İş yerinde bazı insanlar var, emekleriyle oraya gelmedikleri o kadar belli ki. Tanıdıkla işe girmişler, tanıdıkla yükseliyorlar, hiçbir haltı anladıkları ve başardıkları yok. Bunları atamıyorlar da. Benim sorum gerçekten bunları işe aldıran tanıdıklar da mı utanmıyor, ben kimi aldırdım, bu gereksizi mi ya diye?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bak canım hayat hiç bir zamman adil olmadı olmayacakta, senin nice zahmetle dişinle tırnağınla kaza kaza geldiğin yere, bir lavuk torpille çat diye geliverir, öbür lavuk hırsızdır çala çirpa gelir, bir diğer lavuk yalakalık yaparak gelir bu lavuklar bitmez hep vardır. Bu durum seni yolundan etmemeli, senin ne dayın var torpil yapacak, ne calıp çırpabilirsin çünkü ahlakın var, ne yalakalık yaparsın cunkü onurlusun vs. Tek gücün dürüstlüğün, eğitimin, insan evladı olman ve karakterin. Bu sebeple asla şikayet etme çünkü sen en değerli olansin bunu bilmen yeterli.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn değerli olduğumu bilmek sadece benim bildiğim bir şey haline gelince pek bir önemi kalmıyor sanki. Emeğe rağmen hakkımı elde edemiyorsam ne önemi var diyorum artık
En İyi Cevaplar
+1 yılValla su torpil yaaprken keşke biraz da torpil yaptığım kişi yetkin mi diye bir baksalar. Ah ahhh canım insanlar. Ktou davranmak seni daha kötü yapar. Yok gibi davran ve yoluna devam et. Başkalarına odaklanmak seni daha ileri götürmez çünkü ☹️
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyorum ama bir bakıyorum hiçbir vasfı olmayan kişi senden üstte, sana emir veriyor
- +1 yıl
İnsanin gücüne gidiyor bende çok karşılaştım öyle hele bı de bilmiş bilmiş dağları ben yarattım edası varsa parcalayasin geliyo. Ama piyasa da öyle coklar ki inan her birine yetisemezsin ☹️ inşallah hakettiği güzel yerlere gelebilirsin ❤️
Soran+1 yılTeşekkür ederim, inşallah senin için en güzeli olur 💕
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Amacın bir iş kurmak olsun. O zamana kadar tahammül edeceksin.
00 Yorumla
+1 yılZaten utanma olsa böyle torpil mümkün mü
Herkes hakkıyla aldığı puana göre yerlesirdi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzelde de var devlette de var bu durum. Hayatın her dalında normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbos ver sen basarili ol herkes transfer etmek ister
10 Yorumla
+1 yılValla torpilliyle uğraşmayacaksin. devir böyle
00 Yorumla
+1 yılülkenin temel problemi bu zten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapacak bişey yok her işyerinde var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmaalesef ki
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçokmu gereksi insan gibidirler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin birşeyden utandığını sanmıyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılYani mesela o işe aldıran kişilerin hepsi olmasa bile bazıları kendi tırnaklarıyla, başarılarıyla oraya gelmiş işini yapabilen insanlar. Ama aldırdıkları adama bakıyorsun, sonuçta seni temsil ediyor gibi bir şey. İşe yaramazın teki
Cevap sahibi+1 yılÇok saf ve temiz düşünüyorsun :)
Soran+1 yılNeden herkes aynı şeyi söylüyor ya, yani öyle düşünmeyi ben de istemiyorum ama yapamıyorum🥲
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum aslında mantık dışı bir şey demiyorsun hoş duygu olarakta baksan aynı şey vicdan olarakta ama işte senin pencere çok başka bir pencere:)
Soran+1 yılÖyle kendimi ezdiren birisi falan da değilim bu arada. Sadece hep iyi düşünmek istiyorum, en doğrusunu, etik olanı düşünmek istiyorum. Ama bazı şeyleri göremiyorum ya da görmek istemiyorum. O pencereyi kırıcam bir gün, o olucak😂
Cevap sahibi+1 yılAman diyim dur kırma sen bi yeri sende gidersen naparız sakin ol 😅
Soran+1 yıl😂😂 ortama uyum sağlamak gerek. Ben pencereyi kırmazsam, onlar beni kırıcak artık😂
Cevap sahibi+1 yılSana kimse bir şey yapamaz bu kadar sorgulayan biri onların zekasının üstündedir omuğzden içim rahat 😅
Soran+1 yılHahaaha teşekkürler ama öyle olmuyor işte. Sorguluyoruz ama kurnaz değiliz, kurnaz olmayınca da zekanın bir durumu kalmıyor bir yerde😂
Cevap sahibi+1 yılSeninle sohbet yorumla sınırlı mı kalacak 😅
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler