Lise mezunuyum. 29 yaşında işsizim. Meslek edinmek İstiyorum. Aslında mesleğim vardı ama artık yapmak istemiyorum soğudum depresyona girdim. MEB onaylı işe girdiğim de yararlı belge almak için meslek edinme kursları nerden bulabilirim giden var mı? Ama belgesi işe yaraması lazım paralı da olabilir öyle bir site var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBununla ilgili birçok mecralar var özellikle pandemi sürecinde uzaktan eğitim sürecini fırsata çevirip online eğitim sertifika veren yerler var bir çok alan hakkında eğitim sertifika dönemleri hızlandırılmış meslek kursları oluştu ama sizin hangi alan üzerinde yapmak istediğinize göre öneride bulunabilirim
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim korkum bugt
Soran+1 yılBenim korkum bu belgeler zaman kaybı mı yoksa işe yarıyor mu
- +1 yıl
Şöyle belirteyim alacağınız belgeler zaten e devlette görünmesi ve seçtiğiniz alan güzel olması gerekiyor hatta uluşlar arası geçerli olan belge alırsanız bu daha etkili olacaktır örneğin güvenlik kursuna gidip belge aldığınız da iş imkanınız olur veya başka branş içerisinde aldığınız belge ise seçtiğiniz alana göre iş imkanı olacaktır ama diğer unsur ise sizin aktif olarak girişimciliğiniz de en önemli faktördür
En İyi Cevaplar
+1 yılKuzum allah aşkına kendine neden eziyet ediyorsun. İstanbul iş kayniyor ve ibb nin meslek kurslari var bunalri denemende fayda var. ayrica insan kaynaklarina mutlaka müracaat et
25 Yorumla
Soran+1 yılKaynıyor ama hepsi tecrubeli istiyor ya bıktım valla
- +1 yıl
Sen sanirim yeni Bosna da öğretmen din... bak şu dünya tic merkezi var oraya bir uğra derim. Şu an en iyi meslek dis ticaret
Soran+1 yılAcaba halk eğitim belgesi ile yarar mı şey olur diyor korkuyorum boşa zaman kaybı hani ismek kursları gibi olursa diye
- +1 yıl
Inan ki o belgelere is verenler pek bakmiyor boşa zaman harcama derim. banen de dedem de gitse o belgeyi veriyor lar. guzel bir sekilde sifirdan bir sevip yapabileceğin işi seç ordan adim at derim. kendi isini kurabilecegin isi seç. Huzurlu bir şekilde 1 2 yilini ver sonra kendi büronun acmani öneririm. Bu devirde işçilik le bir yere inan ki gelinmez
- +1 yıl
Bizim firmaya bir sürü muracat geliyor kurs belgelerini asla dikkate almiyorlar bilgin olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yeteneğinizin olduğu alanları seçin
00 Yorumla Belediyelerin ve halk eğitim merkezlerinin mesleki eğitim kursları mevcut meb onaylı olarak bunlara katılarak meslek ve belge edinebilirsiniz
10 YorumlaHalk eğitim merkezlerinin kurslarına katilabilirsin
10 YorumlaHalk eğitim merkezlerinde çeşitli meslek dallarında ücretsiz eğitimler düzenlenmekte olup verilen yeterllik belgeleri bakanlık onaylıdır.
10 Yorumla
+1 yılHalk eğitim merkezlerinde eğitim alabiliyorsun. Elbette bu süreç 1 sene içerisinde bitmiyor, biraz zaman ayırman gerekiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle demiş de yararı var mı ya ismek kursu gibi mi belgesi bir işe yarar mı
- +1 yıl
Meb onaylı belgeler olduğu için kesinlikle yarar. Ben usta öğreticilik vb. Belgeleri hep oradan aldım ve işe yarıyor.
Demek istediğim şu seni en alt kademeden eğitmeye başladığı için uzun süreçler olacak.
Soran+1 yılşu an kurslar devam ediyor mu yoksa zamanı var mı
- +1 yıl
Bunların bir zamanı var fakat bu ne zaman bilemiyorum. Gidip halk merkezlerinden detaylı bilgi alman daha faydalı olabilir. 😊
Google gir mesleki eğitim kursları yaz en uygun olanını görür ve seçersin sana uygun olan veya hobin olan
00 Yorumla
+1 yılişkur destekli programlara bak veya belediyelerin meslek edindirme kurslarına git
00 Yorumla
+1 yılÖzelde pek işe yaramaz, devlet İŞKUR üzerinden kamuya kura ile eleman alıyor bazen orada işe yarar
10 Yorumla
+1 yılYaş olmuş 33 ne zaman evlenecen ne zaman çocuk sahibi olacan
11 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç yazıyo okumadan yazmışım profilde 33 yazıyor ya ordan kalmış aklımda 😂😂
Halk eğitimine gidebilirsin
10 Yorumla
+1 yılFikir verebilirim tanıma sonrası istersen her zaman için yeni bir yol ve başlangıç vardır
00 Yorumlaboş ver işi pompaya devam
12 Yorumla
Soran+1 yılMal dkdkkdd
Halk eğitim merkezine gidebilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle demiş de yararı var mı ya ismek kursu gibi mi belgesi bir işe yarar mı
Soran+1 yılGittiniz mi
Soran+1 yılŞimdi acaba kurslar başlamışmıdır yoksa zamanı var mı
+1 yılNormaldeki mesleğin ne
00 Yorumla
+1 yılGel bizim ofise basla
00 YorumlaAylık kazanç mı sana göre işmi hedefin
00 Yorumla
+1 yılNe yapmak istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBana yazmanız mümkünmü?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZengin koca bul evlen boş ver işi 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılZengin koca benim gibi işsizi naptın nerde görsün evde oturunca başına kalkar sonra ben seni adam ettim diye
Cevap sahibi+1 yılKarakter meselesi herkes öyle olmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce ki mesleğiniz neydi?
01 Yorumla
Soran+1 yılModelist
+1 yılGüzellik sektörü.
10 Yorumla
+1 yılHalk eğitime git
10 Yorumla
+1 yılEdemem
00 Yorumla
+1 yılKoca bul
00 Yorumlaçalış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında