim
15 Yorumla- +1 yıl
evlenelim mi
- +1 yıl
Sen benle bırak bir ömür paylaşmayı 1 dk bile duramazsın boş ver 😂😂😂
- +1 yıl
valla kocam olursunnn
- +1 yıl
ananla kardrsine bakarim bi apartman tutarim size geciniriz
- +1 yıl
İkiside yok bende iyi günler 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 yıl deniz kuvvetlerinde savaş gemisinde uzman olarak çalıştım, birçok ülkeye gittim fakat ben bile dünya turu attım diyemem.
20 Yorumla
+1 yıl26 yaşımdayım, İsviçre’ye ve ülkemizin 58 ilini gezdim. Hayal ettiğim aracı aldım, aile şirketimi büyüttüm, şahsıma ait bir ev aldım. Şu anda da, iki aylık tatile çıktım ve hamdolsun mutluyum.
00 Yorumla- Türkiye turu yok
- dünya turu yok
- ehliyet var
- 1 dil biliyorum 😅
- cok genis olmayan bi kütüphanem var
şanslısın😅 iyi yapmışsın 😊
00 Yorumla
+1 yılMakine motor mekaniğini ezbere biliyorum, yenilenebilir enerji kaynakları öğrencisiyim staja baslicam, calisiyorum elektrik santralinde, kodlama ile ugrastım Şu an birşeyler yapabilirim rahatca, robotik var, ingilizce var ortalama çince çok az var
00 YorumlaArkadaşlar bunun meali "babam zengin olduğu için gezdim biraz da kafam çalışıyor 4 tane dil öğrendim"
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl22 yaşındayım pomem ogrencisiyim 15 şehir gizdim yabancı dil bilmiyorum kısacası çok birşeyim yok ksksjsksks
10 Yorumlasoruyu böyle okudum 😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
Harbiden ha sjksjsjs
35 yaşındayım okuma yazma bile bilmiyorum. Boş beleş bir insanım. Ne meslek var ne karikiz. Bazen otobüs parası bulamıyorum 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32 yaşımdayım, lojistik firmam var, dorse ile birlikte 27 tırlık filoya sahibim, range rover ve mercedes s class aracım, 2 triplex villam var. Dolar ve altın birikimim de cabası. Bir de gece kulübü açmayı planlıyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGoygoyuna buradayım, is stresini atıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılBen de 25 yaşındayım.9 ülke gezdim. İngilizce ve İspanyolca biliyorum. Mühendisim. Ehliyetim var. Lazeri daha halledemedim.
😃00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoutuberım
3 dil biliyorum
Bolca kitap okuyorum
Bol spor yapıyorum
Bol Bol doğada zaman geçiyorum
hiçbir zaman aaa ben oldum geliştim demiyorum kendimi geliştirmeye devam ediyorum
00 Yorumla
+1 yılülke insanı hakkında ne söylebilirsin bu akdar gezmenin sonucunda
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi ülke? Türkiye mi?
- +1 yıl
ülkemiz hakkında
Soran+1 yılBen Kütahyalıyım, güzel ben seviyorum, iyi insanlar ne kadar gitsen de aklın burada kalıyor inan
+1 yılBenle arkadaş olsana konuluruz ben de severim gezmeyi ve kitap okumayı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 dil biliyorum. çok iyi bir çevrem var. ileri derecede zekiyim ve bunların önemsiz olduğunu bilecek kadar olgunum. buna ne dersin küçük hanım
12 Yorumla
Soran+1 yılKişisel tercih derim ve şu an farkındaysan senin de benden eksik kalır bi' yanın kalmadı😃
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim. hayatta en önemli olan şey nedir biliyor musun? bir abi olarak sana anlatayım. kaç kişiyi seviyorsun ve kaç kişi seni gerçekten seni seviyor? hayat bundan ibarettir. yoksa bankada fazla sıfır hesaplar ya da rusça bilmek insana çokta bir şey katmıyor
+1 yılDemekki aile zengin kendi çabalarınla işten otobüs le eve gidemezsin
00 Yorumla
m +1 yıl39 yaşındayım. Türkçeyi tam konuşamıyorum. İşsizim. Mahallenin dışına çıkmadım 😂
00 Yorumla29 yaşındayım bende senin gibi birini arıyorum lazeri halletmedim henüz :)
00 Yorumla
+1 yılYesinler senin havanı, cahil kaldık işte senin yanında :D
00 Yorumla
+1 yıl28 yaşındayım köpek gibi çalışıyorum yeterli. Saygılar.
