+1 yılçalış ama gezip tozmayıda ihmal etme. paranı kazan ki bu sistemde ayakların üzerinde duruyorsan erkekleri köle edersin. köle olma. erkekler kendileri gibi ayakları üzerinde duran kadınlardan çok çekinir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl18 yaşında evlenmek.. pek normal gelmiyor bana. Kendinden eminsen ve "çok güzel yetiştirdim" kendimi diyorsan o başka tabii. Ama bu pek de mümkün değil ve bi birikimin de yoksa evlenmenin bir anlmaı kalmaz. Doğru düşünüyorsun kendini geliştirmek evlenmekten hatta kariyer yapmaktan bile daha önemli ~ ℳ
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır, koca meraklısı olmanız gerekmiyor.
Kendi hayatınızı yaşamak ve kendi hedefleriniz ve çabalarınızla kendi ayaklarınızın üzerinde durmak çok değerlidir. Bu doğru bir yaklaşımdır ve kendi gelişiminize odaklanmanız takdire şayandır.
Evde kalarak kendinizi geliştirmeye ve yolunuza odaklanmaya devam etmelisiniz. Onların söylediklerinin ötesinde kendinize güvenin. Hayat sizin kontrolünüzdedir; siz kendi yolunuzu çizebilirsiniz.
18 yaşında evlenmek zorunda değilsiniz. Kocanız olup olmamanız başkalarının belirleyemeyeceği bir şey. Eğer evlenmek istemiyorsanız, üzerinizdeki baskıyı görmezden gelin ve hayatınıza odaklanın. Kendi hedefleriniz ve yaşam amacınız için yaşayın.
Başkalarının ne dediğinin ötesine geçin. Kendinize odaklanın ve kendi yolculuğunuzu çizin. Kendi mutluluğunuzu yaratın. Bu size düşüyor.
Umarım bu fikirler yolunuzu aydınlatmıştır. İlave detaylar için yorumlarımızdaki karşılıklı sohbetinizden keyif alacağım.10 Yorumla
+1 yılYa ne kocasi gemçliğini yasamadan elde bebeylemi gezicen bence doğru yoldasın diger insanlar hep konuşur ufakta olsa basarisi olan insanlar toplumu dinlemez zaten sözde iyiliğini isteyenler seni konfor alanına gömmeye çalişor bir kafese koyup burada güvendesin demek gibi bi arpa boyu ilerleyemezsin o yüzden istediğinin peşine git sonu ne olursa olsun ya da kafeste ve güvende ol
10 Yorumla
+1 yılİşte insanlar böyle
Geleceğe odaklanınca evde kalacaksın diyorlar
İlişki yaşasan bunlar boş iş kendini geliştir derler11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
+1 yıl18 yaşta evde mi kalınıyormuş? Sen, daha ergen bir çıtırsın. Ne evliliği?
12 Yorumla
Soran+1 yılErgen bir çıtır 😂
- +1 yıl
😂😂Yani psikolojide 18 yaşına kadar olan kısım ergenlik dönemine denk geliyor
Sen nerde yaşıyorsun. 18 yaşında evde kalma nedir. Etrafın hep Koca meraklısı galiba
14 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da yaşıyorum. Koca meraklısı değil de erken yaşta evlenmiş olan kişiler. Annemin arkadaşları
Soran+1 yılÜniversiteye hazırlanıyorum zaten onlar istiyo ki her gün dışarda başkasıyla sürteyim
Ya boşversene. Salla onlar gitsin. Ne tkaıyorsun bu kadar ya
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu söyleyen kişiler erken yaşta evlenen kişiler ya da kızı orada burada sürten kişiler
+1 yılİstersen ömrün boyunca birisiyle evlenmezsin. Biriyle evlenip, evlenmeyeceğine sen karar verebilirsin. Eğitim dünyada ki en önemli şeylerden birisi. Okumaktan, kendini geliştirmekten vazgeçme. Hayatında doğru bir yerde olduğunda emin ol aşk seni bulacak zaten. İstemediğin ya da bir çırpıda tanıştığın birisiyle korkunç bir gelecek yaratma. Bana bunun düşüncesi bile korkunç geliyor. Lütfen hayallerinin peşinden git.🤍
10 Yorumla
+1 yılzaten çok gençsin daha erken yani koca moca için ay kız zaten kim erkeklerden hayır gördü kendine odaklan bırak erkek falan filan umarım istediğin yerlere gelirsin çok öptüm 🤍
135 Yorumla- +1 yıl
Söylemesi cok kolay dimi
- +1 yıl
ne söylemesi kolay kötü bir şey mi dedim
- +1 yıl
Bist du in deutschland
- +1 yıl
Qué tiene eso que ver con estoooo
- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
ne alakası var diyorum
- +1 yıl
Almanci misin
- +1 yıl
yoo ne alaka
- +1 yıl
Fremdschämen almanca ya
- +1 yıl
heeee öyle onu yazasım geldi almancı değilim
- +1 yıl
Nerdensin
- +1 yıl
Türkiye
- +1 yıl
Neresinden
- +1 yıl
türkiye işte şehir belirtmek istemiyorum
- +1 yıl
Kac yasindasin
- +1 yıl
yazıyor
- +1 yıl
niye benimle ilgili şeyler soruyorsun
- +1 yıl
Almanyaya gelmek istermisin
- +1 yıl
KDÜEÜKEĞSMWİWKWĞSMWPNW
- +1 yıl
bu bir evlenme teklifi mi ay çok komik KEÖEKĞSMWŞSLWĞWMOE
- +1 yıl
Cocukluk yapma
- +1 yıl
ne anlatıyorsun yaa cidden
- +1 yıl
Evet Evlenme teklifidir
- +1 yıl
komik şakaymış abi
- +1 yıl
Sana bir sey sordum
- +1 yıl
ne sordun
- +1 yıl
Evlenmek istermisin
- +1 yıl
dede sen ne anlatıyorsun 2 saattir ya şdmsüwödüwmsğwöğ ne evlenmesi
- +1 yıl
ne evlenmesi olm ya MEŞNEĞEKSĞWMSİLEPMEÜWMWĞ
- +1 yıl
29 yasindayim
- +1 yıl
63 yazıyor bee
- +1 yıl
Yanlis oldu yasim duzeltemiyorum ya vallahi 29 yasindayim
- +1 yıl
ya abi neden burdan evlenme teklifi edersin ki o kadar mı çaresizsin
- +1 yıl
Ceresizim demedim sana kizdan fazla ne var ama seni merak ediyorum hemde türkiyedensin
- +1 yıl
merak ettiğin için evlilik mi teklif ettin 🫢 işler gittikçe ilginçleşiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsnalarin fikirlerini böyle onemsersen o güzel aydinliga ulasamazsin. Bırak ne düşünürlerse düşünsünler sen güzel bakmaya devam et.
110 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂 ama takmamak elde değil
Cevap sahibi+1 yılZamanında bunu bana çok yaptılar bir gün şunu fark ettim. İnsanlara kendimi anlatmak için sesimi yukseltiyor bağırıyorum. Kendimi bir ayna da gördüm. Beni bu hale sizler getirdiniz dedim. Sokağa çıktım saatlerce kendimi durduramadim ağladım. Kendime o gün bir söz verdim. Kim bana haksız şeyler derse dalgaya alıyorum. Gülüşümu asla bırakmıyorum. Sende o güzel gülüşünü bırakma. Öyle gül ki kalbin çayır çimen olsun 🌼☺️
Soran+1 yılAyyy evett ben ne kadar insanlara kendimi anlatsam da onlar kafalarındaki şeye inanmaya devam ediyorlar. En iyisi he he diyip geçmek. Kimisi diyor ki aferin sana ilerde kimseye muhtaç olmazsın, kimisi de sen evlenemezsin gibi boş boş şeyler diyor. Kimseyi mutlu edemem anlaşılan. En iyisi kendimi nasıl iyi hissediyorsam onu yapayım.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle. Evlilik konusunda da o sana diyenler aşk sevgi bilmeden sadece insanlara mutlu görünme arzusuyla yaşayanlar. Sırf evlendim demek için evlenen kişilerdir. Senin ayrı bir kişiliğin benliğin var. Kimseye benzeme.
