Kızlar Bir Adım Öne Köy gibi küçük bölgelerde yaşayan kızların eğitimi için neler yapılabilir? NewJean Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Köy gibi küçük bölgelerde yaşayan kızların eğitimi için neler yapılabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Daha çok kitap ve eğitime uygun köy okulları yapılmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pozitif ayrımcılık yapmayın çocuğu kız erkek diye ayırmayın. Okullaşma oranında kızlar artık geride değil. Mazide kaldı o işler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız erkek cinsiyeti eğitimde sorun teşkil etmez her köye servis gitmeli şehrin belli bir noktasına öğrencileri bırakmalı 0 0 Yorumla
Melehatko Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl ben valandova/pirava'da yaşıyorum köy yeri eksiğimiz yok çok şükür bir tek bizim eve mahsus internetimiz düzgün çalışmıyor 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Alt tarafı okuma yazma öğrenecekler işte bea 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Devlet yapsın sen niye yapacaksın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ohaaa pp dei sen misin? 0 4 Yorumla sudekoo +1 yıl Değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sudekoo peki ppdeki sen misin? 🤣🤣🤣 Yorumla sudekoo +1 yıl Tabi len 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sudekoo harikaa🤣😎😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Daha çok kitap ve eğitime uygun köy okulları yapılmalı
Pozitif ayrımcılık yapmayın çocuğu kız erkek diye ayırmayın. Okullaşma oranında kızlar artık geride değil. Mazide kaldı o işler.
Kız erkek cinsiyeti eğitimde sorun teşkil etmez her köye servis gitmeli şehrin belli bir noktasına öğrencileri bırakmalı
Neden sadece kızların? Erkek çocuklar insan değil mi
ben valandova/pirava'da yaşıyorum köy yeri eksiğimiz yok çok şükür bir tek bizim eve mahsus internetimiz düzgün çalışmıyor
Alt tarafı okuma yazma öğrenecekler işte bea
İnternetten faydalansın.
Devlet yapsın sen niye yapacaksın
Aklıma sadece internet geliyor.
köy enüstüleri açılsın
Ohaaa pp dei sen misin?
Değil.
@sudekoo peki ppdeki sen misin? 🤣🤣🤣
Tabi len 😂
@sudekoo harikaa🤣😎😎