Kızlar Bir Adım Öne Oto yıkamacı iş ilanını gördüm, 19 yaşında bir kadın olarak ben yapabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bilemedim 🥺 Oto yıkamacı iş ilanını gördüm, 19 yaşında bir kadın olarak ben yapabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Zor ugrastirici tavsiye etmem marketlerde reyonlarda felan iş bakman daha iyi bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Marketten allah kurtardı beni bir daha asla o sektöre girmem berbat bir şey Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Belkit yapabilirsin dene bi git görüş neden olmasin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deniyim🥺❤️ Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Dene şans bu işler belkit kolay iş verir Yorumla
Atakk81 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Her market eleman arıyor oraya gitmek daha mantıklı değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaparsınız da orada çalışan erkekler sıkıntılı baya erkek çok olur git zincir marketlere fast food firmasına ne işin var kız halinle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kadının yapacağı iş değil. Bir metre yırtığınızla bu buna el atmadınız. başka işlerle uğraşın gidin. 0 0 Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl İşin nesi cazip geldi, basınçlı yıkama makinası ile dış temizlik ve iç detay temizlik işi fiziksel efor gerektirir parası da çok değildir. 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kanka kendini yıkarsın yanlışlıkla kolay değil o makineyi tutup yıkamak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öğretirler ya Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yaparsın, yapmasınada.. canın çıkar.. müşterilerin ilgi odağı olursun. 0 0 Yorumla
Efecan1313 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl O iş olmaz da internet üzerinden satış yapabilir misin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neyin satışını? Yorumla Efecan1313 +1 yıl Kozmetik ürünleri flan Yorumla Soran +1 yıl Benlik değil ya Yorumla Efecan1313 +1 yıl Kolay gelsin iş çok yapmak istiyene Yorumla
SarsılmazCAN Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl yapılmıyacak iş mi var zor olur güç olur ama yapılır 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl * bari 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne? Yorumla AlphaKitty +1 yıl dikmeseler bari yazmıştımda site değiştirmiş Yorumla Soran +1 yıl Aşkım iyi ki erkek değilsin Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl La baska is mi yok 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yok🥺 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Bulurdun🥲 Yorumla Soran +1 yıl Her yere başvurdum ses yok bu nasıl ülke aw Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Ülke elden gidiyeah wlskdnxs Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl La bizim bu bolgede fabrikalar cok Yorumla Soran +1 yıl Sanayiye mi gidicem her gün Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Sanayi? Yorumla Soran +1 yıl O tarz bi yer işte dağ başı ne fark eder Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Sen ne anlatiyon be ablaaam Yorumla Soran +1 yıl Kanka fabrikalar çarşının ortasında mı oluyo? Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl La olum servisi var servis alip goturuyo fabrikaya Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum o anlamda dedim zaten Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Neyse kg reis wlslzsjbs Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
Amor45 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Senin icin zor olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl saçmalama nurten 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen niye bu kadar dadlısın heh minnoş şey Yorumla Soran +1 yıl Oy oy oy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yirim seni yirim muah Yorumla
merrthardx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kaportacıya gir 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olar öfpwöwlwl Yorumla merrthardx +1 yıl Oto yıkamayı yapan her şeyi yapar sjdnsndn Yorumla Soran +1 yıl Yaparız yaparz da bilmiyorum çok alışkın değil bizim Türk milleti Yorumla merrthardx +1 yıl Niye canım 10 numara 5 yıldız araba yıkarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Zor ugrastirici tavsiye etmem marketlerde reyonlarda felan iş bakman daha iyi bence
Marketten allah kurtardı beni bir daha asla o sektöre girmem berbat bir şey
Belkit yapabilirsin dene bi git görüş neden olmasin
Deniyim🥺❤️
Dene şans bu işler belkit kolay iş verir
Her market eleman arıyor oraya gitmek daha mantıklı değil mi
Yaparsınız da orada çalışan erkekler sıkıntılı baya erkek çok olur git zincir marketlere fast food firmasına ne işin var kız halinle
kadının yapacağı iş değil. Bir metre yırtığınızla bu buna el atmadınız. başka işlerle uğraşın gidin.
İşin nesi cazip geldi, basınçlı yıkama makinası ile dış temizlik ve iç detay temizlik işi fiziksel efor gerektirir parası da çok değildir.
Kanka kendini yıkarsın yanlışlıkla kolay değil o makineyi tutup yıkamak
Öğretirler ya
yaparsın, yapmasınada.. canın çıkar.. müşterilerin ilgi odağı olursun.
O iş olmaz da internet üzerinden satış yapabilir misin
Neyin satışını?
Kozmetik ürünleri flan
Benlik değil ya
Kolay gelsin iş çok yapmak istiyene
yapılmıyacak iş mi var zor olur güç olur ama yapılır
Zorlanırsın daha butik yerlere bak
Zor olur senin için
Oto kuaför ise yaparsin. oto yikamaci zor
* bari
Ne?
dikmeseler bari yazmıştımda site değiştirmiş
Aşkım iyi ki erkek değilsin
Kadınlar herşeyi başarır
La baska is mi yok
Yok🥺
Bulurdun🥲
Her yere başvurdum ses yok bu nasıl ülke aw
Ülke elden gidiyeah wlskdnxs
La bizim bu bolgede fabrikalar cok
Sanayiye mi gidicem her gün
Sanayi?
O tarz bi yer işte dağ başı ne fark eder
Sen ne anlatiyon be ablaaam
Kanka fabrikalar çarşının ortasında mı oluyo?
La olum servisi var servis alip goturuyo fabrikaya
Biliyorum o anlamda dedim zaten
Neyse kg reis wlslzsjbs
Saol
Senin icin zor olur
Bilmiyorum ki
İşsizmisin kardeşim
Eveet
Bence çok zor bi meslek ben tavsiye etmem
Almazlar bence… 🚬
Bursadamaisin
saçmalama nurten