Hayır kesinlikle geç değil insanlar özellikle ticaretle uğraşanlar sıfırdan farklı işlere onlarca kez düşünmeden atışırlar her biri aslında ilk iş tecrübesi olur daha önce yapmadığı işler olur ve vokta umursamazlar sende şuandan önce evde okulda ya da gezerken yaptığın herşeyi işmiş gibi düşün şu an girdiğinde farklı bi işe geçişmiş gibi düşün takma böyle basit şeyleri 😃
İyi güzel o zaman aile evinde yaşıyorsundur muhtemelen çalışma saati çok değilsede güzel bir iş çalış işte kendi ayaklarının üzerinde durmak güzel geç kalmadın yani ben mühendisim 26 yaşında başladım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Geç kalmadın ne ilgisi var isterseniz 30 olun para her zaman gerekli zaten
Biraz geç kalmışsın, fakat sonucu herkes için daha önemli.
Hayır kesinlikle geç değil insanlar özellikle ticaretle uğraşanlar sıfırdan farklı işlere onlarca kez düşünmeden atışırlar her biri aslında ilk iş tecrübesi olur daha önce yapmadığı işler olur ve vokta umursamazlar sende şuandan önce evde okulda ya da gezerken yaptığın herşeyi işmiş gibi düşün şu an girdiğinde farklı bi işe geçişmiş gibi düşün takma böyle basit şeyleri 😃
Geç mi falan düşünüp. neden kendini üzesin ki buna gerek var mı?
normal, Türkiye sartlarında 24-25 mezuniyet yaşı zaten
Başarılar dilerim ins yurt dışına da çıkarsın
Amin İnşALLAH çok isterim Allah isteyen herkesi yurtdışına çıkarsın
Amin inşallah
Hiçbir şey için geç değildir.
Emin misin
Hiç olmadığım kadar.
Gec deyil oneli olmak basara bilmek
Geç veya değil sonuçta atilmissin devam et
Hiçbir şey için geç değil
Anca oluyor zaten oku oku oku, meslek ne?
29 yasindayim yeni mezun oldum
Hayır. İşini swvdiğin sürece sorun olmamalı bu
Geç olsun güç olmasin
iş işte erkeni geçi olmaz
Meslek nedir?
Dominos pizzada çalışıyorum
İlk defa mi çalışıyorsun ve neden çalışıyorsun?
Evet ilk defa çalışıyorum kötü bir evlilik geçirdim ayrıldım
Umarım çocuk yoktur
Yok neyseki o konuda rahatım
İyi güzel o zaman aile evinde yaşıyorsundur muhtemelen çalışma saati çok değilsede güzel bir iş çalış işte kendi ayaklarının üzerinde durmak güzel geç kalmadın yani ben mühendisim 26 yaşında başladım :)
Ayy ne güzel insan sevdiği işi yapınca mutlu oluyor bu hayata bende eskiden aşçılık okumak isterdim olmadı
Geç değil hiçbirzaman hayallerinden vazgeçme mesela ben daha yeni gitar dersi almaya başladım 28 yaşındayım ne olacağını bilemeyiz
Aynen haklısınız
Ne iş
Dominos pizza
Çok güzel iyidir
senin zamanın buymuş demek ki başarılar
Yoo geç değil
Yok geç değil
Hayır
Yoo normal
Ortalama bence
Hayir
yaniiiii fena degil
Bayansın normal
Maaşın kaç
Asgari ücret
Hım firindami calisiyon
Evet kasaya vermediler arkadan başlatılar ilk önce ben kasaya verirler diye düşündüm
Hım iyiymiş ne okudun uni
Yerel yönetimler okudum
Hım tesettürlü musunuz
İki yılık okudum iki kere dgs girdim kazanamayınca okul işlerini tamamen bıraktım
Evet
Özelden yazsan olur mu
Xp puanım düşük yeni açtım ondan yazamıyorum
Ben yazarım mesaj kutunu aç
olur mu acarmisin
Bende diş hekimiyim
Önemli olan işini sevmen gerisi boş