- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGüçlü bir kadın, kendine güvenen ve yeteneklerinin farkında olan biridir. Kendi değerini bilir ve kendine olan inancını korur. Güçlü bir kadın, hedeflerine ulaşmak için kararlılıkla çalışır. Engellerle karşılaştığında pes etmez, alternatif çözümler bulur ve kararlılıkla ilerler. Güçlü bir kadın, başkalarının duygularını anlama ve onlarla etkili bir şekilde iletişim kurma yeteneğine sahiptir. İşbirliği yapmayı ve başkalarıyla güçlerini birleştirerek ortak hedeflere ulaşmayı önemser. Güçlü bir kadın, liderlik niteliklerine sahiptir. İnsanları motive edebilir, vizyon oluşturabilir ve etkili bir şekilde yönetebilir. Kendi gücünü ve etkisini kullanarak başkalarını destekler ve yönlendirir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenelde yaradılıştan gelir bu özellik ama bazen de yaşanmışlıklar insanı güçlü kılar. Güçlü kadın her tür olumsuzluklara karşın adeta hazırdır. Eğilmez, sarsılmaz, dimdik durur. Başarılıdır, demoralize olmaz, mutludur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Duygularına yenilmez onları kontrol edebilir. Pes etmez , vazgeçmez, zorluklarla mücadele etme yeteneği kuvvetlidir. Cesurdur risk almayı sever. Kendini asla ezdirmez ezmeye çalışanları unutmaz
10 YorumlaKendi planlari hobileri olan ve bunlari yaparken enerjiyi de parayi da kazanan kendisi olan bir iliski icindeyse de erkegiyle yarisa girmeyen kisidir guclu kadin
00 Yorumla
+1 yılmesela pazılarına bakarım ben. bilek güreşi tutarım baktım sert hatun işte taş gibi hatun bu derim:))
00 Yorumla
+1 yılGüçlü olmanın birçok etkeni var senin nasıl yaşayıp ifade etmene bağlı kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın her konuda istediğini elde eder, ilişkilerde seçilmez seçer.
00 Yorumlagüçlü kadın olmak kolay değil
00 Yorumlakendi ayakları üzerinde duran
00 Yorumla
+1 yılkendini bilen kadındır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüçlü erkek nasıl oluyorsa aynısı
00 Yorumla
+1 yılHer düştüğünde daha da sağlam ayağa kalkabilendir
00 Yorumla
+1 yılSadakatli bir kadın her zaman güçlüdür
00 YorumlaAile dizisindeki Hulya hanim gibi dusun !!
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar