Kadınların yaratıcı ve mücadeleci ruhunun girişimciliğe oldukça yatkın olduğunu düşünüyorum. İyi bir plan ve programın ardından çok iyi yerlere gelinebilir. Kadın girişimcilere yeterli destek veriliyor mu? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kadınların yaratıcı ve mücadeleci ruhunun girişimciliğe oldukça yatkın olduğunu düşünüyorum. İyi bir plan ve programın ardından çok iyi yerlere gelinebilir. Kadın girişimcilere yeterli destek veriliyor mu? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kadın bir toplumun aynasıdır, kadının dokunduğu her ne olursa olsun kesinlikle tamamen güllük gülistanlık hal alıyor, evet kadın girşimcileri her zaman destekliyorum ancak!!!
Yaşadığım bir olayı anlatmadan geçemeyeceğim (elbette belirleyici değil ama yaşandı)
Bir Yaz mevsimi Cumartesi akşam Pendik/Yalova (tam 14 yıl iş için İstanbul- Göztepe Yalova'ya gidip geldim) Feribotunda iş çıkışı feribot tıklım tıklım balkonda bile yolcular mevcut altılı bir kadın topluluğu nasıl bir yüksek ses nasıl bir kahkaha tufanı (bunun cinsiyet ile alakası yok erkek olsa da aynı tepkiyi gösterirdim) herkes rahatsız ama tüm feribot haliyle kabin amiri gidip uyardı ve cevap çok ilginç!!!
"Sen kimsin ben şu kadar para verip aracımla geçiyorum benim verdiğim para ile maaşını alıyorsun"
Arkadaşlar işte olay burada iğrençleşiyor
Allah ayaklarına taş değdirmesin daha başarılı olsunlar ayrıca gerek devlette gerekse özelde her konumda başarışı bir kadın olmasını diliyorum.
Cevap
1Cevap
Gurur duyuyorum devam etsinler böyle HÜDA-PAR gelip bizi köpek gibi sahiplendirmeden önce.
birsey düsünmüyorum onlar hakkinda
Tek kelimeyle: Muazzamlar! 😎🦉
çok zekiler bence helal kazınıyolar