Ne yapacağımı çok bilmiyorum gibiyim. Yazılımla çok haşır neşir olmak istemiyorum. Bazı ilanlar sadece başlangıç seviye bilgi sahibi olmak gibi bi başlık atıyor programlama vs konusunda. Bu gibi yerler iyi olur mu? Ya da iş analistliği alanı nasıl?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hangi alanlara ilgin var, hangi programlama dillerine hangi seviyede hakimsin? İş analistliği de sıkabilir, öğrendiklerinden sonra, yazılım içinde olmak daha iyi bence
En çok hakim olduğum programlama dilleri c# ve dart diyebilirim. Bunun yanında çok az html/css. Python çalışmaya çalışıyorum şu aralar.. python ve sqlde gelişmek istiyorum
Çok bi alanda her şeyi öğrenmeyi çalışmak yerine bi alana odaklanıp o alanda gelişmek önemli bence. Öbür türlüsü çıkmaz sokak. SQL ve python sonrasında veri analizi kısmına da girebilirsin, oralar da zevkli alanlardır. kendine uygun gördüğün ve bu alanda bi şeyler yaptığında hoşuna giden ne ona göre karar ver bence
İşte ona da çok karar veremiyorum ki.. Çok fazla yazılımla uğraşmak istemiyorum. O yüzden stresliyim.. Çok haklısınız teşekkür ederim peki başka tavsiye var mı? hangi alanlardaki başvurulara bakılmalı mesela işanalistliği çok yaygınlaştı gibi. Kodlarla uğraşmak can sıkıcı geliyo da
İş analistliğinde kod buhranından çıkarsın sql genellikle yeterli olur. orada da yazılımcı ile iç müşteri arasındaki köprü sen olcaksın. Müşterinin talebini anlayıp yazılımcıya aktarcaksın, geliştirme sonrasında ilk test sende olucak. Bizim şirkette en azından süreci böyle işletiyorlar. bu tarz bi süreç sana nasıl hissettiriyor. Bence gelecekte AI, Data Science kısmı çok daha kıymetli hale gelicek.
O zaman pythondan devam? Dimi
Nasıl hissettirdi biraz stresli 😅😂
Sizin meslek neydi abi ne mezunusunuz
aslında alışıyosun bi yerden sonra hanig meslekte olursan ol rutine bağlıyor maalesef, yazılım tarafında gece gündüz kavramı çok kalmıyor o kötü. Python öğrenmesi diğer dillere göre daha kolay, ama sql tarafını da birlikte yürüt bence.
yazılıma hevesli endüstri mühendisi diyelim :D
İşte o yüzden yazılıma hevesli değilim ben. Evet biraz python sql bakınıcam hazır zaman varken. Gerisini ilanlara göre bakıp görücez
Hayırlısı olsun hakkinda, basarilar
İnan kaç yıl geçti bende de bu alan belirleme sorunu hala var ama çalışanlarda bile var
2 senedir net bişey söylememenin sebebi buymuş o zaman :))
Aynennn😅😅😅😅