Kızlar Bir Adım Öne Kadınların kültürel mirasın korunması ve yayılmasındaki rolleri nelerdir? yıldızmedn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kadınların kültürel mirasın korunması ve yayılmasındaki rolleri nelerdir? Kadınların kültürel mirasın korunması ve yayılmasındaki rolleri nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. kendini savunmaları 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=-PptMJ0Jfs4 bu videoyu 1,5x hızında dinle izle.. kadının erkeğin rolunu ne kadar etkilediğini gör.. bu hayatın ve toplumun her alanını etkiliyor.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Farklı hesaplardan aynı tarz sorular sorma sebebin nedir?Kadınların sağlık ve refahları için öncelikli alanlar nelerdir? ↗ 0 0 Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Kim ne derse desin çocuğu yetiştiren kadındır.O yüzden doğal olarak önemi her şekilde çok büyük.Yerel kültürel konuları da anneden alır çocuk. sozlu kültürü ilk anne verir 0 0 Yorumla
farukbadiii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kültürel öğretilerini çocuklarına aktararak bunların nesilden nesile aktarılmasına yardımcı olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzun konu yazmak isterdim ama mesaim gidiyor. Kadın kültürün beşiğidir, o beşik şimdi bomboş nesile bırakıldı. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl yavrucum sınavamı sokuyon bizi bunlar nası sorular 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kendini savunmaları
bu videoyu 1,5x hızında dinle izle..
kadının erkeğin rolunu ne kadar etkilediğini gör.. bu hayatın ve toplumun her alanını etkiliyor..
Farklı hesaplardan aynı tarz sorular sorma sebebin nedir?
Kadınların sağlık ve refahları için öncelikli alanlar nelerdir? ↗
Kim ne derse desin çocuğu yetiştiren kadındır.
O yüzden doğal olarak önemi her şekilde çok büyük.
Yerel kültürel konuları da anneden alır çocuk. sozlu kültürü ilk anne verir
Kültürel öğretilerini çocuklarına aktararak bunların nesilden nesile aktarılmasına yardımcı olur
Uzun konu yazmak isterdim ama mesaim gidiyor. Kadın kültürün beşiğidir, o beşik şimdi bomboş nesile bırakıldı.
yavrucum sınavamı sokuyon bizi bunlar nası sorular
Yazarsam kellem gider
Görevini yapan koruyor