İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Kurtuluş, Kasım 2022'de erken kabul başvurusunda bulundu ve Harvard Üniversitesinden tam burslu kabul aldı. Kadınların başarısı sizleri de gururlandırıyor mu?

İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Kurtuluş, Kasım 2022'de erken kabul başvurusunda bulundu ve Harvard Üniversitesinden tam burslu kabul aldı. Kadınların başarısı sizleri de gururlandırıyor mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet gururlandırdı
Hayır aksine alçaltılmış olur. Kadın olmak aciz bir durum degil. O yuzden gurur duymuyorum. Aksine hemcinsimin kazanmasına şaşırdim mastürbasyon an iyi vakit bulmus kardesm derim…
İşte bunlar hep Recep Tayyip Erdoğan sayesinde👑 kadınlar önceden bu kadar yarı yarıya hakka sahip değildi Türkiye'de çok şükür elhamdülillah Allah'ım her daim ülkemizin üzerinde hayırlara vesile bir lider olarak kalmasını nasip eylesin🥰
Yolu kır çiçekleriyle süslensin. Tabii ki gururlanıyoruz 🌸
kadın erkek eşittir. sırf kadın olduğu için gurur duyamam
Harika bir haber umarım ilerde ülkemizi gururlandıran haberlerini de alırız
herkesin başarısı bizi gururlandırıyor. Allah yolunu açık etsin...
Erkek universitesi degil sonjcta kadin da alacaklar ve kadinlar arasindan secilmek zorunda. Yoksa direk basari odakli olsa o universitelere kadin ogrenci imkansiz
Cinsiyet ayrımı yapmadan başarılı insalar dan gurur duyuyorum
Kadinlarin değil bütün insanlarımızın başarısı gururlandiriyor buraya bari cinsiyetcilik sokmayalım
Beni gururlandırmıyor ama ülkemizde böyle kişilerin güzel üniversitede okuması mutlu ediyor
Beni şahsen ve cidden gururlandırıyor. Fazla söze gerek yok.
B bu nasil lise öğrencisi dibi gelmiş
puhah
Helal olsun ZeyZey alkışlar alkışlar
Yolu açık olsun başarılarının devamını dilerim
hangi bölüm
Art of science bachelor yazıyor davette
Napimm
Tabiki helal olsun