00 Yorumla
+1 yılİste benim İngilizcem de a1 geliştirmeye çalışıyorum wohwoqhw
00 YorumlaSaydıklarının hiçbirini yapmadım hayal bile edemiyorum senin yapmış olman çok güzel..
00 YorumlaToplamda sadece 6 ülkeye gidebildim baya şanslı ve azimlisin tebrik ederim.
00 Yorumla
+1 yıl35 yaşındayım tek dilim var dünya mutfaklarinda aşçılık yaptım 5 mesleğim var
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşındayım, tek başarım bu yaşıma kadar sağ salim gelmek.
00 Yorumla
+1 yılYapacaklar listemi çoğalttım ki erken ölmek için bir sebebim olmasın.
00 Yorumlaöyleyse öz güveni yüksek birisin neden gizli olarak soru açtın?
05 Yorumla
Soran+1 yılDm'den hava mı atıyosun gibi şeyler yazdılar ondan gizli olsun dedim
Soran+1 yılEvet var 😃
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙂
+1 yılev aldım araba aldım ama yaptığım şeyleri hava olsun diye birilerini küçümsemek içinde anlatmıyorum. Allah daha fazlasını versin
10 YorumlaReklam yapmanada gerek yok insanların senin ne olduğunu bilmesi için.
01 Yorumla
Soran+1 yılReklam yapmak istesem gizliden sormazdım 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanın halledemediği şey yok ki, biz de ekonomik anlamda rahat olsak gezer tozarız sadece
10 Yorumla
+1 yılEhliyet
Kitaplar
Lazer
Seninle bunlar aynı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle mi meslek ne peki ve say bakalım gittiğin yerleri
00 Yorumla
+1 yılKendi üstümde bile hattım yok. O derece
22 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀
+1 yılStrese girmeyin canolar hayallerini yazmis kiz gerceklestirdiklerini degil. Daha yasini dogru durust yazamamis kiz🤣
00 Yorumla
+1 yıl2 ülke gezdim 2 dil biliyorum Türkiye turunu bu yaz yapcam ehliyette 2. sınav hakkımdayım lazeri hallettim kyk borcumu ödüyorum 😢😢
00 YorumlaOtobüslerde çok geziyor ama bir hususî BMW etmiyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabii kişisel tercih😃
Soran+1 yıl👍🏻
Bende bakkala gittim geldim şimdi yumurta kiracam
10 Yorumla
+1 yılYemek yaptım evi temizledim çocukların banyosunu yaptırdım kahve yapıp ayağımı uzattım öyle işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş 28 3 dil var italya vatandaşlığı var. Ufak bir yatım var yalıda yaşıyorum. şirket sahibiyim. yurt dışı ödüllerim var. Dünya turu yapmadım Avrupada her ülkeyi kendi yerim gibi bilirim.
00 Yorumla19 yaşındayım sadece araba alabildim başka bir şey yapamadım.
00 Yorumla
+1 yılBen dünya turu yapmadım ama tam olmasa da olsa şu dilleri biliyorum;Kürtçe, ingilizce, rusça
00 YorumlaLazer önemli hocam. Gezerken lazım olur
12 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅 önemli ama
Dana gibi yattım 😂
10 Yorumla
+1 yılYatak odasından mutfağa yürüdüm
10 YorumlaMutfaktan odama geçtim
12 YorumlaNe yapalım şimdi madalya mı verelim sana
10 Yorumla
+1 yılAldım kabul ettim 777
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 25 yaşındayım, dünya turu yaptım, 4 dil biliyorum; peki ya siz neler yaptınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat