Çalışmaya başlaman için henüz erken
Şimdiden çalışmaya başla iş önerim yorumda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ben de 18 yaşındayım ve çalışıyorum kesinlikle çalışmalısın hem sigortan hem ekonomik özgürlüğün için bir adım atmış olacaksın çünkü ilgi alanlarını hangi işleri sevip sevemeyeceğini bilemem ama önceliğin kendini geliştirip yükselebileceğin bir iş olsun derim mağazacılık güzellik vb sektörler gibi...
Peki nerede çalışıyorsunuz ben henüz bir iş bulamadım hala nerede kolaylıkla işe griebilrim?
Yaşım pek büyük olmasada iş alanında çok tecrübem oldu çünkü 15 yaşından beri ticaretin bizzat içindeyim, eğer güzel bir fikrin varsa
start-up projesi çiz sponsor rahat bulunur ve devlet de kadın&genç girişimcileri destekliyor, YouTube da birsürü kadın başarılı girişimcilerin videosu var onlardan ilham&fikir alabilirsin. only vb esctr tarzı şeylere bulaşma onlar aciz olanların işi, genelde kafası çalışmayanların dişiliklerini kullanıp kişiliklerinden oluyorlar,”
yazın cafe tarzı yerlerde de anca günlük yaşarsın onun yerine dediğim şekli oturtabilirsen ilerisi için çok daha iyi olur”ileriye dönük gelirin olmaz eğer ortaya start-up projesi koyabilirsen okumana gerekte kalmaz çok büyük paralar dönüyor bu işlerde. etraftan örnek al bu geçinemeyenlerin çoğu maalesef ki maalesef asgari ücretle çalışanlar eğer okusan bile çok iyi bir derece yapmazsan yine işsizsin çünkü senin gibi okuyun milyonlarca yaşıtın var, bize çok yakın bir iş insanından şu lafı duydum;bana iş başvurusuna geliyorlar onlara soruyorum senin diğerlerinden ne artın var seni niye işe alıyım? Çoğu cevapsız kalıyor diyor, Bu dediklerim de bi abi tavsisi iyi şanslar
Çok teşekkür ederim güzel fikirler verdiniz
Çok güzel yazmışsınız gerçekten teşekkürler. Start up projesi nasıl çizilir
İlkonce ilk işinse kendini ezdirmee birde kızsın abuk subuk işlerde calisma kurumsala yakın yerlere girmeye çalış Trendyol Amazon Hepsiburada gibi vs vs benim görüşüm bu ben 19 umdayim 4 senedir çalışıyorum
Trendyol Amazon gibi yerlerde ne olarak çalışabilirim
Cidden orada nasil calisabilir 😆
İstanbuldaysan bofora gorusmeye gidiyorsun Trendyol için söylüyorum aracı firma mülakata giriyorsun
Ne olarak çalışabiliyoruz küçğk şehirdeyim
Kanka dm bak yazim yardımcı olim
Dm kapaliymis iki dk açarsan yardımcı olayim
Hesabım açık
Dm en kapalı sadece takip ettiği kiserden dm alabiliyoe diyor
Evet takip isteklerim açıkk
Barista (alkollü mekanda çalışmaz) 16 yaşındayken yazın sırf kahve tutkumdan yapmıştım 1 aylığına, kahveleri öğreneyim de evde ucuza yapayım diye ve iyi ki de yapmışım şu an kendi tat zevkime göre değişik bir sür kahve yapıyorum. Bunun dışında ücretsiz yazarlık ve internet üstünden freelancer olarak photoshop ve video edit birde küçük çeviri işleri de yaptım. Hepsini de iyi ki yapmışım diyorum 17 yaşındayım bu arada ve çalışmanın kesinlikle yaşı olmaz ne kadar erken o kadar iyi hatta:) (Tabi çocuk işçilik de değil)
Cevap
54Cevap
bence kafede çalışabilir
Kesinlikle sosyal medya öğren, Adobe familyasını öğren video edit yap, photoshop da çalış illustrator de logo afiş tasarımlarını yapmayı öğren. Bunlar işini görecektir yazılıma da düşebilirsin, Javascript güzeldir.
Güzel öneriler
Her iş yapar kuaför Den tur garsona genelde burada kücük kisiler kız erkek 15 yaş ve üstü garsonluk yapıyo lwr yaz twitlerimde bazıları okul olsa da hafta sonu gidiyor garson işine 200₺ günlük alıyorlar hepsş de severek yapıyorlar işlerine bos durmaktan her zaman iyidir Burdurda isen ayarlarım garson işi
Kafe lokanta tarzı bir yer bak poncik. Cumartesi yemek yediğim lokantada lise 3 e geçen bir kızçe vardı garsonluk yapan. Sen de yapabilirsin elbette. Hangi şehirdesin poncik sen.
Baktın mı hiç kafe lokanta tarzı bir yere
Hayır şimdi nasıl eleman arayan yer bulucam o da var
Dolaşıp soracaksın poncik oraları
Öğrenciyim
Yazın çalışacak iş arıyorum diye soracaksın
Utanıp çekiniyorsun
Seni anlıyorum
Ama zaten çalışmanın amacı da bu
Üzerindeki çekingenligi atmak
Ürkeklikten kurtulmak
Aynen öylee
Hangi şehirdesin?
Küçük şehir yaa
Peki Yozgat olsun hadi 😀
cafe tarzı yerlerde hep senin yaşındaki kızları çalıştırıyorlar zaten. bu yaşta iş hayatına atılıp tecrübe edinmek en iyisi. yolun açık olsun canım
teşekkür ederim
Markette kasiyer olarak. Hem sağlam gelir hem de temiz iş
Lise mezunu alırlar mı mi
Yaa 18 varsa evet
Ben 18 yaşında çalışmadığıma pismanım kesinlikle erkenden baslamanı öneririm hatta bayramdan sonra iş ilanlarına bak bunlar;kozmetik elemanı, garsonluk, baristalık, filan olsun Gratis roosman da bile çalışabilirsin kaliteli yerlerde ve tanınmış yerlerde çalışmaya özen göster ve asgari ücretin altïnda asla çalısma
harçlığını kazanmak için part time garsonluk, giyim mağazaları veya ozel bir eğitimin varsa ona uygun bir is neden olmasın. ben küçük butik gibi bi yerde çalışmıştım.
Sen ne iş yapıyorsun?
Tamek fabrikası var orada çeşit çeşit işler var iste domatesle ilgili falan tam bilmiyorum artık ben oraya gitcem 🙄🙄🙄🙄.
Zor mu oluyor
Yabancı dil biliyorsan freelance güzel işler var. Yardımcı olabilirim yönlendirme adına.
Kolaylıklar şimdiden!
Freelance işler ne gibi işler bilgilendirebilir misiniz? Bu yaz İngilizce çalışıyorum
para yazılımda git yazılım öğren kendi firmanı kur.
Teşekkür ederim
Matematik öğrenmeme gerek var mı yazılım kursu iciny
Her işi yapabilir, tarım alanında çalışabilir, garsonluk yapabilir, temizlik işi yapabilir, bulaşıkçılık yapabilir.
Barista komi başka iş yok ki zaten mağaza önermem çok kötü kasiyerlik de
Neden kasiyerlik ve mağaza kötü
Mağazada arkadaşım çalışmıştı illallah etmişti 1.5 ay zor dayandı parasını da alamamıştı tam neredeyse her gün mesai yaptırıyorlardı ben dün mağazaya gittim az durdum hak verdim valla başın şişiyor insanlarla uğraşması bir sürü iş ve sıkıntı. Kasiyerlik de sıkıntı yani öyle gördüm iş belli maaş belli giriş çıkışın belirsiz öyle yani
Günlük maaş alan meslekler hangileri
Bilmiyorum ki bazı cafelerde günlük veriyor galiba ama azdır değişiyor yani işten işe sen geçici iş arıyorsun dimi şimdilik onlar için öneride bulundum. Ticari zekan varsa birşeyler satabilirisn
İşte satacak bir şey yok müşteri de yok
Satiss danismanligi yapabilir ben 13 yasnda baslamstm
Peki küçük yaşta nasıl o kadar bilgi sahibi olabildin
Ogrenilio biseyler ya
Ben 18 yaşındayım manikürcüyüm. kuaföre başlayabilirsin
asgari ücretin altında veriyorlarmış bazıları doğru mu
Yooo o çıraklara yani stajyerlere
Bizim bi tanıdığa işinde tecrübeli olmasına rağmen asgari ücretin altında maaş vereceğini söylemiş o da işten çıkmış
Ben 18 ken yazın BİM'de 3 aylığına çalışmıştım hem iyi para biriktirdim hem tecrübe edindim
Müşteriler sorun çıkarıyor muydu peki
Komi bargirl otellerde çalışır ya da nerde yasiyosa bilmiyorum nerde yasiyon kız jzjz
Küçük şehir yaa
Ne iş yapmak istiyorsa yapabilir. Genellikle yaz tatillerinde kafeler, pastaneler öğrencileri işe alıyor
Zaruri mi?
Yani maddi olarak zor durumda değilsin değil mi?
Yok sadece kendi kendime yetebilmek istiyorum
Geleceğine yatırım yap dinle beni. Ama durmadan calis. Sanki 12 saat calisan isci gibi.
Nerede nasıl çalışmalıyım
İngilizce öğren ve kişisel gelişim sitelerini takip et.
1 ay kadar günde 3-4 saat araştırma yap. Kendi yolunu çizeceksin.
İngilizceye agırlık ver.
Lisede hangi alandan mezun oldun. Bir hedefin var mı?
18 yaş o kadar önemli değil. 24 yaşına gelince bunları düşün. Şimdi bunun sırası değil.