Soran+1 yılŞöyle diyim onu diyen kişiler çocuk yaşta evlenip kocalarına muhtaç olan kişiler. Ya da affedersin ama kucak kucak gezen kişiler. Onlar gibi olmadığım için böyle.
Cevap sahibi+1 yılİçindeki güzelliği görüyor olman ne güzel. şu an şaşkınım açıkçası ilk defa bu yaşta birinden mantıklı güzel cümleler duyuyorum.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sohbete devam etmek isterim müsadeniz olursa burada yeniyim ve geldiğim günden beri sürekli saçma kişiler gördüm ilk defa adam akıllı sohbet etme şansım oldu ☺️
Soran+1 yılGerek yok buraya çok girmiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılPeki özür dilerim rahatsız ettiğim için.
+1 yılÇok doğru bir düşünceye sahipsin. Ailen bile olsa bazı zamanlarda kulağını kapatmayı bilecek insan. Kendini geliştirmeye devam et mutlaka.
10 YorumlaEvde kalma ne ya beyaz esya misin sen sjrfweofkğep evlenmeyen her insan koltukta mi cürüyo kazan parani gez dolas bakiyim evlenenler mi evde kaliyo sen mi xd
11 Yorumla
Soran+1 yılHedefim o zaten 😂🤩
+1 yılbaşkalarına ne bakıyon, onlara göre hayat fix menü, ezbere yaşıyorlar işte
10 Yorumla
+1 yılÖrf adetler… Hangi şehirde yaşıyorsun ki? batıda pek öyle sıkıştırmaz aileler..
10 YorumlaHiç katılmıyorum okulunu bitir işe gir öyle bak evlilik işlerine
10 YorumlaDoğru olanı yapıyorsun, kendi gelişimin en önemli olanı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu yaşta ne kocası evliliği ya, daha vücudun bile gelişiyor.
10 YorumlaAblam işine gücüne bak dersine çalış, uniye gidince kendi ayaklarinin üzerinde durmayı öğrenirsin onu bitince de eve donmezsin belki çok zorluklar çekebilirsin ama cesur ol.
10 YorumlaBen evlenmedim herkesin kendi hayatı kimseyi ilgilendirmez. Herkes evlenmek, zorunda değil sonuçta.
00 YorumlaEvlenen evde kalır sen boş ver kim ne derse desin takma kafaya
00 YorumlaSen 18 yaşında kalmışsan ben 23 ölmüşüm o zaman.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
18 yaşı ne ya. Küçükcüksün daha. Yoluna bak hayatim.
10 YorumlaEvlenmeyi hala başarı zannediyorlar
10 Yorumla
+1 yıl18 yaşındasın ONSEKİZ
10 Yorumlaharikasin boyle devam et elim guclu okursa rest sansinda olur
00 YorumlaBence bu beyninin oyunu sana çalışman istiyorsun ama mantığın evlenmeni soyluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum daha çok gencim
+1 yılDoğru yoldasın, devam et! 💪💪💪
00 Yorumla
+1 yılAy ne alaka, ne çok saçmalamışlar.
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta bu baskı 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yıldaha çok erken
00 Yorumla
+1 yılIyi yapiyorsun böyle devam et
00 Yorumla
+1 yılevlen o zaman
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta. d
10 YorumlaSal gitsin
10 Yorumla