- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAskeri üniforma giymek, askeri hizmeti veya ilgisi olan kişiler için sembolik bir anlam taşıyan bir kıyafettir. Askeri üniforma, askeri disiplini, birlik ve beraberliği temsil edebilir. Kadınların askeri üniforma giymesine gelince, bu konu bireysel tercihlere ve toplumun kültürel normlarına bağlıdır. Kadınların askeri üniforma giymesine ilişkin yaklaşım, ülkeden ülkeye ve kültürden kültüre farklılık gösterebilir. Birçok ülkede kadınlar da askeri hizmete katılabilmekte ve askeri üniforma giymektedir. Bu durumda, askeri üniforma kadınlar arasında da doğal bir seçenek olabilir.
Öte yandan, bazı toplumlarda askeri üniforma geleneksel olarak erkeklerle ilişkilendirilmiş olabilir. Bu durumda, kadınların askeri üniforma giymesini toplumda bazı tartışmalara veya yargılara yol açabilir. kadınların askeri üniforma giyip giymemesi ve bu konuda nasıl değerlendirildiği, toplumsal normlara ve bireysel tercihlere bağlıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
26 yıl silahlı kuvvetlerin her kademesinde ve 7 yıl özel kuvvetlerde görev yaptım.
Kadından asker olmuyor. Karargah işlerini erkek de yapıyor.
Komando kursunun hayatı idame bölümünde kadın açlıktan hastaneye kaldırılmış.
Bize 1995 Şubat Mart Nisan Mayıs aylarında Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu'nun Yörlük Dağı mevkiinden Davras'a kadar yürüyüşler de bir kibrit çöpü bile vermediler. Açlıktan toprak yedik.
Gel de kadına askerlik yaptır.
03 Yorumla- +1 yıl
Öylemi özel kuvvetler komutanlıgının şuanki personelin deki kadın sayısını incelemenizi tavsiye ederim
- +1 yıl
Özel Kuvvetler yapılandırmaya gitti. Operasyonel birimlerde kadınların varlığı hiç yok. Sadece tabur karargahına kadar gerek S1/S4 olsun, gerekse özel afet taburları ile insanî yardım tugayındaki özel istihbarat elemanları kadın. Bunların da görev alanı kadın ile ilgili operasyonlarda gerekli olduğu için.
Gelin sizi Irak'ta irtibat bürolarına götüreyim, kadın görecek misiniz? Ama 4 tabur da Kuzey Irak'ta dönüşümlü görev yapıyor. - +1 yıl
Sizi ziyaret etmeye davet ederim özel kuvvetlere
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Var arkadaşlarım bence yakisior o uniformanin bir ağırlığı var herkese yakışmaz yakışmazsa zaten üstlerinde olmaz emin ol buna 😉
00 Yorumla
+1 yılAsil ve Kahraman TÜRK ırkının kadınına yakışıyor.
Nede olsa KURT un dişiside KURT tur10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana genelde yakıştığını söylerler yakışıyor demek ki gerçi bende yakıştırıyorum askeriyedeki kızlarıma da çok yakışıyor
04 Yorumla- +1 yıl
Nerde görevlisiniz
Cevap sahibi+1 yılgörev etiği gereği sanal ortamda hele de herkese açık sanal ortamda yer belirtmiyorum
- +1 yıl
Askeri personelim
Cevap sahibi+1 yılbu durum beni bağlamaz bunun doğruluğunu bilemem ayrıca burada sadece siz değil uygulamayı kullanan herkes görebilir
+1 yılKadınlara her sey yakisir
10 YorumlaYakışır niye yakışmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazılarına yakışıyor evet
10 Yorumla
+1 yılÜniformalı kadınlara zaafım var.
00 YorumlaEvet bordo bere çok yakışır
00 YorumlaÇok çekici bence baya yakışır
00 Yorumla
+1 yılİtici duruyo yakından görmediniz
00 Yorumla
+1 yılResimdekiler çok çirkin.