Yaşadığın şehirde Çalışacaığın uygun işler vardır elbet nerde yaşıyorsun
Hic bilmiyorum küçük şehir bura zaten ya
Hangi şehirde yaşıyorsun? Yaşın daha genç çalışmasan da olur ama en azından hayatı, para kazanmayı, zorlukla kazanılan paranın nasıl harcanılcagını öğretir hayat tecrüben artar insanları tanırsın
Geleceğine etki edecek kurslara da gidebilirsin
Özelden yazarım şehri
Evet güzel olur o yönden
Mağzada çalışabilir cafe de restorantlarda markette kuaförde bir sürü seçenek var
Her türlü iş yapabilirsin de yabancı dil öğren bence ilerde aşşırı işine yarıyacak
Kafe restorant, giyim yerleri gibi yerlerde çalışabilirsin
Dilediğini yapabilir, bana kalırsa çalışıp birazcık para biriktirmesi kendi yararına olur
Yapabileceğini düşündüğün her işi deneyebilirsin...
Araştırmak gerek. Çevre bu konuda yardımcı olur. Market veya kozmetik mağazaları olabilir.
Oraya buraya garson olarak gir işte zaten kısa çalışacağın için baştan savma çalış
Her yerde calısabılırsın yaşın uygun reşitsin çünkü hatta geç bile kalmışsın ılerde de anne baba parası yıyemıycegımız ıcın karıyerıne başla yakın zamanda
Ya benim çalışmamı istemiyo annem evde çalış diyo temizlik yap diyo sanki parasını vercekmiş gibi
Kafeler çok fazla eleman arıyor komi olarak veya barda ilk bulaşık için işe başlayıp kendini geliştirebilirsin
Garsonluj hoş olur zaten yazın iş imkanıda artıyor restoran cafe sektöründe ama yazınıda ihmal etme tatülinide yap
Migros A101 Lcwaikiki gibi marketlerde ya da cafede garsonluk yapabilirsin
Kuaföre gir meslek öğren, sonra belki kendi yerini bile açarsın
Part time olarak kafelerde çalışabilirsin, McDonald's ya da Burger King olabilir.
herhangi bir meslek uzerinde geliştir kendini teksil olur kasiyer olur
Bende 18 yaşındayım ve çalışmak istiyorum bir önerin varsa yazabilir misin?
evde takı yapılır, satılır, ve avrupa ülkekerine uçak ayarlamayı düşünebilir
O nasıl oluyor ya nasıl uçak ayarlanır
Garsonluk yemek yapmayı biliyorsan iş yerinde yemek yaparsın mağazada çalışabilirsin
Garsonluk bristo sonra mağazada olabilir genelde bunlar iyi
Aile desteği alman şart yoksa ezilirsin bu ülkede.
Aile desteği derken ne gibi
Çekirdek mendil satabilirsin
Gül sat falan desen anlarım da o ne ya dilenci gibi mendil sat diyosun ya dilenci sanarlar dljkshgkdsfşjg
Şaka yaa ama gül satarsan hepsine talibim ona göre ❤️
Kız çalışıp ne yapacaksin boş ver eğlenmene bak
Çalışmadan da olmuyor be sanki
Aile evinde kalıp çıldırmak
Şöyle yakışıklı erkek bulmak zor küçcük popiş kadar şehir millet kocaman sitelerde yaşıyor bizim şehir de anca büyük köy gibi avm si bile yok düşün
İşte onu nerede bulcaz yaa zor böyle popiş kadar şehirde bulmak
Ah ah bizim şehirde yaşasan anlardın valla gına geldi bu şehirden Antalya'da 1 hafta takılmıştım bir sürü çevre yapmıştım burada mümkğn değil
Bence çalışma kendini geliştir.
Garsonluk en popüler meslek bu yaş için
Pastane bence güzel olabilir
Kafe tarzı yerlerde çalışabilirsin
cafe butik tanıdık yanı olabilir
morukalr yurur millet ergen sevyior dikakr ed derim
Tezgahtarlık veya kafede falan olabilir
Kasiyerlik
#Mirliva
Kafede çalışabilirsin
Önerim cafe kasiyer
Garson kasiyerlik falan
Erken kalkan yol alır.
Baristalık bence ideal.
Ben 18imde bebek bakiciligi yapmistim
Nasıl bulmuştun işi
Nereden bulabilirim öyle bir iş
Sehrin iş bulma sayfasi vardi oraya yazdim bebek bakmak istiyorum diye. Yorumlara yazanlarla gorustum iste. Itiraf sayfasi varsa oraya da yazabilirsin iş ilani
Instagramda yani
Tamamdır teşekkür ederim
kuaforun yaninda calisabilirsin
Lc Waikiki, defacto, koton
BİM, a101, şok
yks çalış knk boş ver
YKS bitti
güzellik merkezinde çalışabilirsin ya da BİM a101 falan
Burger zincirlerinde çalışsın maaşı iyisi
Lise mezunu alırlar mı
Alırlar her türlü işe girersin.
Hadi hayırlısı