20 yasında nasıl kariyer belirlenir, akademik gidisattan memnun degilinse insan kendisini neyde gelistirebilir spor veya oyun tavsiyesi...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHenüz 20 yaşıma bile girmedim ama bahsettiğiniz şeyi yaşıyorum ama kendime şöyle bir yol çizdim önce bir işe girdim daha sonra para biriktirmeye başladım birkaç halledilmesi gereken şeyi halledip dil eğitimi almaya başlayacağım ehliyetimi de almayı düşünüyorum sonrasında girdiğim iş veya becerilerim doğrultusunda bir iş bulup bunun üstüne eğitim alarak meslekte yükselmek istiyorum. Tabi sizin standart ve beklentilerinizi bilemediğim için öneririm sen de öyle yap diyemem ama en azından ilham olabilir diye düşündüm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yetenekli olduğunuz alanları bulun
00 Yorumla
+1 yılİnsan yatkın olduğu yapmaktan keyif aldığı şeyde kendini ciddi anlamda geliştirir. Öncelik senin kendini taniman ve ne istedigini bilmen.20 yaşındaysan hayatın çok başındasın hiç birşeyi kaçırmamışsın. herkesin hayata bakış açısı farklıdır bunu sen belirlemelisin.
00 YorumlaBecerilerini ve ilgi alanlarını belirle. Bunun doğrultusunda ilerle. ya da maddi durumun iyiyse kendi işini kurabilirsin.
00 YorumlaEgilinmine ve imkanlarına göre değişir kendini hangi alanda iyi olarak tanımlayabilirsin?
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem parasız bir sey yapılmıyor sadece satranc oynuyorum onda da kötüyüm ve bu iste basarılı olanlar cok kucuk yaslarda ögreniyormus
- +1 yıl
Küçük yaşta olmasa da doğuştan eğiliminin olduğu birkaç alan olmalı herkese en az bir iki yetenek bahşedilir sadece bulman gerek çizim yeteneğin varsa grafik tasarım matematikte iyi isen yazılım hafızam iyi ise tarih ve arkeoloji eğilimin olmasa bile ilgi alanı merak ettiğin birşeyler olmalı illaki fiziğin iyi ise sporla geliştir manken ol ne diyebilirim
20 li yaşlar akademi de zaten başaralı olmaz ki onun yaş sınırı 40 üstü
00 Yorumla
+1 yılOkul yoksa, sevdiği bir iş üzerine çalışmaya başlayabilir.
00 Yorumla
+1 yılbi sopa eline arkana da 10 tane koyunla başlasan 30 yaşına geldiğinde yaklaşık 1000 adet koyunun olur. bu devirde yapılacak en zor meslek çobanlıktır ama okuyupta bir çok meslek sahibinin sahip olamayacağı güce ulaşırsın
00 YorumlaAkademik anlamdaki istediğin bı alan yok mu pekii
00 Yorumla
+1 yılmeyilli misin ki bu dediklerine
00 YorumlaOkuyor musun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 20 yaşında biri akademik olarak başarılı değilse, nasıl bir kariyer yolu belirlemeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat