Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Açabilirsiniz, KOSGEB'in sunduğu destekler arasında faizsiz kredi, hibe desteği, danışmanlık hizmetleri, eğitim programları, pazarlama ve fuar desteği gibi imkanlar bulunmaktadır. Ancak, KOSGEB'in desteklerinden yararlanmak için belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Butik açmak istiyorsanız, KOSGEB desteklerinden faydalanma potansiyeliniz olabilir. KOSGEB, genellikle iş planı, maliyet analizi, pazar araştırması gibi belgeleri talep eder ve işletme kurulum sürecinde size rehberlik eder. Ancak, KOSGEB desteklerine başvurmadan önce belirli kriterleri karşılamalı ve başvuru sürecinde gerekli evrakları hazırlamalısınız.
Çok teşekkür ederim bilgiler için... nasıl yapsam nerden başlasam da bilemiyorum her şey Ateş pahası...
Açabilirsiniz fakat şöyle;
Önce butiği açmanız, işleyen hale getirmeniz gerekiyor.
Sonrasında gelip duruma göre yardım ediyorlar.
Hatta kadın girişimcilere iflas ederlerse verdikleri krediyi hibe ediyorlar.
Artık kendi işim olsun istiyorum... mobinglerdi kendini bilmez sonradan görme yetkililermi artık yildim... hep aklımda bı küçükte olsa bı butik açsam nasıl olur nasıl eder... önce dükkanı tutup sonramı yardim oluyor bunu bilmiyordum..
Evet önce açmanız ve çalışıyor hale getirmeniz gerekiyor.
Bence çok mantıklı.
Eğer yapacak bütçeniz varsa atılın derim.
Çok istiyorum her şeyde pahalandi ne kadara mal olur bı arastirip bir şeyler yapmam lazım... hiç bir tanidiginiz böylesine bir olaya atildimi
Ortak lazım mı